lørdag 20. september 2008

Herlig lørdag...

Åh, så deilig - helgen er her igjen.....!!!
I dag sto jeg tidlig opp, og har hatt en deilig formiddag. Jeg er fortsatt litt i "gresk modus", og har tatt det veldig roooolig.... :o)

Tente lys, og kosa meg med frokosten, mens jeg så på Bonanza på fjernsynet....

Til kaffen kosa jeg med med Vakre Hjem & Interiør.
Virkelig et flott interiørblad, med masse inspirasjon...

For litt siden bestilte jeg denne herlige muffinsen hos Frk. Kreativ
og den passet helt utmerket i den lille glassklokka mi....

Sammen med muffinsen, har jeg plassert et nydelig kort, som jeg fikk til overraskelsesfesten som ble stelt istand til meg forrige lørdag. Et så flott kort kan ikke gjemmes bort, og da syntes jeg glassklokka passet perfekt.....

En sukkersøt liten sak, som kan brukes til nålepute, når den ikke pryder glassklokka...
**
Etter en sløv, herlig start på dagen, er jeg nå klar for å komme meg i virke. Tid for litt helgevask, og en tur ut, for å få utrettet nødvendige ærend... Senere i kveld har jeg ingen planer, og det er bare kjempedeilig. Av og til er det godt å bare slappe av, og kose seg i hjemmet. Sofakroken, masse tente stearinlys, god mat, litt vin - mmmm - ikke så verst, eller...????

Ønsker dere en riktig herlig høsthelg alle sammen
- kos dere masse!!!

Klemmmer fra meg :o)

43 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Mmmm ... hørtes ut som en herlig lørdagsmorgen. Kos deg videre.

Klem fra fru G ...

Solveig sa...

Så koslig du har det da:) Godt å få slappe av litt! Nyt resten av helgen;)

Synnøve sa...

Hei hei! Det så ut som en koselig løradagsmorgen :) Jeg fikk også vakre hjem i går, ble liggende aaalt for lenge på senga og lese, zzz z... ;) Det var heldigvis et tykt blad, så jeg får nok kose meg med det i kveld også! Kjempefin glassklokke og søt muffins :) Ha en fortreffelig helg videre! Synnøve :)

happy in pink sa...

nydelig, søt muffins:) ønsker deg en koselig kveld i sofakroken...
klem tara

liven sa...

Så deilig å ha en rolig morgen!!
Fine bilder og så søt den var den muffinsen:o)
Her har vi vært på loppis og funnet litt småting.....ikke så mye men tar en tur i morgen også!!
Nye ting da........
50 års dag til en i familien i kveld...........

Ha en fortsatt fin helg:o)

Kari - My home is my Castle sa...

En herlig start på dagen :)
Så nydelig den glassklokka di var. Med den søte muffinsen inni :))

Her blir det og en stille og rolig kveld med god mat og drikke ;)
Har vært i byen en tur og fikk kjøpt meg Vakre hjem & interiør jeg og, så nå skal jeg kooose meg mens mannen går på fotballkamp hihi..

Ha en herlig lørdag :)

Magny sa...

vakre hjem er et virkelig etetisk kikk ...
nyter det i lange drag eg også...

og du, skal vise madonna bildet, lånte to bilder fra din blog, er det ok, forresten???
klem og fin kveld og søndag...

Anja-Elin sa...

Tusen takk for ei kjempekoslig helsing på bloggen min. Ja, det er alltid godt å ha mamma som ein kan spørre om hjelp :) Blir kjempe kjekt å kunne få opp gardiner på soverommet. Blir litt meir liv på rommet med ein gang, enn uten. :) Høres ut som du hadde ein deilig start på dagen din. Det hadde eg også. :) lille vofsen sov faktisk til seks i dag, og etter ein kjapp tissetur, sov han videre til halv 10. Det er evighet siden eg har sove så lenge, og det gjorde godt for ein ganske sliten kropp.. :) Ja, kor godt er det ikkje med ferie! :) Må virkelig nytast. Skal no etterpå ut å plukke plommer, no venter siste resten på å bli plukka ned. Så da blir det litt plommespising imellom all syinga :) Kjempeflott blogg du har :) Har lyst å legge bloggen din til min blogg, om det er greit? :) Ha ei nydelig helg :) Godklem fra Ytre Sogn :)

sologbolig sa...

