fredag 4. april 2008

Ukeslutt....

Vet ikke helt jeg, hvor denne uken ble av heller...
Ikke det at jeg skal klage - nå er det snart helg igjen,
og det er jo bare deilig, men likevel
- dagene går for fort...!!


Har jo stadig planer om alt jeg skulle ha gjort, men tiden har en tendens til bare å renne ifra meg. Har "titalls" prosjekter å ta tak i hjemme. Hm, litt kan jeg vel skylde på tiden, men må vel innse at jeg kanskje ikke alltid "saler hesten samme dagen som jeg rir"... Har så absolutt forbedringspotensialer der... Er bare så godt å "sige" ned i sofaen når middagen er fortært, og bare slappe av....

Ikke så mye å skryte av kanskje, men et lite "ukesprosjekt"
ble det likevel, og resultatet ser dere her:

Grytelappene har jeg strikket av ullgarn, og maskintovet ...


Etter toving, "filtet" jeg på et hjerte.
(70,-)

Ja, ja - dagene går fort, men helgen er alltid kjærkommen, og blir så absolutt ønsket velkommen av meg. Jommen min sant har jeg ikke også denne helgen mye kos på programmet :O) I dag skal vi feire 60 årsdag til seksjonens flotteste og sprekeste dame her på jobben, og i morgen skal jeg på besøk til en venninne. Så håper jeg selvsagt at det på søndag blir sol og vårlige temperaturer, og da er det "ut på tur".


Ønsker dere alle en herlig helg
- kos dere masse :O)

27 kommentarer:

Garden Angel sa...

¨Sånn er det her hos meg også! Skulle gjerne ha gjort ditt og datt! Men et sted må man jo bare begynne..! Så nå har jeg vært og kjøpt maling...For her blir det maling av dører på programmet!!!

Jeg har litt lett for å bli litt paralysert av alle tingene jeg skulle ha gjort, og da får jeg jo ikke gjort noen ting. . .
Så da er det bare å svinge seg rundt her:)))

Nydelige grytekluter!!!
Og hva er det du tuller med?
Selvfølgelig er de noe å skryte av!
De er kjempesøte!
Kunne tenkt meg sånne selv jeg!
Nå må du bare strikke i vei...og siden starte en liten nettshop!
Du kan filte på polkadotter også;)
Jeg ser bestillingene rase inn her nå!!! Ha en god helg!
Klem fra meg(",)
*Jeg linker deg jeg:)

Garden Angel sa...

Glemte å si at du må kose deg masse i helgen!

Tiril sa...

Fullt program denne helga og., men det er jo herlig.
Ukene flyr, må bare nyte!! ikke noe på programmet her nei, må nok ta det rolig en stund til, men det går greit, håper på litt go vær da, så jeg iallefall kan tusle litt rundt i hagen.
Føler meg nesten som en olding.
Ha en super helg !!
Klem
P.S herlige grytekluter.

Anita sa...

Dagene flyr, ALT for fort! Kunne godt tenkt meg en brems på tiden jeg!! Kjempekoselig grytekluter!! Oppskrift! Ups, nå kom jeg på at jeg skylder deg en oppskrift!! Den kommer i helgen!! Lover! Ha en trivelig helg!! Klem!

Anonym sa...

God helg:0)
Søte gryteklutar du har laga...

hjemme bra sa...

Aldeles nydelige grytelapper! Har du strikket de doble eller blir de tykke nok med ett lag? Likte fargen, og hjertet på var virkelig et siste touch som gjorde susen ;-)

God Helg - kos deg

Klem

Lene sa...

Hahaha - den likte jeg - og den har jeg faktisk ikke hørt før: Saler ikke hesten samme dagen en rir, nei... Det skal være sikkert og visst!! Vi har egentlig tuuusen ting å gjøre her hjemme - men har tatt en aldri så liten evighetspause. Klarer liksom ikke å starte påan igjen, med maling, støv og rot overalt. Ferdig oppusset stue, kjøkken, spisestue og soverom ble liksom nok for en laaaang stund. Og sofaen er virkelig goood, ja :)

Du har iallefall vært mere produktiv enn meg - og gryteklutene ble knallfine - og hadde sklidd rett inn på kjøkkenet her. Hvordan filter du på hjertene?? Trodde først du hadde strikket dem i, jag :) Ajajajaj... Hvorfor i all verden kommer jeg ikke i gang med de tingene jeg egentlig storkoser meg med??? Har nok av utstyr i hus til å sette meg ned. Men akkurat nå holder jeg på med praksisen min, og er igrunnen ganske sliten på kveldene. Skal bli godt å bli ferdig om fire uker. Da er det ferie fra skoleslit - juhuuuu :))

Ha en finfin fredagskveld, Hildegunn :)Og så utrolig koselig at du har klistret inn awarden her :)) Bare smiiiler, jeg :)

Gooood klem :))

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjempesøte grytelapper du har laget!
Har prøv nålefilting en gang, og det var jo veldig gøy!
God helg til deg!
Klem, Hilde

MeyBiMe sa...

