mandag 8. desember 2008

Herlige førjulstid....

Så er det blitt sene kvelden igjen, men istedenfor å finne puta, fant jeg ut at jeg ville poste et lite innlegg. Tenk, vi er alt inne i den andre adventsuken - synes det går litt raskt unna jeg....

Er etterhvert begynt å julepynte litt i hjemmet, og som så mange andre bloggere, har jeg vært i kjelleren og hentet frem skøytene, og hengt de på veggen i god Jeanne d' Arc stil....

Og så er jeg begynt å pakke inn julegavene jeg har kjøpt. Jeg elsker å pakke inn pakker - finne fine gavepapir, bånd og sløyfer. Pakkene skal "tylles inn" av kjærlighet...

Her har jeg brukt det flotte papiret, med fransk juletekst, som jeg bestilte fra Lobelia, i tillegg til grov hyssing og hjemmelagede pakkelapper.

I kveld fikk jeg endelig laget klipslenken min, og fikk hengt den på veggen.... "Skryt, skryt" - synes den ble veldig fin altså.... :o)

Litt ekstra dekorativt, og julete, ble det når jeg slynget en liten lyslenke rundt....

Synes disse klipslenkene er så fine, og praktiske. Kan brukes til "oppslagstavle", eller til å henge opp søte små kort, eller andre små ting man er glad i......

Med disse bildene ønsker jeg dere alle en fortsatt fortryllende og flott førjulstid og takker for alle de koselige besøkene dere avlegger meg. Dere er go'e... :o)

Førjulsklem fra Hildegunn


50 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei hei min venn.
Så koselege bilete du viser.
Nydeleg innpakka gåver, og lenke du har laga.
Eg skal pakke inn gåvene på fredagskvelden for då er eg heime åleine, og kan spele julemusikk, drikke raudvinsgløgg og kose meg med å pakke inn...Rote med andre ord:)
Ha ei fortsatt fin førjulstid og kos deg masse.
Klem Hilde.

Huset på toppen sa...

Så vakre bilder! Og så nydelig du har pakket inn julegaver,ja dette kan du virkelig:-)Og klipslenken på veggen,lekker!!Og du har det bare såååå koselig hjemme hos deg!! Ja nå kjenner jeg virkelig at julestemningen er kommet, tenk bare 2 uker igjen til jul!!

Ha en fin førjulstid,Hildegunn
klem
Linda

Emmas Verden sa...

Hei Hildegunn :)
Så koselige bilder hos deg...
Papiret med skrift har jeg på butikken..så kundene får pakkene sine pent pakka inn :)
Tror jeg må lete fram skøytene mine..det er så koselig å henge dem opp til pynt som du og mange andre har gjort :)
Ha ei fin uke!!!
Klem Anne ;)

Anonym sa...

heisann :)

Så koselig du hadde det da!

Fant frem mine gamle skøyter i helga.. konstanterte at de var akkurat 3 nr for små -Heldigvis.. For no kunstløp-tupsi har eg aldri vært :) dem kler seg nok best på vegger her hos oss åsså :)

klem :)

My home is my Castle - by Kari sa...

Så koselig og fint du har gjort det :)
Mine skøyter er nok kastet for mange år siden , men ser jo nå at jeg skulle spart på dem ;)

Det papiret er bare såå nydelig...

Ha en fin uke videre :)
Klem,Kari

Prinser og Prinsesser sa...

Lekkert! Kjenner jeg begynner å bli litt førjulsstresset her nå, når jeg ser hvor langt alle andre er kommet i sine forberedelser! Imponert over hvor flinke folk er, jeg!

Viola sa...

¨SÅ mysiga bilder, vilka vackra julgåvor du förberett, vackert papper och jultags! Visst är det fint med dessa kedjor, älskar dom och har flera hemma ungefär som du, så fint, ha en bra dag, vaknade ännu till en grå dag, vet inte när jag såg solen sist, det är så trist, kram

Hjerterom sa...

