mandag 1. juni 2009

Knallstart....

Juhuuu - sommeren her her...!!!

Tenk å kunne innlede sommeren med en slik helg som vi har hatt her i Oslo området denne helgen her! Hele helgen til ende med blå, blå himmel, og strålende sol - helt fantastisk!!!

På vei hjem fra jobben på fredag, var jeg innom en av favorittbutikkene mine - Nytt og Shabby. Jeg hadde avtalt med de skjønne damene der, at de skulle melde fra når Jeanne d' Arc magasinet var på plass. Jeg har vel nevnt det tidligere, men for en herlig butikk - et skikkelig "skattekammer", som jeg anbefaler deg å besøke, dersom du er i områdt St.Hanshaugen. Ble ikke den store handelen denne gangen, men et flott pizzahjul, med "bling-bling" håndtak ble også med meg hjem. I tillegg fant meg en liten, herlig, shabby krakk, som jeg muligens må avsted "hente hjem"...:o)

Videre på min ferd hjem, tittet jeg også innom en butikk jeg lenge har sett fra bussvinduet på vei til jobb. I Thorvald Meyers gate finner dere en forholdsvis ny butikk som heter "Mormors kommode". En søt liten butikk, som virkelig inneholder hva mormors kommode rommet. Ikke bli overrasket om innehaver Siv Lind sitter bak blondegardinen og designer. Hun designer nemlig egne produkter som puter, og klær (hovedsakelig til barn).
Den lille butikken er fylt av skatter, og jeg er sikker på at dere ville ha elsket den. Selv kunne jeg ikke unngå å komme ut med et par kopper fra Green Gate. Helt nyyydelig, og de bare sprudler av sommer...

Det herlige motivet, fortsetter over kruskanten, og smykker litt av innsiden også...

Med det nydelige været vi har hatt nå i pinsehelgen, har det blitt inntatt flere deilige frokoster i formiddagssol på verandaen. Og mine nye flotte krus har vært følgesvenn :o)

En morgen "kastet jeg meg rundt", og bakte grove rundstykker (av typen - bare tilsett vann). Skal ikke påskryte meg at jeg er noen baker - rundstykkene ble ikke akkurat pene, men smaken derimot, den var virkelig god. Og med fortsatt "lunke" i bollene og godt syltetøy til - mmmmm - kjempegodt!!!!

Denne flotte marmelade krukken med bastkurv, har jeg bestilt hos Frøken Fryd , og er et kjøp jeg er veldig fornøgd med :o)


Det er bare så utrolig deilig, å kunne sitte ute på verandaen og nyte frokosten, mens fuglene kvitrer og sola varmer....

Ser dere hvor godt glassbrikkene jeg fikk i "pay it forward" fra "Hjemme bra, hjemme best" passer til - skulle nesten tro de var sydd for krusene.... :o)

Har kosa meg godt i solveggen med et magasin "spekket" med herlig inspirasjon. Synest spesielt det er så flott at de deler ideér med oss i artikkelen "gjør det selv". Her er det virkelig masse inspirasjon å hente!!

Som sagt, solen stråler over Oslo også i dag :o) I dag blir jeg nok "pendlende" litt ut og inn. Drar til London på seminar nå i uken, og da må jo en koffert pakkes. Med andre ord, i dag blir det klesvask og pakking, i skjønn harmoni med avslapping og kos på verandaen... :o) Siden jeg drar bort deler av uken, blir det nok også stille her på bloggen min. Prioriterer nok ikke internettcafeér i Londons gater, når jeg kan nyte av det storbyen byr på. Kanskje har du forresten tips til meg, om herlige butikker jeg bør besøke???


Til vi sees igjen - ønsker dere alle en
fortsatt fin pinse, og en flott uke!!!58 kommentarer:

M sa...

Gjett om jeg fikk lyst til å komme på balkongen din og spise rundstykker og drikke presskannekaffe!
:D!
Her er det rekordvarme og skyfri himmel...dessverre tåler ikke jeg det skarpe sollyset når jeg har migrene....og egentlig ikke pc-lyset heller, men det ble så ensomt her...alle vil jo ut i solen! Så nå tar jeg en bloggrunde med solbriller på...og venter på skumring.....Troll sprekker i dagslys pleier jeg å si..
:D!!
Vdr. bestilling av flere puter til kleshengerene...hvis du vil kan du ta det når det passer, det haster ikke for meg...jeg kan legge inn en bestilling en dag jeg ikke har solbriller på.
God tur til London! Klem fra meg

Strikkelines sa...

