lørdag 25. oktober 2008

Helt utrolig...

Wow - vet ikke helt hva jeg skal si, annet en at - dette var helt overveldende....!! I forrige innlegg feiret jeg at bloggen min fylte 1 år, og inviterte dere til å være med på feiringen.Ufattelige 85 kommentarer ble lagt igjen!!!

Tusen, tusen takk for alle de hyggelige gratulasjonshilsenene dere la igjen...! Både gøy, og ikke minst rørende at sååå mange titter innom bloggen min.

I påvente av at vinneren skulle trekkes, tente jeg masse lys, og kosa meg. Hva er vel deiligere en det, på en dag som er trist og grå, og vinden uler utenfor vinduet....?

Sen frokost, varm nytrukket kaffe og en herlig bok......

Nyte dagen, og nyte livet.... :o)

.... og så var det på tide å gjøre klar for trekning av jubileumsgaven:o) Som sagt, jeg mottok ufattelige 85 komentarer på innlegget. Når jeg trakk fra de som hadde lagt igjen flere kommentarer, havnet jeg på 78 blogger som ble med i trekningen....

Trekningen ble foretatt på den mest mulig rettferdige måten JEG kunne finne - ALLE kommentarer fikk sin lapp, brettet og lagt i en skål, rotet godt rundt, og så trakk jeg en lapp.... OG vinneren ble......

....herlige Kerstin - gratulerer så masse til deg :o)

Jeg har fulgt Kerstin og bloggen hennes siden hun startet opp - iallfall nesten. Hun hadde sitt første innelgg den 8. mai, og 20 mai fant jeg henne... :o) Hun har en helt fantastisk blogg, som du bare måååå få med deg!! Du finner henne i " Mitt hvite hus".

En vinner er altså trukket, men jeg antydet jo at det kanskje ble
en trøstegave eller to....

På neste lapp sto det...

" Huset på toppen"....

Dette er en herlig blogg som ble startet opp i januar og du kan besøke den her. Den 27. februar hadde jeg mitt første besøk hos henne, og siden har hun ikke blitt kvitt meg... :o)

Så mange herlige tilbakemeldinger på jubileumsinnlegget fortjente en trøstegave til, og da trakk jeg ut denne vinneren......

"Sol og bolig" - gratulerer så masse til deg....

Bloggen ble startet opp 1. mars, og 16. mars ønsket jeg deg "god påske" i min første kommentar hos deg.... Dette er en herlig blogg om interiør, hage, reiser, håndarbeid, bøker, og selv fant vi hverandre gjennom felles interesse i reising...

Igjen må jeg si tusen takk til ALLE dere som la igjen en hygglige kommentar hos meg. Blogging er gøy, og det er gøy å ha truffet dere alle!!!!!

Nå nærmer det seg lørdagskvelden - en kveld som for meg blir stille og rolig. Jeg parkerer vel i sofakroken, titter litt på fjernsyn og koser meg med litt god mat og drikke - ja, i det hele bare nyyyyter....!!!!

Ha en superflott kveld og herlig helg - hele veien til ende - kooos dere masse!!!

Go' klem fra Hildegunn :o)

56 kommentarer:

Magny sa...

oiii.. så høytidelig du har gjort det....
gratulerer til kerstin, linda og solog bolig... Hyggelige damer alle tre,- kosleig dette!
klem til deg, Hildegunn :)

Gamlå sa...

Heisann Hespe. Kan tro jeg har kost meg inne hos deg her nå. Flott musikk og masse fine bilder!!
Ha en fin kveld
klem fra Gamlå

sologbolig sa...

Tusen, tusen takk Hildegunn. Nå blei eg sååå glad og heilt rørt . Å dette var kjekt.
Kos deg vidare i helga, det gjør eg.
Klem fra Sigfrid

Huset på toppen sa...

