onsdag 25. mars 2009

Vanskelig å "legge bånd" på seg....

Da er jeg tilbake etter svippturen til København.
København er en fantastisk flott by, og de tilmålte timene gikk som vanlig alt for fort. Har derfor bestemt meg - neste gang blir det med en overnatting i byn - helt klart....

Ingen Københavntur uten litt shopping, og etter anbefaling fra denne damen her, fant jeg veien til "Handler"....

Handler er en butikk smekkfull av bånd, blonder, knapper, glidelåser og annen pyntestæsj i allverdens farger og materialer. Dette var virkelig butikken for meg!!!

Her var det virkelig vanskelig å "legge bånd" på seg - jeg kunne tatt med meg "halve butikken" hjem... Helledussen så mye vakkert!!!!

Ikke noe problem å finne bånd og blonder som falt i smak i denne butikken nei....

Det var et oppkomme av ulike farger å velge i, men jeg valgte for det meste blonder og bånd som gikk i grå og rosatoner....

Det ble "noen" 10-metere med meg hjem, men ikke så mye som 100....

Nydelig gammelrosa og grå blonde. Disse og alle de andre blondene og båndene, passer perfekt til de fine Tildastoffene jeg har liggende " på vent"....

Jeg er veldig glad i naturtoner, og kunne ikke unngå å be om noen meter, av blant annet disse to båndene her..... Jeg vandret helt klar "lykkelig" ut av denne butikken, etter å ha svidd av en god del penger. Vel anvendte, spør du meg... ;o)

I tillegg hadde jeg store planer om å besøke flere interiørbutikker, som jeg hadde snoket meg frem til på nettet. Desseverre var de fleste butikkene plassert utenfor byen, og med tilmålt tid, var det bare å glemme... Likevel, hadde "blinket" ut Butik Sophie, som ligger i gåavstand fra Strøket, og gledet meg som et barn til å besøke denne butikken. Men, åhhhhhh, av alle ting - butikken holdt stengt om mandager. Snakk om uflaks... Jada, jeg innrømmer det gjerne, at da jeg oppdaget dette, ble jeg ganske så "slukøret" - jeg hadde jo gleda meg såååå mye. Sukk, slik ble det altså ikke denne gangen - men - neste gang derimot......

Om det ikke ble den helt store handelen på meg i Køben, så var det en herlig tur, og et deilig avbrekk i hverdagen. Jeg nyter å være på reise, se og oppleve og bare kooose meg :o)
Ettersom jeg hadde fri fra jobben både på mandag og tirsdag, blir dette en kort uke på jobben. Jeg bare elsker slike uker - i morgen er det torsdag alt, og praktisk talt snart helg..!! Åhhh, så deilig!!!

Ha en superflott ukeslutt alle sammen... :o)


61 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Velkommen heim igjen, Hildegunn! :) Skal sei du er mykje på reise! Kva jobber du med eigentlig? :) Virker som drømmejobben med så mykje shopping på fritida. *stort smil*

Skikkelig dumt med at den butikken var stengt akkurat den dagen da! Skikkelig typisk! Betre lykke neste gang! Uansett så fekk du med deg massevis av flotte band og blonder! :) Skjønner godt at du likte den butikken! :)

Sjølv drar vi på ein liten tur i morgen til Sogndal, men trur ikkje det er nokre interiørbutikker der..dessverre. Så blir nok ikkje så mykje shopping. :)

Ønsker deg ei herlig helg! Godklem :)

Kerstin sa...

ÅÅååå så synd du ikke fikk besøkt butikk sophie..Men så utrolig mange flotte blonder du har fått med deg hjem...her skal det produseres masse flotte ting skjønner jeg.. gleder meg til å se fremover.
Ja hvem elsker ikke å reise, korte uker...Herlig...
Nyt resten av uken Klem Kerstin

Susanne sa...

Nesten så jeg kjenner duften av København... Nydelige bilder av de vakreste blonder og bånd!

Klem Susanne

Guttemamma sa...

Bedre enn smågodt!!! Og bildene er usedvanlig vakre, gleder meg så tilå se hva du lager som vi andre kan herme etter:-)
Klem

MeyBiMe sa...

WOW så masse flotte bånd du hadde funnet da :-)
Elsker flotte bånd jeg også!!!
Gleder meg masse til i november...da skal vi på studietur til Køben med jobben min :-)
Ha en fin torsdag :-)

Josefine sa...

Hei...så vakkert! Nydelige bånd du viser..sukk...Så heldig du er som har vært der.