God morgen..
Nydelige bilder...Det var så fint med de skøytene på veggen :)
Å de pakkene er virkelig pakket inn med omhu ser jeg ;)
Virkelig fine..

Ha en fin dag

Siw

Anita sa...

Den VAR fin den lenken!!!! Lov og skryte da! Nydelig pakker også, har planer om litt pakkestart idag jeg, skal sende nesten halve gavegjengen til nord og vest landet og da nærmer fristen seg med stormskritt! Også skal vi bake knekkebrød! Så koselig også blir de såååå fine! Men først de store på skole og jeg og lillemor og min mamma til Sandefjord! Kos deg du også!

Kerstin sa...

hei min venn=)

Helt nydelige bilder. Skøyter på veggen er niskoselig. Det har jeg også. Kikker på de og nyter hver dag jeg=)
Den lenken din var helt nydelig. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i klipsene dine?
Gamle kort, kors, kremmerhus gir en herlig nostalgisk stemning. Jeg nyter bildene dine Hildegunn=)

Varm klem til deg0)

Tiril sa...

Så nydelig hos deg Hildegunn, har samme papiret på butikken min, hos oss går der ett hav avpapir ruller nå til jul, men vi legger stor vekt på innpakkingen, og det har og blitt vårt kjennemerke.
Koselig lenken din, du er en kløpper til å få det koselig, hadde jeg vert bosatt i nærheten av deg, skulle jeg jammen innvitert meg selv på en kopp kaffe i denne søte juletiden.Jeg har desverre liten tid til å kose meg på hjemmebane, men neste fredag har jeg tatt meg noen timer fri midt på dagen for å lage til lunch bord her hjemme til mine venninder. Det er en tradisjon vi har hatt i mange år.
Da skal det meste være ferdig pynta , det gleder jeg meg til. Ha en fin førjulstid .
Go klem fra Tiril.

Hulda sa...

Så fine pakker du har pakka inn. Det gjør seg med egenproduserte merkelapper. :) :) Flott det papiret også. Lysslyngen var fin der du har den.

Anne-Berit sa...

Denne lenka di var virkelig fin.Så koselig med englebilder og alt det andre du har hengt opp i den.
Ha en flott tirsdag!

Magny sa...

vakkert,- herlig og koooselig...
stor klem til hildegunn!

Lykkelita sa...

Åh, så fine bilder. Nydelig innpakkede gaver - der kan man ikke rive av papiret altså... Kos deg i ditt nydelig pyntede hus:)
Med ønske om en fin dag -Elisabeth!

GryNoKa sa...

Så koselig det er her inne i bloggen din, må vist pakke inn noen pakker jeg og, for å finne tilbake litt adventsstmning.
Ha det fint!
Klem Gry : )

happy in pink sa...

åhhh...så nyyydelig den lenka var!!! kan jeg stjele ideen??? satt akkurat å tenkte på hvordan jeg skal stille ut julekorta iår...og den lenka med litt lys på er jo helt midt i blinken...:)))

jeg skulle også pakke inn noen gaver idag...og så fant jeg ut at jeg hadde glemt å kjøpe julepapir...men jeg hadde noe med prikker, da;))) det gjør alltid nytten sin det;)))

ha en strålende kveld...klem tara:)

Lisemoren sa...

Så fine bilder du viser i dag. Kommer jo i skikkelig julestemning : )

Guttemamma sa...

Ja, i desember kan tiden godt gå litt saktere...pakkestund er kjempekoselig, jeg skal gjøre det i morgen tenkte jeg! Så skjønne dine er, de er virkelig tyllet i omsorg ja!! KJempefin lenke, Hildegunn!
Klem fra Anette

sologbolig sa...

Nydelig og framfor alt koselig. Lenka di vart kjempefin. Heldige dei som får så fint innpakka gaver. Det syner omtanke og varme frå den som gjev. Ja, eg og har fått med meg at mange har skøyter som dekorasjon, ganske fint. Sjøl hadde eg svarte lengdeløpsskøyter.....trur ikkje det blir like fint. Hehe! Ønsker deg ein koselig førjulskveld. KLEM -

Nettelita sa...

