tirsdag 13. mai 2008

En langhelg fylt til randen...

Åh, duuuu allvideverden for en fantastisk flott
langhelg jeg har hatt...
Bare synd den gikk så alt for fort unna!! Har kosa meg masse fra "ende til annen". Det strålende været måtte jo nytes, så på fredag ettermiddag var det Aker Brygge, og på lørdag tok vi for oss Karl Johan. Innbringende dager for uterestaurantene denen helga ja, for vi var langt ifra alene...

Ettersom bror var på besøk, og han har bil og jeg har det ikke,
måtte jeg "utnytte meg av dette også, så på tidlig lørdag formiddag
ble det IKEA og Jysk.Falt for disse herlige pastellfarvene... PÅ Jysk kjøpte jeg da disse boksene, som ble solgt i sett med tre stykker.... De fine serviettene med rosa blomster kjøpte jeg på IKEA.I tillegg kjøpte jeg dette søte "fluenettet", som kan bli fint å ha på verandaen fremover. Regner jo selvsagt med at sommeren blir strålende, og alle måltider blir inntatt ute.......en søt liten blondekant


Plass til mye godt under den nettingen....

Fra IKEA fulgte det også med meg hjem en kommode som jeg skal ha på hobbyrommet mitt (hi, hi -blir kanskje orden der også etterhvert).Lysekrona jeg hadde tenkt å kjøpe, var de selvsagt utsolgt for, så det får bli en annen gang....På søndag var det først avsted og se på den nye Operaen. Må bare få si at det har blitt et skikkelig praktbygg!! Tok en masse bilder, men de får ikke plass i dette innlegget....Etter å ha vandret rundt på og i Operaen en god stund, og kosa oss med is i solen, gikk turen til Plantasjen. Vi var ikke alene der heller nei, så det var å få utført det en skulle og få seg ut fortere en svint....Så, på søndag, når besøket var dratt, var det å komme igang med planting i kasser og i kar .....

I balkongkassene ble det rosa hengepelargoniaNyyydelig!!Og så ble det litt lobelia....... i potter og i karDette hvitmalte zinkkaret kjøpte jeg på JyskDa jeg var ferdig med plantingen, unte jeg på meg et glass med iskald hvitvin, mens solen sakte beveget seg bak noen trær, og skyggen inntok verandaen min.

Ja nyyyydelig helg har det vært - får bare håpe på at det blir mange av samme slag i ukene som kommer...!

Ha en superduper uke folkens!!
Klemmer fra Hildegunn :o)

38 kommentarer:

Tiril sa...

Masse nytt du hadde å vise her, ser du har
fått sommerblomstene i jord, herlige
lobelia, de må jeg og alltid ha.
Vel unnt et glass kald hvitvin, så foresten
veldig godt ut.
Ja la oss håpe på mange slike solfyllte helger,
da blir vi så fornøyde vet du.
Ha en fin uke du og.
Klem fra Tiril.

christinasinteriør sa...

Så masse fint du har funnet! De sink baljene er så fine! Hvitvin må man unne seg!
Ønsker deg en nydelig tirsdag!

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Må si som Tiril... at her var det masse å se på... og utrolig koselig å lese. Så deilig å lese at du har kost deg:) Det har jeg også, selv om jeg bare har vært her hjemme, men her har vi også hatt det helt supert! Fluenettet er det samme som Anniche har i butikken ser jeg, de er så skønne, minner litt om de romantiske sol-paraplyene fra gamle dager.
Kos deg videre med uka!
Klem fra meg!

Fru Fjeldhammer sa...

Dette så jo bare helt herlig ut!!

Har lyst på den zink bøtten fra jysk jeg og, men hver gang jeg er innom så finner jeg den aldri!!

klem

Fru Fjeldhammer sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tove sa...

Det var mange nydelige ting og blomster du hadde fått kjøpt deg, og det høres ut som om du har hatt en strålende helg ja:)
Den hvite sinkbøtta var utrolig flott!