Heisann...så flotte bilder å så fint du har det:) sola skinner her også...å æ ha lagt på kne i beddan mine, å gjort reint mellom vinterrøtter som ser tegn te å vokse...takk for tips ang butikk....skal til oslo i sommer en liten tur, å da spørs det om det ikke blir en tur innom mormor butikken...ha en flott dag i juni..

Tiril sa...

Hei kjære venn.
En snartur inne fra terassen for å smøre på litt faktor og ett pust i herligheten, for her er det bare sol å glede.
Vi virkelig koser oss i finværet, igår hadde vi besøk fra Egersund, å vi satt ute hele veien, grillet og koste oss med deilig rosevin.
Grilling blir det i dag og, minstemann kommer hjem , da overlater vi grillinga til han, må innrømme det er ikke min sterke side.Så koselig hos deg Hildegunn som vanlig, herlige farger på sommeren.Kos deg i London , hos meg blir det masse jobb, Sandnes uke fra onsdag og uken ut, betyr lange åpningstider. Derfor nyter jeg denne pinsen i fulle drag.
klem fra Tiril.

Marias skriblerier sa...

Vakkert krus!! OG vakkert innlegg... som alltid! :) For en herlig helg det har vært!! Hååper at langtidsvarselet endrer seg og at vi får fint vær neste helg, for da gifter jeg meg!! Kryss fingrene for fiiint vær!

Josefine sa...

Halloen...så herlig og sommerlig innlegg! Skjønne greengate saker, og så vakkert det var med liljekonvall i bukett:))

Nå kan vi bare nyte sommeren...en bedre pinse enn dette kunne vi vel neppe fått! Ha en flott kveld, og en god uke...stor klem

Marias skriblerier sa...

Kos deg på middag! :) Klemmmm.

Hulda sa...

Skal si dere i hovedstaden har hatt nydelig vær i pinsen! Så heldige dere er! - skjønne bilder du har tatt ute i solen. Den GG-koppen var så flott! Gjorde seg godt hos deg. Man blir glad av slike ting. Likte så godt syltetøyglasset ditt også, virkelig stilig med kurven utenpå. Flotte foto!

Ha ei fin uke, og god tur til London.

Liv Hege sa...

Her var det mye nyttig og morsomt! Jeg var i Oslo på lørdag - hadde jeg visst om de butikken du anbefalte skulle jeg ha stikket innom- men da vet jeg det til neste gang! Takk for gode tips!- og som alltid er det mye lekkert å se på her...:-)

Kerstin sa...

Heisan ...
herlig vær...det er helt fantastisk... her nytes det ...
Så mange fine bilder... takk for tips om flotte butikker..

Og du reiser på seminar...så kosleig da.. blir vel litt tid til shopping eller ????
Kos deg kjempemasse O=)
varm klem fra Kerstin

Kort og Søm sa...

Så finkopp du hadde..og rundstykkene så veldig gode ut!
Deilig med godt vær,
Fredrikke :o)

Lunalu sa...

Hei!
Greengate har så mye fint - og de nye koppene dine var helt skjønne! Fine bilder, og kjempe fin blogg!!!
Hilsen en nystartet blogger - Lunalu

Drømmen om en eplehage sa...

Herlig stemning!

Skal aldri dømme bakverk etter utseende alene, det er mitt motto hvertfall!

Høres ut som du har kost deg i pinsen. Det har vi også og skulle ønske den varte enda noen dager... Vel, vel vi får ta det vi får!

Klem Tove

Huset på toppen sa...

Det der så deilig ut!Ja.. idag er det Sommer ! Herlig! Så deilig å bruke tiden til å nyte sommeren og nytt blad!Den korgen din med syltetøy og Greengate koppen din er kjempefine:) Koker i fjeset etter å ha tilbragt nesten hele dagen ute,men det går greit!!Ha e fin uke,kos deg masse i London! Litt shopping blir det vel denne gangen og,ikke sant!!
Klem Linda

sologbolig sa...

Ja, denne helga har jo bare vert ein drøm. Skikkelig deilig her i vest også. Nydelig kopp og syltetøyglass også ... og enig smaken på bakverket er viktigst !!! Ser at du har kosa deg i helga og eg ønsker deg ein god tur til London. Nyyyt det !! Klem fra meg.

aase sa...

