søndag 17. januar 2010

Nytelse..


I dag er det akkurat en slik dag, da nytelse står i høysetet. Det er søndag, og utenfor er det snø og sno. Det har blitt betraktelig mildere, og snøen som var så hvit og fin er blitt skitten og sørpete. Nå er vinteren akkurat slik jeg ikke liker den, og da tar jeg frem tanken om våren som ligger der og venter på oss...


En slik dag er det deilig å være innendørs - sette seg godt til rette i sofakroken og nyte en kaffekopp og inspirasjon fra et vakkert interiørblad :o)


Green Gate koppene jeg kjøpte i sommer, er tatt frem igjen - de er en nytelse å se på....


Planen var at jeg skulle få kjøpt "høstutgaven" av disse flotte koppene, men så langt kom jeg ikke! Nå som vi beveger oss mot den lyse vakre våren, blir disse koppene en herlig påminnelse om hva vi har i vente...


Det frister ikke så mye å gå ut i dag - heller sitte inne og kose meg her i sofaen min. Med tente lys, kaffe koppen og Vakre Hjem & Interiør, ja da nyter jeg søndagen. "Lysposen" på bildet vant jeg inne hos Englekyss - er den ikke nydelig vel??


Det er en sang som heter "Danse mot vår" - får litt denne følelsen når jeg ser på disse krusene - "I en blomstrende eng, vil jeg vandre avsted, og la sansene finne vei.."


Denne helgen har i det store og hele vært en nytelse. Jeg har vært "tidlig på beina" om morgenen, vært litt kreativ og fått ryddet litt i hjemmet. I gårkveld var jeg på hyggelig venninnemiddag, et besøk som strakk seg langt inn i natten. Kjempekoselig!!!

Nå i dag har min kjære bror bursdag - gratulerer og hipp, hipp hurra til han!! Vet at akkurat nå er mama, pappa og eldsteesøster på kaffe og kake - kos dere masse - skulle gjerne ha vært der og feiret sammen med deg!!

Ellers har jeg svingt malerpenselen i dag. Endelig har jeg nemlig fått somla meg til å ta frem maling og kost, så nå skal en furu taburett bli hvit og fin (Maia, lurer på om inspirasjonen ble hentet hos deg ;o) ).


Til tross for at jeg aller helst kunne tenkt meg å holde meg innendørs i hele dag, planlegger jeg likevel en gåtur om litt. Har nemlig et mål om at jeg skal bli flinkere til å få meg litt mer ut, og da kan jeg ikke la været eller bedagligheten stoppe meg - da er det bare "opp og hopp" ....

Ha en fin søndag videre og en riktig flott kommende uke!!47 kommentarer:

Hulda sa...

Flott innlegg hos deg også, Hildegunn. Så herlig den koppen var, med det fine mønsteret. Minnet virkelig om den sangen av Løvland, som er så flott. Bildene er så koselige og vakre, du gir meg samme følelse som du har selv. Koselig! Likte veldig godt sofakroken din også. Og det lille tegnet av vår, om så det var inne, er en sann nytelse og glede. ;)

Kos deg med malinga, slike taburetter er så fine, har flere her.

merethe sa...

Tankene om våren kommer hyppigere nå når det er et stykke ute i januar. Jeg gleder meg til å begynne å finne frem jord og frø. Snart skal jeg måke vei ned til drivhuset og se hvordan det står til der. :) Vakre herlige bilder har du tatt, som virkelig får en til å lengte etter vår. God søndagskveld...klem

frøken olsens drømmer sa...

så deilig innlegg,ja her har det også vært litt slik i dag ;))
god kveld til deg ;))

Anonym sa...

Nydelige stemningsbilder
og ja, de krusene fra GG er
litt som Bettans Danse mot Vår ...!
herlig sammenligning :)
klem til deg

sologbolig sa...

Her har det også vert innedag i dag. Mildere i været her også og antydning til snø i lufta. Har vert i rydde- ordne-fikse-modus og fått gjort masse mens sportssendingene har gått på TV. Nydelige innlegg med touch av vår hos deg. Ja, eg begynner å kjenne på at det er godt at våren ikkje er så langt unna ....optimistisk !! Håper du hadde ein fin gåtur (flink) og kos deg på søndagskvelden.

Draume Elin :) sa...

Herlig innlegg Hildegunn! :)
Visst går det mot vår; vi er no halvvegs til februar! Dagane er lysare, og så fort som tida går; veit ein ikkje ordet av det før det er mars og april... Eg har spart mitt sånne blad sidan fredag... Må ha rette stunda, heilt for meg sjølv :) GLEDER meg!

Kos deg siste timane av søndagen!
God klem frå Elin :)

Crinoline sa...