Hulda sa...

Hei! Så masse fint! Du har virkelig hatt en super pinse! Så flott å høre på Morten Harket inne hos deg. Han har jeg likt fra jeg var 9 år og digga A-HA. He he.. var stor fan, ja. ;)

Flotte blomster, og flotte ting du har kjøpt på Jysk.

Jeg ser Borghild har fått gaven fra deg, min er ikke kommet enda, men tipper den er her i morgen. :)

Tiril sa...

Hildegunn, jeg er tibake på bloggen!!!
klem Tiril

liven sa...

Åh så du har kost deg i helgen da!!! Masse fine blomster har du kjøpt!! Har kjøpt lobelia jeg også men de er ikke begynt å blomstre ennå..... Flotte bokser og kar fra jysk!! Lurt å kikke innom der avogtil:O)
Ha en fin uke

Lene sa...

Hihiiii... Jeg var altså neeesten sikker på at du hadde rappa mitt bilde av Kirsten ;)) Samme sted, samme dag - og sikkert ikke sååå langt i fra samme tidspunkt ;))

Nydeeeelige blomster og saker og ting du har fått deg :) Og yammi vin, yes!! Tuuusen takk, jeg trengte virkelig en goood slurk, ja :) Sitter her med noe sååå spennende som regnskapet mitt - i siiiste liten som vanlig!! Fytte rakkeren - jeg haaater (og det er neimen ikke et ord jeg tar for ofte i min munn). Tar du over???
Så tar jeg over vinene, hihihi ;))

Nei, kooos deg masse, du som kan. Jeg knurrer ;)

Goood klem :)

Victoria sa...

det hørtes ut som en herlig helg!:) jeg har også de tre boksene fra jysk.. de er kjempesøte;) vi har tenkt oss til ikea neste mnd vi.. gleder meg masse!! da blir det ny sofa;) hihi..

kose deg videre i uka da...

borghild sa...

Det hørtes ut som en super helg med shopping, vin og planter!!:-) Klart en må benytte seg av slekt med bil!!;-) Vi har også kost oss ute i sola, og plantet i krukker og kasser i går... Og det har nok blitt åpnet en vinflaske her også...:-) Ha en fin kveld! Klem B:-)

HildeS. sa...

Ja det har vore ei herleg helg, og du har fått gjort masse du også:)
Fine blomar og potter du har kjøpt deg.
Det er herleg nå når me kan vere ute og plante og kose oss i bøttevis:)
Ha ei fin veke Hildegunn.

Synnøve sa...

Å så mange fine ting du har funnet deg, i lyse og romantiske farger... :) Måtte på plantasjen før helgen jeg også, så da ble det plantet i verandakassene, herlig! Gleder meg til det nesten hele vinteren jeg, hihi... Prøvde en ny sort i år, "halvslyng" pelargoner tror jeg de ble kalt, håper de blir like flotte som disse du har kjøpt pleier å bli :) Og må nok tilbake og skaffe meg en lobelia også ja! Ha en fin uke! Synnøve

Lene sa...

Men, duuuu... Det var jo det jeg var så imponert over - at du HADDE klart å jage bort alle menneskene fra bildet ditt :)

Ja, kjempemorsomt med tepperesponsen. Tror det må bli en egen teppeblogg. Og Chatrine blir med! Yes!! Hun er bare heeelt knall med håndarbeide - så hun pønsker ut retningslinjer for teppet. Og så må vi ha noen montører, og sikkert litt av hvert etterhvert. Har ikke hatt tid til å tenke - bare regnskap i dag. Men tror definitivt en egen teppeblogg er tingen - for innspill, ideer, etc. Hehe - har egentlig ikke blogget engang - tittet bare tilfeldig innom NIB og så du hadde lagt ut nytt :)

Vel, og det jeg eeeeegentlig skulle si - var nattinatt :)

Klem

jeanette.blogspot.com sa...