Åja, er det ikkje godt med sonne helgemorningar der ein slepp å stressa seg avgårde i halvsvima (det er meg!). Idag har vi hatt ein lengre frokost sammen med yngste sønn og sambuar. Koselig! Så dro vi nedover i sentrum, handla litt påfyll med mat. Eg kjøpte "Vakre Hjem" ....ja ikkje sant at det er eit nydelig blad. Har kosa meg med det no, sønnen er dradd ein tur til bestemor og bestefar. De komme snart igjen. Den andre sønnen m/fam er dukka opp også, så vi får nok ein koselig kveld i saman. Ha ei fin helg!

Koselig koselig sa...

God helg til deg også Frk Hespe. Høres ut som du har hatt en veldig koselig morgen og dag, det er bra. Det er sånn lørdagene skal være :)
Jeg har også vært tidlig oppe i dag, dumme meg - min egen feil. Hadde glemt å skru av klokkeradioen i går så jeg våknet kl 6.30 av ABBA! Men det var lavt så han ved siden av våkna ikke. Jeg stod opp ca 8 og så koste jg meg med kaffe, blad og tv. Dro tidlig til byen og gjorde noen små ærender, det var så deilig. Fant parkering med en gang vet du haha... en time og mange penger borte *fnis* ...
nå har vi vært på hytta og jobbet og sjauet, så det skal bli deilig med en kald øl snart! Og så er det sofaen resten av kvelden :)
Ha en fortsatt fantastisk lørdag! :)

tinemor sa...

Ja, disse muffinsene er sååååå søte. Jeg har jo flere av dem. Liker de godt.
Nydelig musikk på bloggen din i dag.
Kos deg videre og fortsatt god helg!

Lena sa...

Nå har jeg drømt meg bortevekke i alle de utrolige, flotte, herlige bildene dine fra gresk herlighet... Mmmmm... Det var deilig! Tusen takk for titten!!!

Anna Lisa sa...

For en koselig lørdagsformiddag du har hatt. Gleda meg til å kome heim og kjike i postbunken min...der tror eg nemlig ligger eit interiørblad eg abbonerar på :)
Fine bilder.
Klem

Anja-Elin sa...

Tusen takk! :) Det blir eg svært glad for. *stort smil* :)

Ja, han er nok sjarmerande og sånn, når HAN vil.. :P Du kan gjerne låne han ein dag, eller to.. :) Så kunne eg fått gjort litt husarbeid imens ;)

Tusen takk :) Håper dagen din også blir flott! :)

Godklem :)

Bak en Sky sa...

Det høres virkelig ut som om du har en perfekt helg!Deilig å slappe av og kose seg etter litt vasking;)
God mat og vin er vell heller ikke å forakte.

Kos deg masse!
Jeg gleder meg til loppis i morgen!!!juhu!!!
Kanskje blir det noe å vise fram her over helga!
Klem fra Ingunn

. sa...

Heisann, dette her hørtes deilig ut. Nyte morningen i et heller bedagelig tempo. Søt nålepute:)

Ha en riktig flott lørdagskveld
klem fra gamlå

Landliv sa...

Høres ut som du har hatt en deilig lørdag - virkelig godt med et skikkelig avbrekk i helgen, det skriver jeg under på. Har hektiske dager etter at jeg startet opp å studere igjen i høst... nyter helgene enda mer enn tidligere!!

Anita sa...

Så deilig med sånne morgener! Nydelige bilder også! Håper ud har hatt en flott dag og kost deg i det flotte været! KLemmer!

Butterfly sa...

Enkelte ganger er de beste planene å ikke ha noen.....

Virker som du har hatt en fantastisk dag :o) Håper du får en like bra søndag!!!