Søte og sommerlige krus,Hildegunn.Flotte bilder som alltid.Har hatt ryddedag i dag,det var nødvendig.God søndagskveld og gratulerer til din bror. Klem

Nina sa...

Fin søndag Hildegunn:-)

Det ser ut som du har en aldeles herlig søndag:-) Det gjør godt for kropp og sjel med slike dager:-)Her har vi også hatt innedag, med en liten luftetur midt på dagen. Det var surt og kaldt, men ekstra godt å komme inn igjen:-)

Nydelig kopp du har, og jeg fikk skikkelig sommerfølelse av den:-) Jeg går også å "sikler" på Green Gate. Mye flott:-) Men det er vanskelig å velge hva jeg vil gå for, men jeg heller litt mot det røde med hvite prikker. Det er veldig MEG:-) En arbeidskollega hadde vært på shopping før helgen, og hadde sett en flott topp med prikker på, og da hadde hun tenkt på meg:-D Stas når mine arbeidskollegaer kjenner meg såpass godt:-D Rødt og prikker, det har jeg alltid likt:-)

Ha en fortsatt flott søndag, og GOD UKE:-)

Klemmer fra Nina, Stavanger

Randi sa...

Så koselig Hildegunn..NÅ fikk jeg smaken av vår...syns hele innlegget har en duft av vår (sier jeg med en hund som sitter ved min side og stiiiiiiinker...ikke vår akkurat ;-)

Jeg likte heller ikke at trærne ble sorte og alt det kritt hvite forsvant...men vi kommer nok ikke unna den biten heller. Men sørpe og regn håper jeg vi slipper på en stund.

Jeg har jobbet og kost meg i helgen...men du og du det er godt med fri nå.

Kos deg videre med søndagen...så skal jeg prøve å se om jeg finner ut hva en taburett er...hihihihi

klemmer sendes til deg

Maren sa...

Så utrolig flotte stemningsbilder du deler !! GG koppene var skjønne, ooooog jeg kjenner på meg at noe må byttes ut i kjøkkenskapene for GG har så flotte kopper og krus. Man blir jo i godt humør bare av å se tingene ;)) Utrolig flott lys av lystestaken din , lurer på om det er et glass med pose på , for den var kjempefin og stemningsskapende !!!

Ønsker deg en fin kveld !!

Hilsen maren..

H elle K sa...

Hei hildegunn
dette så jo herlig ut. ja, lengter mot vår, hvem gjør ikke det!
her har det vært stille i dag, har bare vært å lekt litt med barne barnet og det er jo alltisd koselig.
ha en fortsatt fin kveld.
Klem Kristin

Solveig sa...

Du tar alltid så stemningsfulle bilder:o))) Bare kos og hygge her hos deg:o)) Jeg ser også fremover mot vår....planlegger hage og koser meg i go'stolen:o)
Lurer på om jeg kan be deg sjekke om du kommer greit tilbake til bloggen min gjennom denne kommentaren. Mange har hatt problemer med dette i det siste. har fått hjelp til å låse opp bloggen igjen, men får fortsatt beskjed om at det er problemer hos enkelte....Kjedelig!!
PS! Kan jeg også spørre hvordan du får din egen blogg inn i bloggrollen her?
Ha en fin søndagskveld.
Klem fra Solveig

Magny sa...

så kosleig hos deg, vakkert og skjønnt... vi fikk oss preskanne til jul, den lager nyyydleig kaffe...

ja vi venter på våren, veldig...

klem og fin ny uke!

Hverdagen vår sa...

Nydelig bilder, Hildegunn:) du har fine kose helger du også skjønner jeg, og her er vi glade for at mildværet er tilbake-
Mor har tatt seg en liten pust i stolen etter 7 timer i slalombakken i dag:)
Nå må det ryddes litt, før sofan skal "prøves"
Håper du hadde en fin tur i dag, det er godt da, når en kommer inn igjen;) men også når en er ute, og en bare går og lar tankene fly-

ha en flott uke, kjære venn-

Klem fra Eli

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heia søte du:):)
Koselig stemning hos deg...gleder meg til jeg kommer i ny leilighet og får ting litt mer i orden:)
Ja..de green g koppene er jo bare skjønne...har stått i mot presse til og kjøpe noe ennu........har vegring mot og kjøpe nytt he he he sa gjenbruksdronninga:)finner vel kanskje noe snart på brukten av de...you never know:)
så flink du er og komme deg ut....har gjort en avtale med en venninne at vi skal begynne og gå to ganger i uka klokken seks..møtes på voldsløkka:):)
Da håper jeg du har en fortsatt kos kveld min venn......
klemklem klem.......