Nydelig innlegg Hildegunn!! Jeg tror du må lose meg rundt endag altså!! Jeg har nemlig ikke vært hos Kjersti på Nytt og Shabby enda jeg har blit kjent med henne på messser!!! Savnet henne så når vi var på forrige. antar hun ikke har tid lengre!! Snart vil jeg på Oslotur!!!!!!!!!!! Og shopping i de deilige små butikkene, blir du med?????

hjemme bra sa...

Hei Hildegunn.
Nydelig kurs!!!! Og så gøy at koppeunderlaga passa til. Skikkelig gøy å sjå dei midt inni alt det vakre du har. Blir rett stolt her eg sit - hi hi ;-)
Herlig med sol, sommer og varme. Pinsa vart ikkje så bra som dei meldte for oss... Men, men sommeren har no akkurat begynt. Vi håper på mange fine dager.

Spennende med disse småbutikkene i Oslo. Fristende...
God tur til London!!!

Guttemamma sa...

Nå har jeg virkelig kost meg med innlegget ditt,Hildegunn!! Koselig du steller i stand!! Varme rundstykker er supergode, presskannekaffe i nydelige krus og DET bladet.....hverdagslykke!!! Londonsjapper vet jeg lite om,men kjenner jeg deg rett finner du nok noen små skatter!! Og du,gled deg til skoene!!!
Klemmer fra Anette

Emmas Verden sa...

ingenting er bedre enn hjemmebakt brød/rundstykker..mmmm det så deilig ut Hildegunn ;)
Og Greengate er jo en vinner alltid..gleder meg til å se hva de kommer med av nytt på messa i august ;)
Vi har også kosa oss i sola..været har vært nyyydelig!!!
Ha en fin tur til London..kanskje du finner deg noe fint der også..??

Klem til deg fra meg ;)
Anne***

MeyBiMe sa...

Deilige bilder fra en avslappet og nydelig frokost!!!!!!!!
Her blir jeg en stund :-)
Flott krus du har kjøpt deg også :-)
Ha en strålende flott uke :-)

lovecountrychabbychicstyle sa...

så herlige sommerbilder!!! kose deg masse i sommerdagene som kommer:) stor klem fra Lillan

Hege sa...

Heisann vakre deg:-)
Gud for et fint innlegg-skjønner jeg må til Oslo snart:-)
Har bodt i Storbritannia for maange år siden og vært et ukjent antall ganger i London- og elsker det!
Ender opp med et par steder "fast" selv om det er noen år siden...-hm..(BARN!): Harrods pga atmosfæren,Laura Ashley(løøv it!), Kensington Road er BEDRE enn Oxford Street etter min mening for ren shopping( mindre turister også, fnis!) I helgen: Camden Market og Portobello Road( boder og små butikker, men ta med cash- få som har minb. automat!) og sjekke opp hvor den siste "hotte" markeden er? Har nok forandret seg en del:-)
Husker ikke hva det het, men det er en nettside som opp-daterer siste tips om hvor å gå på storby-shopping.., uff det ble vel bare frustrerende..?
UANSETT- RIKTIG GOD TUR: -og kos deg masse!!
Klem Hege:-)

GryNoKa sa...

Så flotte sommerlige bilder.
Koselig sitte på verandaen og nyte livet!
Hos oss har det vært både sol og regn i Pinsen og masse vind...men det er deilig med sommer uansett!
Ha ei fin sommeruke!
Klem Gry : )

Anita sa...

Ja for en herlig helg og start på sommeren. Måtte dette været vare lenge.....
Har vært ute og koset oss i hele dag. Har feiret 40 års dagen til min sørter, i hagen:))))
Ungene har stor kost seg, det ble til og med en dukkert på de store. 17 grader i vannet sa de....

Nå skal jeg ha fri i 2 dager, deilig.....Håper på strålende sol noen dager til:)))

Så gøy med en tur til
London, sikkert masse gøy der. Ha en god tur, kos deg:)

Klem Anita

Alvas hjørne sa...

Herlig med frokost ute, sol som skinner og fugler som synger:)
Så nydelige kopper fra Green Gate, de passet supert til brikkene!

Ei solrik og flott pinse er over, og det er blitt juni og sommermåned...

Ønsker deg ei fin ny uke og god tur til London!!

Anita sa...

En utrolig herlig pinse! Husker en like fin pinse men det var for 18 år siden :0) Muli det har vært mange altså, men.... Flott vær idag også til en plenklipp ;0) Er halvveis nå, men måtte inn for en liten pause! Ønsker meg flere sånne GG krus jeg også, koselige som saftglass og tekrus og alt. Imorgen skal jeg og ei venninne på Sandvika storsenter, Ikea og s&s! Så da ønsker vi oss litt fint byvær! Nyyyyt London! klemmer fra Anita!