København er en vakker by, kunne faktisk ha flyttet dit. Har bukket meg inn en uke i slutten av mai og gleder meg stort! Klem

OdaAnna sa...

Høres ut som en fin tur, uansett kort eller lang:) København er jo så flott by!! For en herlig butikk da!!! der hadde jeg likt meg og:)

prinsesselinn sa...

å så mye fine bånddu har kjøpt deg da...
ikke lett å begrense seg, nei..,

kjøbenhavn er jo bare helt herlig...
Håper du får en flott torsdag og en finfin helg.

Livs Lyst sa...

Så gøy!! Så fint!!!

Hilsen Ljo :O)

Emmas Verden sa...

Så mange fine bånd og blonder :) Nydelige...skatter er det jo ;)
Gleder meg til å se hva du tryller frem...
Ha en fiiin torsdag!!
Klem Anne..

Hulda sa...

Ja, dette må jeg si var lekkert, Hildegunn! Så herlige blonder, bånd og så vakre farger! :) Jeg likte de i naturfarger best. Men, alle er fine. Flotte foto du har tatt av båndene også, det gjør dem jo enda finere. :) Dette hadde absolutt vært en butikk for meg også!

Helene sa...

Snop for en som liker å sy:o)
Skjønner godt at det ble noen meter av dette, for de blondene var bare lekre!

God ukeslutt til deg også.

Livs Lyst sa...

Veldig hyggelig at du hadde lyst å lenke meg. Nå kom jeg inn igjen i din blogg, med lyd på, og da var det jammen musikk her jo! Så koselig og behagelig.

Hilsen Ljo :O)

borghild sa...

Så godt at du likte butikken, da var den like bra som jeg husket:-) Gleder meg til å se hva du får produsert av alle de flotte blondene/båndene også!!:-) Klem B:-)

Shabby Charm sa...

For en drømmebutikk!! Jeg må ta en Københavns tur snart! Så vakre bilder du har tatt :)

Nattaklem

Anne-Berit sa...

Skjønner godt at det var vanskelig å legge bånd på seg på den butikken.Så mye fint du fikk med deg,sånt blir det aldri for mye av.Synd med den butikken som hadde stengt på den dagen du var der.Flott at turen gjorde godt og at du fikk kost deg.Og,som du sa,snart er det helg igjen.Ha det bra.Klem!

Prinsessa sa...

Dette var lekkert. Det blir nesten som å slippe en unge løs i en godteributikk. Jeg synes det ser ut som du har fått kjøpt mye lekker selv om det ikke ble noe særlig interiør butikker på deg. Det tar du neste gang du er der nede. Gleder meg veldig til å se hva du lager av dette flotte her.
Ha en fin fin kveld:O)

Anita sa...

Åh! Såå synd for deg!! Ganske lik min København tur det der:0} Men kos for det da!! Kjempeskjønne bånd du fant! En drøm av en butikk!! Ha en flott ukeslutt! kLEM!

Maliva`s verden sa...

Sukk..ja jeg kan føle på skuffelsen din..Men et godt plaster på såret,er de nydelige båndene du har med hjem da:O)og turen i seg selv.Men det skal jeg huske på at hvis jeg tar en tur nedover..må det ikke blir på en mand.....For den butikken vil jeg også til snart..hi-hi!Go`helg til deg,som sikkert skal pusle litt med det du har kjøpt?Klem fra Maliva

Anonym sa...

Kjempetrasig når man reiser så langt bare for å finne at butikken er stengt ... men det gjelder mange butikker her nede.. kjørte selv 4 mil for å handle heklegarn og kom til stengt dør.. helt idiotiske åpningstider, det beste er å sjekke på nettet før man drar.. temmelig lang spasertur Kbh. for ingenting.

Men du har da funnet mange herlige skatter... får også helt dilla når jeg kommer inn i slike butikker;o))

Ha en deilig helg Hespe...
Klem fra mæ

Marias skriblerier sa...

Skal si du fikk shoppet litt ja :) Jeg eeelsker blondebånd!!

Lyst på livet sa...

Jeg blir så glad av å komme hit til deg jeg, Hildegunn!
Det oser av livsnytelse her og jeg føler du er en anelse lik meg når det gjelder å sette pris på hverdagen. Her sitter vi ikke å venter til neste korsvei med å ta for oss og ha det bra nei! Hehe...