Her var det mange koselige, lune bilder! :) Du er så flink til å pynte og gjøre det koselig rundt deg!
Er enig at adentstiden går litt for fort.. Jeg er heldigvis i boks med det meste. Bare litt kose ting igjen, som å pakke inn pakker, pynte litt mer, og bake pepperkaker! :)
Ha en flott uke!
Klem

Hjemmekoz sa...

Mye fint her gitt:)
Du er flink!

Anne-Berit sa...

Hei Hildegun,det er noe til deg på bloggen min,kom bare å hente den!

Berit sa...

Du har en egen evne til å lage det koselig, det er en fryd for øyet å se det du lager!!!

Har et lite hjertre til deg fori du har slik fantastisk blogg!

Kos deg videre i adventstiden.

MonaLisa sa...

Hei på deg lille venn! Så utrolig koselig det ble. lenken er fantastisk med herlig pynt! DÅn for noen gaver du pakker inn. Hyggelig å få en flott innpakket, litt ekstra ordinært liksom. Jeg og elsker å pakke inn, og legger mye kjærlighet i det! Ha en strålende tirsdags kveld. klem

liven sa...

Så fint her hos deg Hildegunn!!
Skøytene mine skal opp de også.....i inngangspartiet tenkte jeg:o)
dette papiret var koselig:o)

Ha en fin kveld og kos deg masse:o)

Anonym sa...

Heldige dei som får desse lekre pakkane! Innpakkinga er jo halve morroa...
Ser at du har fått det veldig julekoseleg hos deg:0)

Strikkelines sa...

Det er så inderlig koselig her hos deg...bildene,ordene setter seg inn på minnet, å du verden så god en følelse det er..så fint pakkepapir du har....heldig de som det får...og håper at de ikke er av den nyskjerrige sorten, som flerrer av papiret....han en fantastik kveld, og dag i morra....

OdaAnna sa...

Så flotte bilder hos deg:) lenken var veldig fin ja, helt enig! Så flotte pakker da, må være en glede å få:) Kos deg videre med juleforberedelser:) Klem Ann-Cathrin

Jorunn sa...

Nydelige bilder Hildegunn!!! Pakkene er jo bare kjempefine og det samme er lenka. Smart å feste lysranke på den og. Masse inspirasjon her hos deg!!!
Nyt de to siste ukene av adventstiden!
Klem fra Jorunn

sologbolig sa...

Hei igjen. Gå inn og se på siste innlegg i bloggen min. Sigfrid

Jeanette sa...

Flott innpakkning og nydelige bilder du viser!!! :o)
Skøytene var stilige:o)
Ligger en utfordring og award til deg på siden min, bare om du vil^^,
Klem j.

Koselig koselig sa...

Du har så mye koselige bilder! Skøyter på veggen er kult, man kan jo pynte med alt. Stilig.
Jeg anbefaler deg bloggen på min "Internasjonale liste", A heart in Provence. Den er så fin!! åh... selv om jeg ikke har den stilen, så syns jeg det bare er så flott!!

Julegavene er jeg straks ferdig med, nå gjenstår for meg det vanskeligste, innpakkinga. Jeg elsker å holde på, men samtidig er jeg pirkete og da tar det tid *ler* men moro er det!!!

Klem og ha en fin uke videre :)

GryNoKa sa...

Gratulerer du er en av dem som vant trøstepremie hos meg!!! så vist du sender adressen din til meg, kommer det en premie i posten! grnordv@online.no

Klem Gry : )

Heidi-anitha sa...

Kjempevakkert Hildegunn! Innpakkningspapiret har jeg også, og det blir brukt i butikken om dagen der jeg jobber.. Med litt sløyfebånd og vakkert papir er det så koselig å kunne gi bort en vakker liten gave...

Lysklips lenken var genial:9 Så fint å brukle kors, blandet med englevinger og hjerter...