Therese sa...

Å gosh, denne helgen har vært helt herlig !!!! Har bare "sløvet" i sola og nikost meg :O) Fikk også kjøpt den nye JAL magasinet før helga, så jeg har hatt skjønn inspirasjon å se på mens ryggen har fått brunet seg litt ;O)

Herlige kopper du har kjøpt :O)
Ha en fortsatt gooood uke Hildegunn.
Godklem fra en bloggevenn i Sandefjord

GryNoKa sa...

Hei igjen!
Så heldig du er som skal til London! Håper du er der på lørdag, for det er da markedet er på Portobello Road. Hadde jeg kommet meg på markedet igjen, skulle jeg vært på jakt etter nydelig sølvplett bestikk med litt krimskrams på. Ellers er det jo som om man er på skattejakt,og plutselig finner man noe spesielt som man bare må ha....
De hadde noen fine små butikker før markedet, en var fylt med "hjemmesydde" vesker i masse flotte farger, angrer ennå at jeg ikke kjøpte meg en....men jeg klarte ikke å bestemme meg.
Ha en kjempefin tur!
Kos deg masse!
Klem Gry : )

Hulda sa...

Hei igjen :) har dere fortsatt godvær i Oslo? Heldige!!

Guttemamma sa...

TUSEN takk for det,HIldegunn!! Følte det var på tide å "stå frem" nå...:-).
Ellers kjenner jeg meg så utrolig godt igjen når det gjelder å utsette ting som pakking feks...ønsker deg en herlig tur!!
Klem fra Anette

Therese sa...

Wao - skal du til London i morgen!!
Så moro,klart du må ha litt plass i kofferten.... Ikke umulig at du finner noe fint å ta med hjem ;O) Koooos deg masse og god tur,
godnatt klem

Miss.T sa...

for noen lekre bilder av frokostkos i solskinn !! herlig : )

Ha en flott uke.

Livs Lyst sa...

Hei hei!
Frokost på verandan hørtes nydelig ut!! Og SÅ nydelig ut! Du er flink med stemningsfulle bilder altså!

Ha noen nydelige sommerdager og la oss håpe at det blir mange av dem!

Klem fra L-jo

Berit T sa...

Mange fristelser her hos deg, både for øyet og ganen. Jeg ble sulten,da jeg såg de fristende rundstykkene dine.

Lekker krus og brikke, og syltetøykrukken i korg, slik vil jeg også ha. Må ha en kikk hos Hilde, for denne har jeg oversett.

Ha en fin helg.
Klem.

Kort og Søm sa...

Ja, en kort kveld hadde vært hyggelig :o)

Linda sa...

Hei hei min venn.
Så fine bilder du har knipset!Kruset fra Green Gate var så skjønt!...
De har så mye fint!
Kanskje jeg skal begynne å samle på noe derfra, tror jeg må undersøke litt ;O)
Nybakte rundstykker smaker bestandig godt uansett utseende...de skal jo se hjemmelaget ut da ;O)
Kos deg på terassen din du!

Her i Trondheim har det bøttet ned i store mengder hele uken!
Nå hae jeg helg og vil ha SOL!!!

Måtte solen skinne både her og der!
Ha en super helg Hildegunn!
Godklem fra meg.

Magny sa...

så stemningfulle bilder fra balkongen din...
du kan lage det koselig, du...
-vakkert!!
ønsker deg en skjøøøøønnn junihelg!!

hilsen magny**

My little footprints sa...

Hei Hildegunn!
Har du hatt det fint i London? for kanskje du har kommet hjem nå? så herlig med tur til London da! håper du har hatt en superduper tur og at du har med deg mange bilder tilbake å vise oss ;)
Jeg skulle forresten gjerne ha satt på verandaen din og kosa meg med hjemmebakte rundtykker og drukke te fra kose kopper sammmen med deg ;) så ut som du hadde en herlig stemning!
Ønsker deg en fin helg denne helgen også!!
Klemmer fra Beth

Butterfly sa...

Hei :o)

Håper du har hatt en fin helg i denne enden også, selv om været ikke har vært på sitt beste - i allefall ikke idag ;-D

Takker for gode ønsker i forbindelse med eksamen :o) Nå gjenstårdet å se om innsatsen holder......