Skjønner godt det var vanskelig å begrense seg hva blonder og bånd angår. Jeg er så ufornuftig at jeg hadde nok handla til jeg ble blakk :-) (om gubben var med og kunne sørge for at jeg kom meg hjem igjen og fikk litt mat :-)). 8 timer i Køben er jo lite, men du verden så herlige 8 timer man kan ha da!
Sist jeg var der hadde vi med oss 4 unger tilammen i alderen 6 til 110 år.... tjoho. Men det var hyggelig det altså. Vi feiret pappas 60 årsdag og jeg syns det var en hyggelig måte å invitere til 60 årsdag på!
Kos deg denne vakre torsdagen!

Klem

Lykkelita sa...

Så fint at du hat kost deg i Køben. Blir spennende å se hva du kreerer av de innkjøpte sakene.
Klem fra nord:)

Therese sa...

Å himmel så skjønne blonder og bånd!! Skjønner at denne butikken må ha vært som himmelrike for deg :)

Lill sa...

Helt utrolig nydelige bilder!

Missfryd sa...

Så koselig å komme innom bloggen din i dag, med herlige bilder og skjønn musikk:-)
Den butikken ser bare helt herlig ut. Og jeg elsker bare Køben.....
Det er konkurranse hos meg, ta en titt:-)
Klem I

La Flotte sa...

What a lovely lace and ribbon you bought! And I like the old spools!
I think we can see the beautiful lace back in your wonderfull creations. Enjoy it!

greets Heidi

Viola sa...

Hjälp så mycket vackert du kom hem hem ljuvlig bilder och vilken otur...den butiken som är helt underbar, jag måste bara åka dit snart, härifrån min stad kan jag ta flyget ner och det tar knappt en timme och är billigt, helt otroligt, hoppas du får en bra dag, här lyser solen! KLEM

Heidi-anitha sa...

Kjære Hildegunn!

Jeg bare sitter her i begeistring og måper.... Sukk sååå vakre bånd og bloder har jeg aldri sett i mitt liv... DU er så heldig som har fått kapret med deg hjem disse metrene med ren lykke på spoler.. Så nydelige grumsete farger, som jeg bare eeeeelsker...

Jeg bare nyter bildene dine, for de er så fantastiske!

Ikke fortvil - jeg tror ikke butik sophie forsvinner... En vakker dag er du der igjen, og får en ny mulighet... Men dette var jo en goood trøst spør du meg..

En virkelig vakker oppkvikker i dag! Takk!

Kos deg med dagen io dag, og jeg gleder meg til å se hva du skaper ut av disse vakre metrene dine..

Stor klem Heidi-anitha

Synnøve Olava sa...

WOW..., tror aldri jeg har sett så mange og flotte bånd på "ett brett"..., du må ha gjort et varp,selv om du svidde av noen kroner som du selv sa.

Så leit at den butikken du hadde tenkt deg spesielt på var stengt på mandager...
Fikk veldig lyst på en "købentur" nå.

Bildene du har tatt er kjmpeflotte, som vanlig... :O)

ha en fortsatt fin dag!

synnøve

hvorfor ikke... sa...

ohoy, sida di blir flottere og flottere for hver gang jeg tiiter innom! De sidefelta med vertikal skrift...DEt var helt rått! Jeg skjønner meg ikke så mye på alt det der...men syntes det er mye flotte blogger nå...men denne her tok nå KAKA da!!!!

Flotte bånd, kjenner meg veldig godt igjen...Tror jeg hadde kjøpt med meg halve butikken jeg, også!
Yummi, yummi!

Fru Storlien sa...

hei. Vi må ha vært i København samtidig, men jeg var bare i garnbutikker. Det ser imidlertid ut som om Handler er en butikk jeg bør besøke ved neste anledning. Fine bånd!

Magny sa...

så vakre bilder,- oser av nostalgi...!

ja legg innen overnatting neste gang,- den byen oser av sjarm!
tenker dte var stemning nå på våren...
klem til deg~~

sologbolig sa...

Hei, hei ! Ute og reist igjen, ser eg. Så deilig! Og så masse flotte bånd du har kjøpt, kan godt forstå at du gikk litt løpsk der inne. Og Københamn er jo den koselige byen. Eg har allerede merka meg butikken med båndene . I 2009 har eg faktisk ikkje vert lengre enn til Bergen, er det rart at eg er kjemperastlaus? Eg som bruker å reise til alle tider. Ikkje ein gang i vinterferien var eg noen steder. MEN NO er det slutt, helsa kommer seg og om ei veke reiser eg til London og gler meg som bare det. Ha ein fin torsdagskveld !

Kort og Søm sa...

Hei,
ja København er en fin by.
Så mange nydelige bånd du hadde med deg hjem...sånne kunne jeg godt tenke meg!