Kos deg mot 3. advent... Nå går det litt for fort..

klem Heidi-anitha. White vintage

HildeS. sa...

Hei på deg.
Eg har ei lita utfordring til deg på bloggen min.
Ta den om du har tid og lyst:)
Klem H.

Josefine sa...

Hei:) Så nydelig julestemning det var her. Du har pakket så fint inn presangene,..heldig de som får dem!
Ønsker deg en hyggelig førjulsinnspurt:) Klem Josefine

Kort og Søm sa...

Så fint du har pakket inn gavene :o)
Det er alltid så koselig når det blir lagt litt omtanke i innpakkningen!

Hilsen Kort&Søm

Heidi-anitha sa...

Hei vennen!

Så koselig med hilsen fra deg:) Sekken syr jeg selv av nyinnkjøpt linstoff:) Så enkelt er det! Så nå har nok en ide og prøve deg på, på en venninne kveld med symaskinen:)


Min sekk er ikke ferdig enda- men skal se om jeg kan få malt litt på den i dag mens de små er opptatte eller sover en lur:)

Så erdet opp til hverenkelt om de vil male for hånd eller hva som man ønsker.

Stor klem Heidi-anitha

Magny sa...

hei du...
takk for hyggelig hilsen...
stor klem og fin torsdag~~~~~~
Magny

A home far away sa...

Så fint du har gjort, och en fin julkänsla!

Kram Gunilla i Singapore

Synnøve sa...

Å så nydelige pakker...! De var rett og slett rålekre, hadde ikke hatt noe i mot å finne slike under treet mitt julaften ;) Uff ja, man tenker liksom at det er leeenge igjen når 1. desember kommer, men så flyr tiden så fryktelig fort frem mot julaften...! Blir helt svett når jeg tenker på det, men jeg blir vel ferdig i år au ;) Ha en herlig kveld! Synnøve

Therese sa...

Så fin den lenken din ble og så lurt det var å henge den sammen med en lyslenke. Jeg "digger" lyslenker :o) Men jeg har bare en da - ønsker med en til!!

Nydelige pakker du har pakket inn, nesten synd å åpne dem :o)
Nå skal jeg ut å juleshoppe + at håret skal få seg en omgang hos frisøren. Gleder meg til kremmerhusene dine (og boksene) kommer. De skal opp til pynt.

Stooot førjulsklem fra meg.

Heidi sa...

Som vanlig herlige, stemningsfylte bilder Hildegunn. Pakkene dine er jo en drøm bare å se på. Kjemeplekkert. Pakket med kjærlighet er sikkert og visst.

Kos deg videre i denne fine adventstiden og ha fortsatt flott dag.

:-)

Anitas hus sa...

Hei på deg vennen!
Endelig helg;)
Her var det nydelige stemningsbilder, satt å drømte meg helt bort jeg nå. Og du, så smart å lage den lenken selv. Du er ei kreativ og flink jente og jeg bare elsker bloggen din, derfor kan du hente en award inne hos meg:)
Ønsker deg ei god helg, her blir det julebord i morgen, juhu!
Klemmer:O)

Marianne sa...

Takk for hyggelig kommentar, ønsker deg også en god helg! Så fine ting du har gjort (som alltid!!)

I min verden sa...

hei kjære venn:) Takk for koselige ord:)Her var det kjempekoselige bilder og nydelig innpakning av gaver...:)

klem

Minmill sa...

Hei Hespe. Jeg likete godt ideen din med klipslenken med lys rundt. Det kan jo til og med jeg gjennomføre. Skøyter på veggen har jeg ikke sett før, men synes det var et fint stillbilde.
Ha en fin St. Lucia dag.

Marias skriblerier sa...

Bildene med kremmerhusene på snoren er utrolig nydelige!! Så fantastisk fint lys som gir vidunderlig julestemning!!! Kan se på de i en evighet og bare drømme meg bort...

Smilerynker sa...

Ih hvor er du kreativ! Det er en skøn blog.