Ha en fortsatt fin søndag!!

klem

Synnøve Olava sa...

Hei!
Håper du har hatt(har?) en fin uke i London..., en flott o spennende by!.

Når du forteller om alle de spennede butikkene du besøker i by'n blir jeg helt sjuk..., for selv om jeg ikke bor så langt unna er det sjelden jeg er i by'en. Og når jeg er der tar jeg meg sjelden tid til å besøke sånne butikker som ligger litt utenfor bykjernen.

Trorjeg i løpet av sommeren må ta meg en skikkelig dag i Osl, hvor jeg besøker alle de spennede butikkene som ligger både på Majorstuen, gamlebyen, Grønland etc. Tar gjerne imot tips om flere spennede butikker.

Kjempeflotte de tingene du har handlet deg, likte spesielt godt Greengate koppen!.

Har hørt at dere hadde flott vær i Pinsen, faKTISK VARMERE ENN HVA VI HADDE Å mALLORCA!

Ha en fin søndAG, og en fin uke!

Klem

M sa...

Så deilig med London tur!!!
Deilig å være med venner, kjenner til det der med å ikke få gjort alt når man reiser i lag....
Og husk!
Det er ikke noe hast med bestillingen!!
Vi må være ute og nyte livet på denne tiden av året, så bare ta det når det passer.
:D!!
Klem,M

vintagepaintings sa...

Hei igjen,
Ja var ikke pinsen bare HELT fantastisk!!! godt å tenke tilbake på nå som vårjakka er på igjen. Men det går jo greit.
Håper alt er bra hos deg - ser at det er en liten stund siden forrige innlegg men tipper du er ute og nyter livet - kose deg!
Stor klem fra Solveig

BROCANTE sa...

Hei Hespe! Her sitter jeg tidlig en morgen og er sulten og leser om ferske rundstykker og frokost kos.
Skal jeg også hive meg rundt tro? Jeg vet om noen som ville blitt glad......

Randi sa...

Hei Hildegunn
Håper alt er bra med deg. Du nyter sikkert sommeren og go været som oss andre...eller go vær??....her øs regner det etter en torden skrall..det eneste som minner om sommer..hihihi

I kveld er det åpen skole for Julie, i morgen er det avslutting for Musikk skolen og Julie og hennes gruppe skal danse...så skal jeg jobbe Torsdags kveld og fredag...sååå skal jeg bort på party på fredags kvelden..hihihi takk og lov for at det er FERIE snart. Er jo koselig med avslutninger osv..så vi får holde ut. Nå har vi jo bare 1 barn..tenker på hvordan det var da vi hadde 3 til i skolesystemet.


Fine sommerlige bilder fra deg. Fikk så lyst på grove rundstykker med jordbær på...ikke lenge igjen til ny sesong.:-))NAM!

Ha en flott dag

thecremehouse sa...

Hei! Nydelig innlegg - kjente nesten duften av ferke rundstykker... fikk lyst på! Håper reisen din har vært fin? Stikk innom bloggen min om du har lyst - jeg har konkurranse på gang - frem til St.Hans! Velkommen! Klem fra Gro

vintagepaintings sa...

Hei igjen Hildegunn,
Så synd å høre om nyheten i fam. din.
Håper det går bra likevel..!
Glemte å si at i dag skal jeg besøke favorittbutikken din - er på inspirasjonsturnè og idag blir det St.hans haugen.
Ha en fin dag lille du :)
Klem fra Solveig

Therese sa...

Hei Hildegunn!!
Nå hadde jeg tenkt å legge igjen en sånn; Håper du hadde det knall i London hilsen. Men jeg skjønner på kommentaren over her at du kanskje har det litt "trist" for tiden. Så i stedet blir det heller en slik; håper det går bra med deg hilsen....
Godklem fra meg

Huset på toppen sa...

Innom for å si at jeg tenker på deg i denne triste tiden, Hildegunn! Håper deg går bra med deg likevel:)
Godklem fra Linda

MonaLisa sa...

Ja ja ja ja... herlige brlige funn, herlige tips og herlige deg! Livet er her NÅ, og vi må gjøre vårt for å få det beste ut av det, ikke sant! Bloggtørka er over, mer eller mindre, og jeg har vært noen TIMER rundt å lagt igjen hilsner i dag:)Laget ett sommer innlegg selv, og håper også jeg kan insp. dere andre etterhvert! Nyt helga lille venn:) Klem i fleng

wataru sa...

Information and knowledge exchange to share their life and hopes that these high quality web site allows you to enjoy!!!