Å,ååå kjære,kjære Hildegunn , her sitter jeg å leser at Kerstin vant,Gratulerer Kerstin,jeg beundrer den flotte blogge din. Også fortsetter jeg å lese og ser at jeg også har vunnet... gjett om jeg ble overrasket og glad . JIPPI, pleier ikke ha noe særlig hell loddtrekking,jeg.Så nå sitter jeg her med en liten tåre i øyekroken!!

Du har det så fint og koselig hos deg, Hildegunn,kos deg videre med mange tente lys og ha en koselig lørdagskveld,Hildegunn:-)Og 1000 takk igjen!!

Mange gode klemmer fra Linda

liven sa...

så koselig at akkurat disse tre damene vant:o)
Utrolig masse kommentarer du fikk.o)
Her er ruskevær!!
i går var det skravlekveld med venninner og i kveld er hjemmekveld med jentene i huset!
Vi har vært å leiet tre filmer:o)

Kos deg Hildegunn i det koselige hjemmet ditt:o9

Huset på toppen sa...

Og gratulerer til deg og sologbolig:-)
OBS,,ble så overrasket her jeg sitter

MonaLisa sa...

Hei. Så utrolig flott du har det. Bilder fra kjk/spisestua di har ikke jeg sett. Den duken har jeg og - og elsker den! Hva heter serviset ditt? Ufattelig skjønt! Fant link til en "ny" blogg blandt vinneren din, som jeg nå skal se nærmere på. Nyt kvelden og dagen. klem Mona

Koselig koselig sa...

Å så kosliiiiii! Gratulerer til de heldige vinnerne :D
Ha en fin kveld videre HIldegunn! Her blåser det stiv kuling, men vi er inne og koser oss! :) Deilig!!!

Torilpia sa...

Så koselige bilder da .. og gratulerer til vinnerne :o)

Kos deg i kveld - klem!!

Kerstin sa...

Kjære Hespe. Nå fikk jeg tårer i øynene og klump i halsen: Du er bare så utrolig raus med ord =) Tusen tusen takk for de gode ordene om meg. Klem til deg=)
Og masse gratulasjoner til Linda og Sol og bolig. Utrolig hyggelige damer er de også. Og kjempekosleige blogger har de også. Nei og nei så utrolig moro...
Nå ble lørdagskvelden min så bra=)

Helt nydelige bilder du viser. Ser du har kost deg masse i dag . Det har jeg også. Førts et besøk på et loppemarked og så trent hund med ei god venninne. En god lang spa stund på badet. Så fikk jeg denne flotte overraskelsen=)

Ha en herlig lørdagskveld. Varm klem til deg Hespe=)=)

Lyst på livet sa...

Hei på deg snuppa :-)
gratulerer med ett årsdagen!
Den spisestua di er bare superlekker Hildegunn! Det er så vakkert med det brune treet til hvite vegger!! Det tiltaler meg veldig .-)

Ja, det ble en liten pause på meg. Noen ganger så blir ikke tilværelsen helt som man forventer og tror og det kan være dager som kan være tunge å komme igjenon. Har hatt noen leie dager i det siste, men nå går skaer og ting bedre heldigvis :-) Og ja, jeg koser meg med levende lys, fyr på peisen og mine kjære rundt meg. Ungene krangler så bysta fyker og elsklingen ser på tv.....så alt er som det skal med andre ord :-)

Ha en deilig kveld du også!!

klemmer

Magny sa...

vet du, eg feirer også,- (plutselig!!)

Tulip sa...

Så koselig trekning! Gratulerer til de heldige vinnere!

Skjønner godt du har mange besøkende på bloggen din.
Koselig blogg, og du virker som ei hyggelig dame, iallefall ut ifra koselige kommentarer på bloggene rundt om!
Good helg til deg og dine!

Ingrid sa...

Ikke rart at det er mange som besøker den koselige bloggen din da! :) Kjempefine bilder i dag også.. alltid hyggelig å stikke innom hos deg!
Ha en fin kveld!

Anita sa...