Ha en fin kveld,
hilsen Fredrikke :o)

Landcharm sa...

Kan skjønne at du har kost deg her.

Åsa sa...

Så mycket underbara bilder, vackra band och spetsar.
Vilken jättetrevlig blogg du har.
Nu skall jag titta lite mera.
Må så gott !
Klem Åsa

Frøkena i huset sa...

Så mange flott bånd! :) Tror jeg hadde likt meg i den butikken der ja!! Vi skal til Danmark i sommer, så da håper jeg også på interiørshopping og kanskje noen bånd? Hvem vet? :) Ha en god helg!

Linda sa...

Hei hei!
Jeg tenker du blir helt i hundre i en slik butikk ja!
Masse herlige bånd og blonder du har kjøpt også da!
Skulle gjerne ha vært en tur innom der jeg også :O)
Nydelige bilder du har tatt!
Flink er du :O)
Nå er det stilt i huset her, bare tastaturet som klikker.
Nå koser jeg meg med en bloggrunde.
Deilig å sitte litt ekstra oppe når en har fri dagen etter!

Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Linda

Huset på toppen sa...

Nydelige bånd du viser Hildegunn..Skulle gjerne ha vært en tur innom der jeg også,sukk...Så utrolig heldig du er som har vært i København:) Jeg var jo der i september, det føles som en evighet siden!!Håper du har kos deg masse med fridager og kort uke:)
God natt, og snart helg!!
Klem Linda - ♥ -

Anonym sa...

車燈來看看唷!
情趣用品對一般人來說充滿神秘動人的吸引力,許多人想一窺情趣用品究竟,卻又不敢太過接近,因為這個領域充斥著謠言與標籤、讓許多人深怕一碰及就會讓別人投射以異樣的眼光看待。

如果大家稍微留意一下,不難可以發現一些事,大多人在逛街時對每一間情趣用品店的櫥窗都會向內張望後姍姍離去,有一些人卻是假裝目不斜視的走過。畢竟台灣人的觀念並沒有像國外一樣的開放,所以還無法很公開與光明正大的踏進情趣用品去選購一些情趣用品
 
利用網路購物的方式去選購情趣用品是相當方便的一件事情,可以從網頁上獲得商品的詳細介紹而不必害羞的去詢問店員商品的使用方法,並且在商品的介紹上面也不亞於從店員那獲得的資訊,有些甚至還更詳細一些。
 
在台灣有許多情趣用品訂購網站,從以前只有少樣的情趣用品到今日數百種的情趣用品看來,這種促進閨房之樂的東西已經漸漸地為人們所接受與喜愛。

但以目前的市場來說,絕大部分的情趣用品網站皆以銷售台灣、大陸製造的情趣用品居多。原因很簡單:成本低廉,卻也因此犧牲了品質和安全性!情趣用品是直接與自己和最親密的另一半的身體接觸,為了節省一點點的金錢而選擇品質粗糙的廉價黑心情趣用品,實為相當不智的選擇。

我的站點介紹:情趣,情趣,情趣,情趣情趣,
情趣,
情趣,
情趣,
情趣,
情趣 來看看
宜蘭民宿去宜蘭玩很好玩

a片

二胎房屋是什麼
清境民宿優閒自得的好地方
賣克
要找搬家公司要打哪隻電話
我想買一台二手車來開

我想買一台led車燈很亮
我想買一台led自行車燈很亮

要找室內設計做最好的是哪家

精準的室內設計資訊在這

很亮的照明請找阿囉哈

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Å så flotte bilder!!
Eg elska slike gamle flotte bånd. Eg samlar på alleslags bånd i gamle norgesglass. Og bruka dei for å pynte gåver og slikt.
Ønska deg ei flott helg
Klem

happy in pink sa...

har du vært i Køben??? for en herlig by...jeg giftet meg faktisk der:)))
mengder av vakre bånd fikk du ihvertfall med deg hjem...selv om du hadde litt uflaks med interiørbutikkene;)
better luck next time!!!

ønsker deg en strålende helg...
klem tara

Hjerterom sa...

Hei
Oi,så masse fine bånd og blonder,dåååån :)
Tenker det blir mye fint du lager av disse :)
Skal bli spennende å se...
Danmark er så herlig,mye fint å ta med seg hjem;)
Synd kofferten ikke rommer så mye ...
Flotte bilder tu tar!

God helg

Siw

HobbyMegHer sa...

Så flotte bilder du tar!
Ja, her var det nydelige (-mildt sagt! )blonder og bånd. En nytelse for øyet!