Information et échange des connaissances à partager leur vie et espère que ces sites Web de haute qualité vous permet de profiter!

Information und Wissen auszutauschen, um ihr Leben zu teilen und hofft, dass diese qualitativ hochwertige Web-Seite, die Sie zu genießen! Erlaubt!

絢香 故郷でのラスト唱に水嶋ヒロも加藤清史郎、紅白史上最年少で初出場羞恥心とPaboの合体メンバーとして出演した上地雄輔「藤岡藤巻と大橋のぞみ」人気声優、水樹奈(29)も内定嵐の出場も有力視されている人気グループ嵐紅白歌合戦は今年で60周年KinKi Kidsはデビュー井上陽水がついにNHK紅白初出場陽水がついに紅白に出演する松方弘樹さん、特大マグロ釣る伊東美咲が入籍、24日ハワイで挙式女優伊東美咲(32)が18日タレント植松真美の結婚式同結婚式で伊東と榎本氏西川きよしの長男「足震えた3月に吉本興業入りしたタレントの西川忠志新喜劇出身の西川きよし(63)ヘレン(63)夫妻長澤まさみ、本当は超能力を信じていない本気で超常現象を信じるテレビ番組『曲がれ!スプーン』松たか子主演「ヴィヨンの妻」広末「ゼロの焦点」韓国で邦画史上最大上映歌手活動を無期限休止する絢香今年2月に電撃結婚した俳優・水嶋ヒロ必ず覚せい剤をやめ、介護の仕事を勉強したい酒井法子被告初登校酒井は学生時代に戻ったような仲間由紀恵熱愛報道、所属事務所が否定NHK、朝の連ドラ「8時スタート」に変更検討山P&北川景子 手つなぎデート大安の18日、美咲が人妻になった神田うの(34)がデザインほしの&SHIHO「ザジ-」新作発表会に出席美咲の友人でタレントの植松真美北川景子、着物姿で小畑由香里が妊娠 柳沢がパパに杉浦太陽、辻希美とのさらなる子づくりに意欲米ピープル誌「最もセクシーな男性」にジョニー・デップ杉浦・辻ちゃんが「理想の夫婦」1位48歳歌姫がミスチルと平井堅を抜いた秋山成勲(34)と挙式したSHIHO「サンミュージック」の相澤正久副社長女優長谷川京子(31)が、3年半ぶりに連続ドラマに主演する海老蔵 年貢の納め時?仲間由紀恵熱愛認める米音楽賞AMA、M・ジャクソンが4部門で受賞カントリー界の新星テイラー・スウィフトも楳図かずおさんのドキュメンタリー映画楳図かずおさんの生活に密着した映画では楳図さんの日常に密着愛する手塚治虫さん原作「新宝島」初冬に贈る女性ボーカル3枚品川祐、妻妊娠「もーうっ待ちきれねえよ」品川庄司のボケ担当・品川祐(37)泉谷、歌うと清志郎さん魂が目の前うろうろ

wataru sa...

I wish you health and happiness every day!
Ich wünsche Ihnen Glück und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite santé et bonheur chaque jour!
歌手の泉谷しげる(61)と元フォークグループMay’nがアニメフェスで最年少大トリアニメファンらに人気の歌手May’nアニソンの大御所水木一郎(61)や中川翔子(24)本名から改名して「マクロスF」福山雅治、16年ぶり紅白返り咲き俳優で歌手の福山雅治人気ユニット、EXILEデュオ、カーペンターズのリチャード・カーペンター米歌手のマイケル・ジャクソンさん新妻・伊東美咲、挙式の地・ハワイへ出発京楽産業の榎本善紀社長(41)とともに品川待望パパ「安定期まで発表控えてた」提供酒店上班工作機會查詢酒店兼差地址最新酒店打工開幕台北酒店上班公司美麗的酒店兼差打工小姐快樂的酒店打工公關台中酒店上班打工go 台南酒店兼差資訊高雄酒店打工文章提供酒店打工經紀人查詢酒店上班小姐工作最新酒店兼差上班機會台北酒店打工兼差查詢林森北路酒店上班打工的訊息中和酒店兼差暑假打工永和酒店打工打工板橋酒店上班工作基隆酒店兼差公關查詢酒店上班資訊徵求酒店上班外場人員誠徵酒店打工服務人嗎提供酒店打工機會尋找酒店兼差服務人員提供酒店兼差酒促小姐提供酒店經紀專業人員誠徵酒店經紀達人誠徵酒店兼差工讀生提供酒店兼差暑假打工徵求酒店兼差寒假打工查詢資深酒店經紀人員查詢酒店上班資訊徵求酒店上班外場人員誠徵酒店打工服務人嗎誠徵酒店兼差暑假打工 查詢資深酒店兼差暑假打工提供酒店兼差酒促小姐徵求酒店打工服務人嗎提供酒店打工服務人嗎提供酒店兼差酒促小姐提供酒店打工服務人嗎 徵求酒店上班資訊查詢酒店兼差酒促小姐查詢酒店兼差酒促小姐

wataru sa...