Her har vi prøvet ut terrassen, noe som ble litt kaldt, spist Taco og nyter nå at unger er i seng ;o)
Det er utrolig hvor stille det blir......

Kos deg masse!!

klem

Moderncountry sa...

Så koselig det var her Inne! Nydelig musikk og flotte bilder. Satt fast i bildet med Vakre og koppen, det var nydelig :)

Kos deg i kveld!
Klem Aina

Livet er heeerlig sa...

SÅ koselig med muffinsen :)
Ha en fortsatt finfin lørdag
*Siv*

Min verden sa...

Så nydelig muffins til kaffen ;) Deilige lørdag! Kos deg i morgen også. Hanne

Anne-Berit sa...

Å,så koselig,man må ta det litt rolig av og til,så man får ladet batteriene litt.Flotte bilder,veldig stemningsfulle.Ønsker deg en strålende fin søndag,og tusen takk for at du er så flink å sende koselige kommentarer til meg.Setter veldig stor pris på det skal du vite:o)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Høres topp ut! Fin osteklokke med pynt!
Er innekos her hos oss i helgen også. Det er jo koselig og trivelig med høst, når en kan krølle seg under et pledd og drikke te !
:O)

Anonym sa...

Ja, er det ikke deilig med helg? Og særlig en helg uten de store planer? Har bare slappet av jeg også, sammen ungene og MASSE tente lys. Herlig. Så fin glassklokke og pynt - tror du er bra flink til å ordne det koselig i rundt deg! Kose deg med resten av helga også:) Klemmer**

Heidi-anitha sa...

Hei! Så utrolig koselig det var at du hadde tittet inn til meg- ble veldig glad for din hilsen! Jeg har tittet i din blogg, kjempekoselig! Er det ok om jeg legger deg i min bloggliste?

Ønskser deg og dine en vakker høstdag..Nyt å bare være til!

Klem White vintage- Heidi-anitha.

Lyst på livet sa...

Herlige bilder!

Og du.... dehelgene man ikke har noen planer om å skulle bort, ha besøk osv, er jo egentlig de beste! Så får man heller ta det som det kommer....
Vi har hatt en sånn helg og det er godt! I dag skinner solen fra knall høstblå himmel og i dag skal jeg i skogen å plukke kongler....that`s it :-)

Kos deg.

Klem Torunn

Kerstin sa...

Så fine bilder du viser... Ja er det ikke deilig med en rolig helg. Jeg har desverre ikke det i helgen. For min del går jeg inn i en meget travel tid. Men må få til noen små pauser innimlelom. Ønsker deg en herlig søndag=)
Klem Kerstin

Tiril sa...

Å som du kan kose deg Hildegunn, kan forestille meg at du nyyyter en rolig helg, Tenne lys, jo dette er nok deg.
En flott glassklokke enten du vil bruke den til det ene eller det andre.
Har nesten ikke tid for øyeblikket å stelle istand kos hjemme, jooo i går hadde jeg min bror med familie til middag, de små jentene syns det er så kjekt når faster innviterer de med i "voksenselskap" så vi hadde noen koselige timer sammen. Er jo litt viktig å prøve å stresse ned i en ellers så travel hverdag.
Må noen timer på jobb idag og, men satser på å få ryddet inn hagemøblene hjemme etterpå.
Så det blir litt fart i dag og.Ha en fin søndag. Klem

Randi sa...

Du er som meg du, tror jeg var gresk i mitt forrige liv. Elsker å kose meg og slappe av. Ta det med ro og bare gå inn i flyt....som det er så populært å kalle det. Jeg tilbringer store deler av dagen i flyt..hihihi
Nå skal jeg straks på kveldsvakt, tidlig vakt i morgen, så langfri...om ikke det blir noe ekstra...da skal jeg male litt igjen..tror jeg.
Ha en flott søndag kjære du.
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Nyt den stille tia...
Lekre de muffinsene fra frk kreativ!!

klemz

Fru H sa...

