fredag 18. januar 2008

Helg igjen....

Jiippii!! Da er det fredag og snart helg!

Gleder meg til å komme hjem i ettermiddag. Har ingen andre planer en å krype opp i sofakroken og kose meg med en god bok, et glass rødvin, kanskje titte litt på fjernsyn og bare nyte at det er helg (helgesjauen får vente, den får jeg heller prøve å ta i morgen).
Ha en riktig god helg!

5 kommentarer:

Lene sa...

Aaaaahhh... Det hørtes virkelig ut som en superduper ide :) Jeg er et utpreget periodemenneske.I perioder er det kun rødvin som gjelder - i sommer hadde jeg jo totalt dilla på Mojitos :)) - og nå er det kaffe med Bailyes i som er det store. Merkelig, for er egentlig ikke glad i kaffe - og har aldri vært noe særlig for Bailyes. Men kombinasjonen er bare heeelthimmelsk :) Skal kose oss her, vi og tenker jeg.

Ellers har jeg bakt ny forsyning med rundstykker her - det går unna som bare det (vi har enda besøk av stedatter og barnebarn). Får se om det kanskje blir et blogginnlegg i kveld - kanskje jeg byr på nybakte rundstykker da ;)

Ha en deilig kveld med rødvin og bok :)

Skål og klem :)

Lene sa...

Gåper søndagen er like deilig hos deg som den er hos meg :)

Har dratt oss leeenge og spist sen frokost. Snart ut på tur :)

Kos deg masse :)

Lykke sa...

Det er jo ikke så mye igjen av helga, men ha en kjempefin søndag:)
Klem

Emmeline sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Det er alltid så kjekt å treffe på nye bloggere. Litt av et navn på bloggen din??
HESPE??? Det høres ut som
Hespe-tre som ikke er et veldig vakkert kallenavn vil jeg si; men like fullt et navn man husker godt hehehe! Fine bilder du hadde her også, kommer nok tilbake. Ha en fin uke:)

Lene sa...

Hei på deg i nyuka :)

Det er søren meg lenge siden jeg var på Smuget. Forøvrig et sted jeg alltid hadde det gøy - og spesielt om det var 80-tallskonserter, ja :) Det er sånne privilegier man har som singel, ja ;) Ut på byen med venninder :) Vi har igrunnen blitt ganske så ye hjemmemennesker etterhvert - men det er deilig og avslappende. Blir vel sånn i par, at man heller invitterer hjem på middag og litt vin.

Sååå bra dere har kosa dere - og joda, jeg kjente bittegrann misunnelse :)

Ha en superfin dag :)
Klem fra meg :)