Information and knowledge exchange to share their life and hopes that these high quality web site allows you to enjoy!!!

Information und Wissen auszutauschen, um ihr Leben zu teilen und hofft, dass diese qualitativ hochwertige Web-Seite, die Sie zu genießen! Erlaubt!

Information et échange des connaissances à partager leur vie et espère que ces sites Web de haute qualité vous permet de profiter!
徵求酒店兼差酒促小姐查詢酒店兼差酒促小姐 徵求酒店上班資訊 查詢酒店上班資訊查詢酒店兼差酒促小姐提供黃金買賣價格查詢查詢黃金買賣買賣查詢最新黃金買賣回收價格台北黃金買賣現貨價格台中黃金買賣回收服務台南黃金買賣價格顯示版高雄黃金買賣買賣找展寬嘉義黃金買賣回收找展寬南投黃金買賣回收國際黃金價格查詢專業黃金回收服務提供國際專業黃金價格顯示板查詢服務服務黃金價格顯示板查詢服務提供國際專業黃金價格查詢專業黃金價格查詢提供黃金價格顯示板查詢服務服務黃金回收服務國際黃金價格查詢專業黃金回收服務提供國際專業黃金回收服務服務黃金價格顯示板查詢服務提供國際專業黃金價格查詢專業黃金回收服務國際黃金價格顯示板查詢服務提供法拍屋資訊查詢查詢法拍屋資訊查詢最新法拍屋資訊查詢台北法拍屋資訊查詢台中法拍屋資訊查詢高雄法拍屋資訊查詢台南法拍屋資訊查詢宜蘭法拍屋資訊查詢花漣法拍屋資訊查詢提供蘿蔔腿整形服務查詢蘿蔔腿整形服務最新蘿蔔腿整形服務台北蘿蔔腿整形服務整形蘿蔔腿整形服務壯壯的蘿蔔腿整形服務美美的蘿蔔腿整形服務白色蘿蔔腿整形服務高雄蘿蔔腿整形服務提供催眠大師的服務查詢催眠大師的服務科技催眠大師的服務
神奇的催眠前世今生好玩的催眠大師的服務不可思議的前世今生免費催眠大師的服務明天有催眠前世今生王建民催眠大師的服務

wataru sa...

Ich wünsche Ihnen Glück und Gesundheit jeden Tag!
I wish you health and happiness every day!
Je vous souhaite santé et bonheur chaque jour!
消除白蟻好大隻喔消滅白蟻會飛的也除白蟻超可愛的清潔白蟻可以吃嗎打掃白蟻有白色的也乾淨白蟻哈哈好吃的白蟻提供徵信社查詢最新徵信服務優良徵信社中心最佳的徵信服務最優的徵信社服務專業的徵信服務最優徵信社服務專業的徵信服務優良的徵信社服務提供徵信服務令您滿意徵信社服務專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供終身醫療保險服服專業遠雄人壽服務提供終身醫療諮詢台灣遠雄人壽壽險專員誠意終身醫療查詢網專業遠雄人壽加值服務用心終身醫療專賣業務台北遠雄人壽服務中心專業終身醫療服務親切遠雄人壽查詢台中終身醫療內容項目專業遠雄人壽專業服務實在終身醫療超值保險台南遠雄人壽一流服務專業終身醫療保險業務超值的終身醫療保險產品業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務

wataru sa...

Information und Wissen auszutauschen, um ihr Leben zu teilen und hofft, dass diese qualitativ hochwertige Web-Seite, die Sie zu genießen! Erlaubt!

Information and knowledge exchange to share their life and hopes that these high quality web site allows you to enjoy!!!