Så flott!:) nydelige ting du hadde fått tak i, og fine altan kasser. Min pinse var på hytten, så her blir d planting av altankasser i morgen:) super onsdag!

chatrine sa...

Heihei!
Så nydelig sommerbilder! Gleder meg stort nå til å plante ute ja;) Nydelige saker fra shoppingturen din! Vakre farger! I dag skal jeg på shopping også, jippi! Jeg er invitert på vennesalg hos butikken som selger green gate, alt 30%, spørs om det ikke blir kjøpt noe der ja;)...
Etter all elendigheten med snø her, forresten tusen takk for alle støttende kommentarer!!:) Ja så er det knall vær nå, solen skinner og det er nydelig:) Men, selvfølgelig, snø overalt på bakken... I følge meldinga skal det visst komme mere snø på fredag, så her er det bare å nyte dagen fullt ut!
Vina di så fortreffelig go ut!! Kansje blir det et glass på meg også i dag, om jeg finner en fin kafe!:)
De gressfrøene... har hørt at så lenge de ikke hadde begynt å spire før snøen kom så skulle det gå bra. Og det hadde de jo ikke. så jeg håper bare de blir grønne, og ikke "hvit" som nå;)

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Annettenett sa...

Høres ut som ei temmelig fin helg ja, så koselig med besøk:)
De boksene er så søte, håper jeg får tak i slike også. Fluenettet er genialt, et must, fint var det også:)

Anitas hus sa...

For en deilig helg du har hatt. Shopping, sol og hvitvin, det er sommer det!

Masse fint fikk du handlet også! Skjønne blomster:O)

Ha en fin dag
Klem:O)

Luftslottet sa...

Det hørtes ut som en super og effektiv langhelg:)
Var vel fortjent den hvitvinen, ja;)

Randi sa...

Åååå... for en herlig helg dere har hatt. Det er sånne dager man lever lenge på.
Vi hadde fint vær på pinsaften, men jeg har jobbet siden forrige torsdag så lite fikk jeg kost meg over det gode været. Men nå har regnet og lavtrykket landet over oss.
Gleder meg til vi får den såkalte trope sommeren med temperaturer over 30?! grader..jeg vil se det før jeg tror det....hihihihi.

Klem

hannemor sa...

Hei Hildegunn! Ser ut som vi har hatt en ganske "lik" pinse...besøk, uterestauranter, vin og vin og planting av pelargonia i balkongkasser,,,(mine ble røde)

Supre bilder av deg som vanlig...og du, jeg har gitt deg en award, syns du trenger alle du kan få!! hihi,,god klem

mali-mo sa...

Åh, det hørts ut som en koselig helg du! Småluffing rundt i Oslo, uterestauranter og litt shopping..hadde ikke vært meg imot! Kjempeflotte JYSK bokser, kanskje jeg må ha meg en tur dit snart, det er lenge siden. Var en tur på IKEA selv idag, men det ble kun skapinnredning til garderobene, ikke noe moro, hehe, men det må jo til.

Tusen takk for hyggelig kommentar hos eg, og gratulerer med award!

Garden Angel sa...

Mmmmmm herlig helg dere har hatt;)
Så kos! Og flotte ting du har shoppa! Jeg har også kjøpt det insektsnettet...kjekt å holde krypa unna maten:))
Og akkurat sånne pelargonier skal jeg ha i verandakassene mine også!
De er kjempefine og holder utover heeele sommeren.
Bare å knipe av det visne;)
Ha en fiiin dag Hildegunn! Skal ha barneselskap her idag jeg, så jeg får bare svinge meg rundt her:)
Klem fra meg(",)

Garden Angel sa...

Hei igjen:)
Du jeg aner egentlig ikke hva de heter...
Jeg har adoptert en liten rot fra mine svigerforeldres hage..
Svigermor kaller de for hvite nupper;)
Men jeg synes også de er kjempefine!
Har ikke sett de noe annet sted her nede på østlandet jeg da...men de finnes vel her også(svigers bor i nord). Iallefall i min hage!
Jeg adopterte også en liten solbærrot..., som nå har blitt en stor og flott busk! Morro!!!!

