mandag 18. februar 2008

Ny uke - nye muligheter.....

Så er nok en helg over, og en ny uke ligger foran oss. Forstår ikke hvorfor dagene skal rase så fort avsted. På fredags ettermiddag tenker man at "åh, en deilig lang helg" i vente, og like plutselig "poff" så var den over.... Men, har kosa meg masse da - vennemiddag på lørdag, slarrafenliv på søndag og litt hobbyering på søndagskvelden.Min søndag besto altså av slaraffenliv mens jeg tittet på skiskyting på tv'en. Litt dårlig samvittighet - burde jo fått meg ut, og nyte den flotte dagen. Bildet over er et vårlig lite innslag i stua mi - en kunstig grein med kirsebærblomster. Koser meg med denne så lenge - men det er ikke lenge nå, før naturen virkelig våkner til liv igjen :O)

Om dagen var "slakk", så fikk jeg litt skapertrang over meg på kveldingen.


Har fått sansen for bruk av sjablonmaling, og denne gangen var det et kjøkkenhåndkle som fikk et anslag av maling.


I tillegg sydde jeg på en søt liten blonde.

Og her er resultatet - hengende på bakerovndøra.


Ønske dere alle en herlig uke -
ta vare på alle muligheter og nyt dagene!
18 kommentarer:

chatrine sa...

Så nydelig med maling og blonder!
Her har vi visst heller ikke vært utfor døra i helgen, men så har det vært snestorm også;)
Om det er fint, så kan man jo bare nyte været innenfra også, sant?;)
Ha en ny hærlig uke!
Klem fra chatrine:)

mona sa...

Takk for alle gode ord om skiltene mine !! Koselig at du liker dem ;)
Så fint det ble med sjablongmalingen din,det mønsteret var skikkelig søtt !!! Og enda yndigere ble den jo med blonden,flink er du !! Ha en fin uke :)

Tiril sa...

Høres ut som du har hatt en herlig avslappene helg, av og til er det herlig å ta det helt kuuuli, spesielt når du har vært ute kvelden før.
Fine håndduker med sjablongmaling, kjenner så lite til det, hvordan blir det i vask? fint er det iallefall.Ha en fin uke :)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så fint pyntehåndkle du hr laget !
Det er jo veldig deilig med slike dager da , ta det helt kuli ;)

Vet ikke om jeg har sagt det før , emn TUSEN TAKK for at du bruker Annas logo i bloggen din !! klem

borghild sa...

Det kjøkkenhåndkleet ble kjempesøtt! Synes både blonden og sjablongmalinga gjorde seg veldig! Må kanskje stjele idéen din der ja...:-)
Jeg synes også helga går så fort, fredags kveld er min favoritt, gjerne med reker og hvitvin. Har ikke vært så forenlig med graviditet og amming de siste månedene, men nå begynner det å komme seg. Hadde mitt første hvitvinsglass på leeeenge for to fredager siden, og det var deilig!!
Ha en fin uke!
Klem B:-)

Lene sa...

Hahaha - ja du hadde vel ikke trodd du kom utenom!!!! Duu, jeg gleder meg altså sååå!!! Inbilder meg at jeg vil få et litt mere avslappet forhold til bloggen min. Duuu, jeg er av og til et mareritt av en perfeksjonist. Sånn som i går - phu - bildene til innlegget mitt gikk i en fart - og ble bare eeeelendige!! Fikk jo nesten ikke sove, jeg - haha. Men sånt er jo ikke så nøys med, da - om en vet det bare er venner som er innom. Tror vel ikke jeg kommer til å lage noen slurveblogg, akkurat, da - men... Og så er det bare en del spillopper og galskap som godt kunne fått vært med meg på blogg, men som pent får holdes i tøyler på en åpen blogg ;) Og hverdagstanker, og alvor... Vi får se.

Blir ikke så mye bloggtid på meg fremover, men kan jo ikke dy meg for å stikke innom iblandt - UMULIG ;)

Duuuu - du er søren meg flink og flittig - selv på slaraffendager!! Nyydelig stråmønster på kjøkkenhåndkleet ditt :))

Ha ei god natt, vakre frøken Hespe - så skravles vi :)

Good klem :)

Therese sa...

Hånklet ditt er kjempefint, for fint til å brukes i grunn :-)
Så flott at du klarer å komme igang med noe kreativt etter å ha slappet av og sett tv hele dagen. Jeg blir som regel i sofaen utover kvelden også jeg da - bør begynne å ta noen vitaminer kanskje - ha ha
Ha en god dag.

Harmoni Interiør - Hilde sa...

Så fint kjøkkenhåndlke ble med blonder og sjablong-trykk. Søt frosk forresten.. Linker til siden din hvis det er ok! :O)

Hulda sa...

Det kjøkkenhåndkleet var jo skikkelig fint! Likte de kornaksene og søtt med blonder på.

elin1976 sa...

Ja helgen går alt for fort. Blir liksom så lite tid til å kose seg sammen med familien. Derfor har mor tatt seg fri fra jobben i nesten en uke nå når prinsessa har vinterferie. Deilig. så nå er det å skru ned tempoet og kose seg leeeeeeenge...iallefall i 6 dager:O)

Landliv sa...

Litt modig å blande slike elementer men du er stilsikker og vet hva du gjør ser det ut som - det ble rett og slett nydelig og utfylte hverandre så det føles komplett. Herlige farger da! Så moro å kikke inn hos deg og se hva du får til! :-)

Emmeline sa...

Så spennende dette resultatet ble, med både maling og blonde...Rett og slett kjempestilig og dette er jo en knallgod ide å kopiere;)
Gøy å se prosjektene dine, orginale og spennende å følge med på! Tusen takk for alltid like koselige og varme hilsener på bloggen det setter jeg stor pris på:)

My little footprints sa...

Hei!
Selvfølgelig skal man også bruke helgen til slække! ;) Ja det mener jeg altså, man må jo ikke alltid være så effektiv! Man må jo kunne kose seg og slappe av litt mellom slagene!
Så kreativ du er! Det ble jo kjempefint! Det minte meg om vår ;) Alt minner meg visst om vår om dagen.. hihi ;) Er skrekkelig vårsjuk ;)
Ønsker også deg en herlig uke!
Klemmer fra Beth

Butterfly sa...

Kjøkkenhåndkledet ble kjempe fint!!
Det er ikke dumt med en fullstendig av dag hver uke :o)

Ha en fin Onsdags kveld!!

Lena sa...

Så fint pyntehånkledet ble!
Flink du, dette hadde jeg aldri kommet på:)
Kjekt med nye ideer!
Ha en flott dag!

Thalia`s-sjelerom sa...

Så flott håndkleet ble... Veldig moro med sjablonger, det var en tid det lå en del vedlegg i ukeblader... de har jeg tatt vare på, nå er det bare og plukke de fram igjen:))
Her har det helt fram til i dag vært nydelig vår... og det har blitt nytt på alle vis. Fortsatt fin uke til deg!

Annettenett sa...

Så lekkert håndkle du har lagd! Sjablonmaling er gøy, det lille jeg har prøvd iallfall:)

elisabethj sa...

hei, og takk for koselig hilsen inne hos meg:)Her var det koselig,så jeg kommer tilbake....

Torsdagsklem