Flotte grytelapper!!!
Har du tovet hjertet på med filtenål????
Ønsker deg en sprudlende fin helg :-)

mali-mo sa...

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!

Kjempefine grytelapper du har fått tid til ålage deg. har blitt minimalt på håndarbeidsfronten med meg denne uken, nå i helgen MÅ jeg få sydd ferdig fangbandene til bunaden jeg syr til minniese..så får jeg montert dem i neste uke kanskje.

Var utrolig koselig det innlegget du hadde under, om mmimring. Hadde en slik kveld sammen med en venninne for et års tid siden, og det var så utrolig kjekt, vi var mye sammen da vi var små, men bor ikke i nærheten av hverandre nå for tiden desverre så da blir det ikke så ofte.

Ønsker deg en god helg!

borghild sa...

For noen stilige grytelapper!! Høres ut som om du har en koselig helg foran deg, ja!:-)
I dag fikk jeg vite at det er loppemarked like i nærheten i morgen, så dit skal jeg!!:-) Gleder meg!!!! Klem B:-)

tinemor sa...

Så flotte grytekluter du har laget. Nesten for fine til å brukes!
Og ikke får gjordt noe....., -det er det værste jeg har hørt! Dette må da ha tatt sin tid!
Bra du har hælgen klar. Koz deg masse.
God hælg fra meg!

Anne-Berit sa...

Hei,virker som du har alt klart for ei fin helg.Så fine grytekluter du har laget,dem likte jeg.Ønsker deg ei finfin helg:o)

Koselig koselig sa...

Kjempefine grytelapper! Når man har så fine ting på kjøkkenet, blir det alltid mye koseligere å lage mat også :) god helg til deg også :)

Koselig koselig sa...

Kjempefine grytelapper! Når man har så fine ting på kjøkkenet, blir det alltid mye koseligere å lage mat også :) god helg til deg også :)

liven sa...

Hei!! Flott ukeprosjekt dette!!
I perioder er det godt å slappe av litt også;)
Med vå og solskinn kommer energien!!
Ha en fin helg:O)

Ann-Cathrin sa...

Så lekre grytekluter!! Jeg er svak for alt med hjerter...så de falt virkelig i smak:) Ha en fortsatt super helg!

Magny sa...

flotteste grytekluter jeg har sett!! Kos deg i alle besøkeene, og ønsker deg sol på slndag...

Annettenett sa...

Hehe...kjenner meg igjen i det du skriver. Har også masse planer som er omtrent ferdig gjennomført oppi hodet før jeg får ut fingeren på ordentlig...ting tar mye lenger tid enn jeg tror...alltid:) Håper du har hatt ei fin helg!

Atelier-Thalia sa...

Måtte innom for å ønske deg en flott søndag:) Håper dere har det vårlig i "staden" også. Søte grytekluter... er jo så glad i hjerter jeg vet du;)))
Hilsen ifra Søgne!

Lene sa...

Heia!
Kjempefine grytekluter!
Høres ut som du får ei trivelig helg da, kjekt da det er noe som skjer! Helt enig med deg, dagene går av og til så fort, alt for fort!
Ha ei fin helg! Håpe du får deg en tur ut i dag :-)

Lene -Mitt lille rede-

borghild sa...

He he... jeg har IKKE fått av gårde alle PIF-gavene, kun én, jeg tar det sånn litt om senn, og en om gangen, har jo omtrent 340 dager på meg...;)
Fant litt på loppisen, men ikke hengeren full. (Men jeg kjørte stasjonsvogna, bare sånn i tilfelle:) De hadde verken kommode, tallerkenrekke eller stol, som jeg kunne tenkt meg, men det ble da med noen småting hjem, innlegg kommer nok... Ha en fin søndagskveld! Klem B-)

Hulda sa...

Så fine grytekluter du har laget, nesten sånn at man ikke har råd til å bruke de. Fint med hjertet til pynt. :)

Fru Fjeldhammer sa...

oi, her har det rent inn med kommentarer...kos

filmen var helt grei den altså, mye å le av... og to kjekke mannfolk. verdt titten. handler om ei som mister mannen sin... veldig typisk amrikansk og du "vet hva som kommer rundt neste hjørne"!

ha en fin uke

Fru Fjeldhammer sa...

oi, her har det rent inn med kommentarer...kos

filmen var helt grei den altså, mye å le av... og to kjekke mannfolk. verdt titten. handler om ei som mister mannen sin... veldig typisk amrikansk og du "vet hva som kommer rundt neste hjørne"!

ha en fin uke

Huset på toppen sa...

Ååå, så lekre grytelapper,så flott de ble med det hvite hjerte:-)

Kjekt med håndarbeid foran tven,ikke sant??

Nå starter en ny uke,ny muligheter og utfordringer, slik liker jeg det!!

Ha en fin uke!

Ingling sa...

Skjønner ikke hvordan du kan påstå at dagene går unna og at du bare synker ned i sofaen, du lager jo de fikseste små duppedingser hele tiden jo! Flink er du :)