Gratulere så masse til vinnerne! Ble det ikke meg altså;o) Høres og ser ut som du har en nydelig og rolig kveld, stikk i mot hva som er her! Kunne tenkt meg en helt alene hjemme helg snart, men det blir nok med drømmen og tanken! Kos deg masse!! Klemmer!

Som Mine Dager Er, sa...

Ha en flott lørdagskveld du også. Er det ikke gøy i denne Bloggvereden hvor vi finner så mange herlige venner. Og gratulerer til de som vant. Nydelige bilder som alltid her hos deg.

Kos deg.

Klem fra Marit

Guttemamma sa...

Du er så goood! Lyser jo lang vei at du koste deg mens du trakk vinnerne, herlig!! Hilsen Anette

Ann-Cathrin sa...

Gratulerer til vinnerene:) Og du, ta det til deg...at du har så mange besøk er jo fordi det er så koselig å titte innom her:) Ha en flott lørdagskveld!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Grattis til alle vinnerne:) Det er så utrolig koselig å komme hit, og så fin kaffekopp du har! Det var det første jeg la merke til i dette innlegget:) Håper du koser deg ordentlig med helg og fri! Klemmer**

Miamor sa...

Pussig sammentreff at alle disse bloggdamen var vestlendinger da! var heldig å traff alle tre på bloggtreffet i Bergen!! Det var flotte damer!! ha en superduper kveld videre!! Klem ;)

Hulda sa...

Så FLOTT Hildegunn! Veldig fin måte du har gjort trekninga på, syns jeg. Flott at du har skrevet litt om bloggeren, og at du har funnet ut når du skrev første kommentar hos vedkommende. Det tror jeg jammen ikke jeg hadde greid å finne ut av. ;) Flotte lysbilder, og jeg ser du koser deg med den herlige boka. :)

Hulda sa...

Takk, Hildegunn! :) Fikk nettopp en sms fra en bloggleser om at bloggen min ligna ei gammel dagbok nå. Det syns jeg var godt beskrevet. :)

Hulda sa...

Jeg lager bakgrunnene selv. Dvs. jeg scanner fine scrapark, og tar utsnitt av de. Har de på 150 piksler. Mannen min hjelper meg, og vi legger ut den lille firkanten, som bakgrunnen er, på ei side på nettet for å få adresse til den. Deretter limes adressen inn i html-kodene. Er han som står for det. ;) Men, hemmeligheten med bakgrunnene, er fine gavepapir og scrapark. :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så fint å høre at du likte bildene :) Er så alt for skjeldent at eg får malt for tida, slik er det når ein har mange hobbyer. Skulle holdt meg heime fra jobb, og berre dyrka hobbyene mine :D hehe. :) Dessverre er det arbeidshelg for min del, men det som er fint.. er at eg får sove ein time ekstra i natt da :) Det gjer godt for ein sliten kropp. :) Håper du nyter frihelga godt! :) Og at skuldre og nakke blir heilt bra igjen :) Veit korleis det er med dei plagene ja.. sliter sjølv med det til tider (etter bilulykke). Men akkurat no set eg min lit til pilates og håper at det kan styrke musklene meir og gjer dagen lettare :) Håper det :) Tusen takk for at stikker snuten innom bloggen min. Blir alltid så glad :) Ha ein fin natt :) Godklem :)

Anne-Berit sa...

Så koselig et innlegg,men det er det jo alltid hos deg.Er det rart du fikk mange svar,er mange som liker seg hos deg Skjønner du.Håper du koser deg masse i helga.Selv har jeg vært i bursdag hos ei tante som fyllte åtti år,kos selskap,og jeg er stinn,for å si det mildt,hehe.

Lena sa...

Det er jenta som vet å kose seg! Så ut som om du hadde det supermys...

Jeg ønsker deg en fortreffelig søndag - nyt den. Her hos oss har det faktisk slutte å blåse, så kanskje vi får tatt en tur ut idag.

;o)

Lykkelita sa...