Butterfly sa...

København er helt klart en favoritt her i gården også!!

Så mye fint du fant. Blonder og bånd kan en vel aldri få nok av???

Håper du ikke sner helt ned, men har en fantastisk flott helg!!

Klem :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hadde hatt bruk for alle de metrene, fy søren så skjønne bånd! ahhh, lekkert.
God helg.
Klem

liven sa...

Hei Hildegunn:o)
Dette må bare ha vært en snopebutikk for deg:o)
Masse nydelige bånd....det var vel valgets kval tenker jeg:o)
Synd at det var stengt i den du ville til da!!
Men du reiser vel ned igjen....

Håper på å få tatt en tur til høsten.....holder på å bearbeide et par venninner:o)

Ha en fin helg.......med eller uten båndtvang:o)

vintagepaintings sa...

God morgen gode Hildegunn og takk for tips med linken! Det skal jeg prøve med den gang! :) OG - Så mange fine bilder du viser i dette innlegget - blitt skikkelig proff med kameraet! ja nydelige bånd! jeg også har en forkjærlighet for grått og rosa - nydelig! I dag skal jeg kanskje prøve meg på påskeeggene "dine". Morsomt!
Synd med butikker som er stengt når man har plukket de ut som et høydepunkt - har oppleved det samme selv og sukk....
Men, Køben er jo ikke så langt unna og kanksje om ikke så lenge?
Ønsker deg en super helg Hildegunn - nå er det jo sol igjen!
Stor klem fra Solveig:)

Christinas låvebutikk sa...

Hei!
Så masse fine blonder som kommer til å ende opp noe enda finere!!
Spennende å se hva du bruker de til!!
Håper du har detbra og hjertelig velkommen på besøk!!
Hehe!
Ha ei go helg videre!
Klem!

Maria sa...

Åh så mye lekkert! Skjønner at du tok litt av. :)
Elsker blonder og stæsj. Herlig!

Klem Maria fra Idekroken

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig shopping ser jeg og akkurat hva du får brukt for!

Ha en fin lørdag..
klem

sologbolig sa...

hei. viss du er på Austevoll må du ta ferja over til Stord og ferje fra Stord til Sunde (det blir jo fryktelig bale !) Litt nord for Sunde ligg Husnes (det ligg i Kvinnherad kommune). Fortsatt god helg.

Miamor sa...

...åååå Køben er byen sin det...elsker den..var der rett før jul..og fant en herlig liten bruktbutikk nord for strøget....ser ut som du har koset deg....ha ei super helg da.. Klem ;)

Nyperota sa...

Hey,

så mange fine bånd.
Bloggen er også blitt
forandret siden sist
jeg var her. Spennende.

Nå har jeg tovet 2
grytekluter etter å
ha nappet opp ideèn
fra deg.

Au revoir : )

GryNoKa sa...

Alle de vakre blondene.....! Gleder meg til å se hva du tryller frem med de etterhvert.
Jeg var i Nice på en sånn butikk, og angrer ennå på at jeg ikke kjøpte mere, men det var så dyrt.
Ha det så fint!
Klem Gry

Synnøve sa...

Høres ut som du har hatt en fin tur, og gurimalla så mye lekkert du fant da...! Og nydelige detaljbilder du har tatt av dem også :) Ønsker deg en herlig søndag! Synnøve :)

Randi sa...

Høres ut som en deilig tur.
Og alt det fine du har fått tak i..gleder meg til å se hva du lager av alt det vakre du har fått med deg hjem.

Håper du har hatt en fin helg
Klem

-Mia- sa...

Å, så nydelige bånd og blonder du har kjøpt deg!! Tenker det kommer til å bli til mye fint! :-) Ha en fin søndag, håper du ser sola! :-) Klem-mia

Min Verden Hanne sa...

Så nydelige bånd. Nesten synd jeg ikke har bruk for noen :)) Det er deilig å reise litt. København er en favoritt. Jeg har sendt en forespørsel på Facebook om vennskap. Håper du vil ha meg som venn :D Ha en fin uke. Hanne

Anonym sa...

Z
茶葉

製茶廠直銷,提供線上訂購高級茶葉禮盒
阿里山高山茶葉、大禹嶺高山茶葉、梨山高山茶葉、杉林溪高山茶葉、凍頂烏龍
高山茶、烏龍茶、茶葉禮盒、綠茶、鐵觀音、花茶
各種茶葉介紹,茶葉製作過程,茶葉挑選,水質選擇,茶葉特色介紹等資訊。


a