Garden Angel sa...

Skjønner deg! Har ikke alltid hatt hage jeg heller...
Det er masse kos med hage, men også masse jobb!!!
Men du har det jo så nydelig på altanen din du da!
Med eller uten hage....bare man har en egen uteplass av noe slag så kan man kose seg maaaaasse!!!!
Ha en fiiiiiin dag!
Litt sol til og med:))) KLEM:)

Hulda sa...

Hei, nei, pakken er ikke kommet. Syns også at det er rart.

Therese sa...

Så mange fine bilder ... Og det siste - ble veldig fristet/tørst :)
Høres ut som du har hatt en deilig Pinse og det er jo superflott!!
Ha en deilig dag og kveld !!

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Ja, det har vært ei herlig helg! Ser og hører at du har kosa deg til fulle. Hørtes herlig ut i Oslo, vandre langs Aker brygge og på taket på Operaen. Det har jeg også lyst til å få til i sommer. Og ikke minst hyggelig med blomster i kasser og krukker! Klem

Jorunn sa...

tusen takk for koselig besøk i bloggen min! snart helg igjen :) får håpe den blir like bra som forrige!! jeg sto å holdt i det hvite sinkkaret på JYSK i går faktisk, men syklet så det ble litt vanskelig å få det med seg hjem. masse fine blomster du viser!! herlig!
ønsker deg en god helg nå jeg!!
klem fra jorunn

Tiril sa...

Gratla du og, vel fortjent, sier allikevel som Lene, det
beste er at de setter pris på oss,
Har iallefall truffet mange herlige mennesker her på bloggen.
masse klemmis.

Anna Lisa sa...

Hei
Har også kjøpt disse søte boksene på Jysk, og billige var dei.
Kjøpte servietter i samme mønster også.
Serviettane fra IKEA som heter bröllöp er kjempe fine, dei brukte eg i mitt bryllup i høst.
Ha en kjempe fin kveld, og en fin 17 mai feiring!!
Klem

Ann-Cathrin sa...

Det glasset med hvitvin så utrolig godt ut:) Så flott det ble med blomstene! Vakre ting du har kjøpt og:)

Koselig koselig sa...

Så mye fint du har fått shoppa da, åh misunner deg din ultimate nærhet til Ikea. Gleder meg og håper de kommer til Larvik etter hvert da...

Håper vinen smakte like godt som den så ut til å være også

Ønsker deg en riktig god 17. mai også forresten :)

jo, før jeg glemmer det. Kunne du vært så snill og maila meg en kopi av bildene av de utrolig søte klesklypene du har laga??? jeg har så lyst til å lage sånne skjønner du...
mailen min er:
koseligkoselig@hotmail.com

på forhånd tusen takk!!!
Mette

Marie sa...

Det er ei stund sidan eg var innom deg, her er det kome masse flotte innlegg! Nydelege bilete og koseleg å lese!

Ønskjer deg ein fin 17.mai :)

Magny sa...

~~ god 17. mai kjære du! ~~

Anonym sa...

God 17.mai til deg også! Ser du har fått handla inn halve plantasjen... Kjempefine:0)
No har eg strigla hus og inngangsparti, så må eg finne fram bunadsølv og stryke skjorter. Det er ikkje min favoritt-hobby!KOs deg!

sol&bolig sa...

Hei, hei ser at du har hatt ei deilig pinsehelg .....ja den langhelga var god du! Frodig og fint det var blitt i blomsterkassene dine. Så i morra er det 17.mai da. Har nettopp strøke skjorta og forkleet til bunaden min ( - eg hate å stryke og syns aldri at eg får det så glatt som eg vil!) .... og prøvd bunaden!!!! Samma hvert år.....utrolig trang!!!! det er litt seint å begynna slankinga no!! Hehe! Ha ein fin 17.mai!