Så koselig måte å feire ett årsdagen på:) Gratulerer på etterskudd. Bloggen din er en nytelse å være innom, dine bilder, dine skrevne ord og musikken gjør den til en frydefull blogg. Nyt søndagen:)

Jeanette sa...

For en stemmning rundt loddtrekkningen - bare du som kan^^, Vakkert! Gratulerer så mye til vinnerne:))
Ønsker deg en kjekke søndag Hildegunn. klem j.

Vintage paintings sa...

Hei og god morgen!
En liten "vinnermelding" fra meg: Du har vunnet maleriet i oktoberkonkurransen Hildegunn :)
Så herlig blogg du har forresten - det må jeg si - herlig musikk og en helt spesiell steming her inne.
Kose deg i det flotte søndagsværet - ser du har handlet på Sandvika Storsenter så regner med at du "er i nærheten" :)
Sender du meg din adr. og etternavn så sender jeg bildet asap.
Ha en flott dag ønsker Solveig på Bærums Verk :)

Garden Angel sa...

Hei og god søndag;)
Først må jeg si at det er såååå herlig å lese at du virkelig koser deg og nyter livet!!!
Og så må jeg bare si at det er ikke noe rart i at du får såå mange kommentarer på denne koselige bloggen din. Din personlighet skinner igjennom her vet du;)
Og lysfatet var nydelig dekorert!
Gratulerer til de tre heldige vinnerne!!!
Ha en fin dag!
Klem fra meg(",)

Anitas hus sa...

Mange nydelige bilder, likte så godt lysfatet ditt... Sitter bare og nyter.
Gratulerer til de heldige vinnerne!
Ønsker deg en fin søndag.
Klem:O)

Strikkelines sa...

Heldig du var da......så du hadde vunnet bildet...kjempefint var det og...ha en flott søndag

GryNoKa sa...

Gratulerer med 1 år som blogger. Da har du noen måneder mere fartstid enn meg.... Du har en kjepesøt blogg, jeg er ofte inne og titter.
Ha en fin søndag!
Klem Gry : )

Kerstin sa...

Hei =) Gratulerer som den heldige vinner inne hos Solveig. Bilde er så nydelig syns jeg=) En flott 1-års gave=)

Nyt søndagen Klem Kerstin

Randi sa...

Heldig de som vinner noe fra deg, så jeg skjønner godt du fikk mange kommentarer.
Nydelige bilder, koppen var jo så fin og den madonna bysten var utrolig flott!! Nydelig lysfat!!

Ha en fin søndag.
Klem

MeyBiMe sa...

Gratulerer med vel overstått dag Hildegunn!!!!
ÅÅÅÅ for noen fine og stemningsfulle bilder du viser fra denne store trekningen!!!
Her ser jeg at det var godt å være :-)
Ha en fin søndag :-)

MonaLisa sa...

Hei Hildegunn! Jeg skulle gjeren ha gitt ut ett par avarder, uten å ha motatt de selv. Kan du fortelle meg hvordan jeg gjør det? har forsøkt å kopiere bilder etc men får de jo ikke med meg til innleggene mine... Hmm.. dette ble hodebry i dag. ha en fin fin søndag. klem Mona

Dagny sa...

Hei! Leeeenge sidan eg var innom her, men no må eg ha meg ei leserunde. Gratulerer med 1 års blogging, og gratulerer til vinnarane av konkurransen. Du er kjempeflink som gjer slike ting for dine kjære bloggevener. Tydeleg du blir sett pris på :-)

hjemme bra sa...

Hei.
Gratulerer med 1år gammel blogg!!! Du har jammen fått til en koselig blogg. Jeg liker å besøke deg her. Ser jeg har gått glipp av å være med på en trekning her... Slik er det...
Gratulerer til de som vant!

Vi har vært opptatt med å rydde og rydde og rydde og vaske hus, og har vist det frem til folk som kan være interessert i å kjøpe det. Spennende tider. Har derfor hatt litt liten tid til Blogglandia og til kortlaging...

Ha en god høst videre. Jeg ser de sier at det skal bli sol snart! Håper det stemmer!