Høres ut så ut som en hygglig morgen. Jeg tror vi trenger sånne stunder. Det gir energi og en fin start på dagen. Flogg blogg du har og så nydlig musikk. Jegg satt lyden litt høyere på og gikk og hentet meg en kopp te til. Men jeg får vel rive meg løs. Skal snart få på finstasen på mann og barn, før vi skal i bursdag.

Ha en fortsatt fin søndag:)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Tusen takk for koselig kveldsvisitt! Høres ut som om du har hatt en flott helg, det er en kunst å ta seg tid til å ta det med ro, ikke sant? Smart idè med en liten muffins i glassklokken, den var søt :-)

Har hatt en fin helg jeg også. I går kveld var jeg og maken på Stevie Wonder konsert i Vikingskipet på Hamar. Det var en opplevelse! Han holdt et forrykende show og spøkte og lo med publikum, en stor mann Stevie :-) Etterpå gikk vi en liten tur på byen sammen med 7000-8000 andre som var på konsert...

Håper du får en toppen uke!
Klem fra Britt :-)

Viola sa...

Hejsan Hespe, vilke trevlig lördag du verkar ha haft, så mysigt, är nu hemma från en av Sveriges vackraste platser, Österlen, kommer vara fylld av allt vackert som jag upplevt, det har varit så skönt, ha en bra vecka, kramar från din VIOLA

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Håper helgen har vært snill med deg! ...du må bære litt over med meg...var tom for akvarellpapir , typisk og hmmm, lurer på om noen barn har vært på ferde i mor sine saker og brukt de til vanlige tegneark...grrrr...til tross for at de har store tegneark bunker fra Ikea. Men de finner de vel ikke i rotet sitt he he.
Skal ut å handle inn div. hobbysaker til uken så da blir det en råd skal du se.
Klem

LISBETH---<-@ sa...

Nei tenk, det hadde jeg ikke fått med meg..men nå har jeg sett det og himmelske freds plass så fint det blir!!! Nydelig mønster du har valgt deg! Hver og en er rene heklebrikken for seg!

Skylder på den hersens bloggrollen min for at jeg glipper nye innlegg. Den vil ikke oppføre seg og nå har jeg mislyktes et par ganger, stooor jobb å legge inn alle lenkene hvilket jeg ikke gidder flere ganger..ikke uten at den stabiliserer seg.
Den har vært ok nå en stund så jeg får prøve på nytt....
Klem

Anonym sa...

Herlig med slike morgener, bladet har jeg lest to ganger til nå, og flere blir det:)Ha en fin uke Anita

Garden Angel sa...

Hei hei:)
Det er jo bare topp og ikke ha så mange planer i helgen, og heller bare slappe av og kose seg!
Og Vakre Hjem er mitt favorittblad!
Skjønner godt at du koser deg med det!
Så søte de muffinsene er;)
Ha en fin uke!
Klem fra meg(",)

Femin Susan sa...

at first I was marveled to see such a blog.I wish I had a blog like yours.how where you able to cope such a lot.meet me at
http://www.poems-of-nature.blogspot.com/

Waiting with curiosity. To know your innovation

Femin Susan sa...

thanks for your visit to my blog.I have also got an other blog.if you would like please visit
http://www.colours-of-joy.blogspot.com/
thank you

Ann-Cathrin sa...

For en perfekt lødagsmorgen:) Så mange flotte feriebilder du viser, nydelige! I juni neste år skal vi til Hellas, men da til fastlandet(tror jeg da...reisen er ikke bestilt, svigerfar og hans kone som skal ordne). Så utrolig koselig med overraskelsefest da! Da må man jo føle seg satt pris på:) Ha en flott uke!!

Merete sa...

høyres ut som ein herleg laurdag!! nydeleg å kunne slappe av, bruke lang tid ved frokostbordet og bare nyte fridagen..
Muffinsane er såå søte!! trur kanskje eg må bestille meg eit par slike eg og..
fin mandag til deg!

Hulda sa...

Herlige bilder, Hildgunn! Jeg falt spesielt for det første og det andre. Det med den fine koppen var veldig flott. :)