Information et échange des connaissances à partager leur vie et espère que ces sites Web de haute qualité vous permet de profiter!
提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員鳳梨檸檬手工果醬草莓甜心手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬夏日芒果手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬百香奇異果手工果醬手工果醬鳳梨檸檬手工果醬手工果醬 新鮮手工果醬手工果醬 草莓甜心手工果醬手工果醬紫藤葡萄手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬新鮮手工果醬手工果醬美麗美容整形美麗整形專業雷射美容可愛臉部整形超強雷射整形提供整形外科美麗微整形夏日芒果醫學美容夏日芒果臉部整形專業雷射整形美麗整形外科新鮮微整形專業醫學美容美麗臉部整形提供微整形新鮮美形專業身體整形美麗美容整形提供美容新鮮雷射美容專業美形美麗身體整形提供美容整形新鮮美容專業整形手術美麗美形新鮮身體整形免煩惱最整形手術專業整形論壇美麗牙齒整形免煩惱最整形診所免煩惱最整形提供整形論壇免煩惱牙齒整形免煩惱整形診所免煩惱整形提供雷射美容

wataru sa...

Information und Wissen auszutauschen, um ihr Leben zu teilen und hofft, dass diese qualitativ hochwertige Web-Seite, die Sie zu genießen! Erlaubt!

Information and knowledge exchange to share their life and hopes that these high quality web site allows you to enjoy!!!

Information et échange des connaissances à partager leur vie et espère que ces sites Web de haute qualité vous permet de profiter!
提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員專業遠雄人壽陳小姐在此為您服務提供遠雄人壽保險服服專業遠雄人壽服務提供遠雄人壽諮詢台灣遠雄人壽壽險專員鳳梨檸檬手工果醬草莓甜心手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬夏日芒果手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬百香奇異果手工果醬手工果醬鳳梨檸檬手工果醬手工果醬 新鮮手工果醬手工果醬 草莓甜心手工果醬手工果醬紫藤葡萄手工果醬手工果醬手工果醬手工果醬新鮮手工果醬手工果醬美麗美容整形美麗整形專業雷射美容可愛臉部整形超強雷射整形提供整形外科美麗微整形夏日芒果醫學美容夏日芒果臉部整形專業雷射整形美麗整形外科新鮮微整形專業醫學美容美麗臉部整形提供微整形新鮮美形專業身體整形美麗美容整形提供美容新鮮雷射美容專業美形美麗身體整形提供美容整形新鮮美容專業整形手術美麗美形新鮮身體整形免煩惱最整形手術專業整形論壇美麗牙齒整形免煩惱最整形診所免煩惱最整形提供整形論壇免煩惱牙齒整形免煩惱整形診所免煩惱整形提供雷射美容

By_Karizma sa...

Oh, thank you sohbet for sharing! Sesli chat I'm in the midst Xat of wedding planning, Camfrog and both my fiance and I are NOT cake lovers, and can't imagine spending hundreds of dollars on one dessert we don't even like! Forum Sitesi | Video Paylaşım | Site Map We're planning on doing a buffet of family recipes Chat Ruleti pies, cookies, cheesecake, etc - and some of our favorite candies Sesli sohbet in apothecary jars :) I love to see that
others are SesliSohbet thinking Facebook out of Omegle the [cake] box, too!

sushil kumar sa...

Remarkable job! The data supplied was extremely helpful. Lets hope that you keep up the good job done.
fort lauderdale fl locksmith
locksmith jupiter
Locksmith San Leandro CA
Locksmith Fremont
Locksmith Fremont CA
Locksmith Fremont CA
Locksmith Fremont
Locksmith Fremont CA
Oak Lawn Locksmith
Oak Lawn Locksmith
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn IL
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn IL
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn IL
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn
Locksmith Oak Lawn IL
Oak Lawn Locksmith
Locksmith Oak Lawn IL
fort worth locksmith
fort worth locksmith
fort worth locksmith
fort worth locksmith
locksmith miami
Locksmith Mesquite
locksmith miami
pembroke pines fl locksmith
fort worth locksmith
Locksmith Mesquite
Locksmith Hialeah FL
<a href="https://carson61bentley.wordpress.com/2011/01/18/our-bond-

sping.chen sa...

Glad to see all the speakers, really wonderful content. Do not know if you like Nike mercurial soccer cleats or Nike soccer cleats and Nike Football Cleats,Nike Mercurial Vapor Superfly with New nike soccer shoes.

sping.chen sa...

Glad to see all the speakers, really wonderful content. Do not know if you like Nike mercurial soccer cleats or Nike soccer cleats and Nike Football Cleats,Nike Mercurial Vapor Superfly with New nike soccer shoes.