Landliv sa...

Gratulerer deg litt på etterskudd jeg!! :-)

Tiril sa...

Så koselig i stua di Hildegunn. det er så hyggelig på denne mørke årstiden at man hygger seg enten det er med levende lys, en god bok ett glass vin, ja idet heletatt skaper trivsel for seg selv, og det kan du...
Ha en fin søndagskveld

Josefine sa...

Hei:) Så fine bilder og så høytidelig du laget trekningen... stilig:)) Ønsker deg en fin fin uke, klem Josefine.

Lykkelene sa...

Ønsker deg også ei flott ny veke! Utruleg med 85 kommentarer...

Heidi-anitha sa...

Hei! Jammen har du laget til litt av en liten fest:).. så vakkert med lys og den hvite madonnaen..

Koselig du gjorde noe ut av 1 års feiringen din..og så koselig å få være på din bloggliste!

Mange klemmer White vintage

Merete sa...

oi..har visst gått glipp av noko her hos deg, ser eg ;o) kjekt med så god respons på jubileumet ditt!!
Nydelege og stemningsfulle bilder i dette innlegget ditt :o)

Shabby Charm sa...

Gratulerer med ett-års feiringen. Så hyggelig at du får så god respons på bloggen din. Den er utrolig varm og fin! Olivenkransen er kjøpt på Oslo`s flotteste blomsteruikk. Passiflora, ligger på Frogner.(Skovveien.) Helt Shabby Chic hele butikken og Aina som driver den er en utrolig hyggelig jente. Ha en flott uke :)

I min verden sa...

hei kjære venn! På tide å takke for KOOSELIGE meldinger inne hos meg:) Du er jo bra effektiv også- virker som du rekker over det meste?:)

Ha en gooo uke kjære venn!

Miamor sa...

...sitter her og nyter "how beautiful I am" fra musikken på bloggen din!! begynner snart å tro det nå!!! Skal hilse fra Miamormannen at det er godt noen har tro på han..hihi..!! Sunnmøring vet du..han står stødig vettu selv om noe mislykkes!!
har et bilde som han har malt over sofaen...hedersplassen, så han KAN det vet vi ;)

Ha ei finfin helg der sørafor!! Klem ;)

Hulda sa...

Jeg trodde også det ble toll, men de ordner sånn at det ikke blir det. Veldig bra. Ble litt over 300 kr jeg betalte.

Alma Merethe sa...

Heia. Gratulerer til vinneren. Veldig artig at så mange har tatt veien inn til deg. Du har gjort det flott på en lørdagskveld..

Ha en fin fin mandag... :o)

Miss.T sa...

For en koselig stemning på frokostbordet.. her kunne jeg sittet i timesvis : ) så nydelig ut !

Alvas hjørne sa...

så koselig med alle lysene, nydelig!!! Er selv storforbruker av lys, det er vel ikke den verste lasten en kan ha er det vel...dessuten skaper det stemning!
Ha en flott dag!!

mali-mo sa...

Så koselig og stemningsfullt med lys og madonna ;) Gratulerer med 1-års jubileum for bloggen din Hildegunn! Er litt sein av meg jeg, skjønner du ;)Oggratulerer så masse til de koselige bloggjentene som ble trukket ut også ;)

Ønsker deg en kjempefin uke!

BROCANTE sa...

Så fint du har det. Jeg blir glad hver gang jeg ser noen som ikke har malt alt hvitt også.....

ENGEL sa...

så hyggelig til vinnerne!flott bloggen din!fin musikk!klæm

Bente sa...

Du,GRATULERER med 1 års dagen:)

Du må jo rett og slett ha litt av en jobb å lese alle disse kommentarene:):)..men sikkert en koselig "jobb"..hehe..

Vet du,at jeg er helt hektet på Joshua nå,han synger og spiller sååå fint..

..og takk for koselig hilsen hos meg:)atter en gang:)

Ha ei fin uke:)Klem:)