Mitt hvite hus sa...

Nydelig HildeGunn... skjønner det må være lett å kose seg hos deg...

Trist at snøen smelter... kunne vart noen uker till..blir så mørkt og trist...
Men vi får ta det været vi får.. ut på tur i all slags vær godt er det når man kommer seg ut...


Nyt søndagskvelden..

Klem Kerstin

Josefine sa...

Hei..

Så koselig her i sofakroken hos deg!
Frister ikke mye å gå ut når en har det så lunt og godt:))

Koselig med blad og te fra en vakker kopp, kan en ha det bedre...

Ha en fin ny uke, stor klem fra meg

Livet i Parkvegen sa...

Så herlig med vårfarger, kjenner eg gleder meg til våren kommer eg også. Det frister ikkje så mykje å gå ut nei... Nå skal ikkje eg skryte på meg at me er så flinke til å være ute på tur, men akkurat i dag har me vore på isen og testa dei nye skeisene me fekk til jul:)
Ha ein fin kveld Hildegunn!

Marias skriblerier sa...

Vakre bilder du deler med oss, snuppa. Ja, helt rktig, søndag er dagen for avslapning og nytelse. Nå har jeg funnet sofaen, og ligger og koser meg med Lærkevej på tv og en kopp kakao. Herlig! Sender en god og varm klem til deg.

Fro sa...

Så koselig innlegg! Koppen er kjempefin og jeg liker de putene du har i sofaen kjempegodt også! - Spesielt den med monogram! :)

Klem

Beate sa...

Heisann hoppsann!
så stemningsfulle bilder du viser!
nydelige gg kopper!

høres ut som om du har hatt en herlig dag

klem Beate

Garden Angel sa...

Hei på deg Hildegunn!
Så nydelig innlegg du har laget her!
Så vårlig og fint;)
Jeg drømmer med deg min venn, og lengter mot vår!
Koppene er utrolig søte...og ja...vårlige!

Synes lykta var skjønn også jeg:))
Har du sydd den posen selv?
Herlig stemning hos deg.
Goood klem fra meg(",)

vintagepaitings sa...

Hei hei Hildegunn!
Herlig innlegg og du beskriver så godt følelsen av vår som kommer når snøen blir skitten og sørpete Men, jeg må si at jeg ikke savner sprengkulda!
Har tilbrunget hele dagen inne og det har vært så deilig! Ikke har jeg lest interiørblader men litt te av en vårlig kopp har jeg laget meg flere ganger i dag :)
Vi har mye å glede oss til fremover.
Ha en riktig god søndagskveld kjære Hildegunn!
Klem Solveig :)

Fro sa...

Er bare innom en snartur for å fortelle at jeg har noe til deg inne hos meg! :)

Klem

Solveig sa...

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ( som alltid). Veldig kjekt at det nå fungerer - vil jo ha deg med her, skjønner du:o))
Hvis du skal til med 3 kolonner, anbefaler at du ber feks. Anne fra Moseplassen om hjelp ( eller andre som har kunnskap...) De ordner det lett som bare det, men det gjorde ikke jeg......:o////
Fin uke til deg:o)
Klem fra Solveig

Barbros lille atelier sa...

Så koselig innlegg! Det er herlig vi går mot vår:-)
Likte veldig godt den lysposen! Helt nydelig - og så stemningsfull med tent lys. Kjempefin den Green Gate koppen også - veldig frisk og vårlig.

Ønsker deg en fin uke!

Klem

GryNoKa sa...

Kjempe kos steming inne hos deg!
Takk for fin omtale, det gleder meg at du er glad i lysposen,har laget menge slike.
Her er set stålis og kjempeglatt ute, så jeg holder meg inne.
Nå er det like før jeg reiser, så her pakkes det.... reiser på torsdag.
Ha ei flott uke Hildegunn!
Vinterklem fra Gry : )

Guttemamma sa...

Må bare innom deg før jeg legger meg og ønske deg en fin uke,Hildegunn!! Deilig innlegg hos deg som vanlig med vakre bilder!!
NAttaklem

Shabby Charm sa...

Hei på deg kjære venn!

Nå fikk jeg skikkelig vårstemning.
Nydelige bilder Hidegunn :)

Koppen er bare vakker og telys posen var en sånn -må ha- ting.
Er du noe hun har til salgs?

Gleder meg til å se krakken din ferdig. Tusen takk for at du nevner meg. Så koselig!

Ha en fin ukestart da!

Mange go`klemmer til deg

Miss Mette sa...

Herlig innlegg – nydelig kopp og nydelig vakker lysholder ♥ hørtes ut som en perfekt søndag… Virkelig stemningsfulle bilder som vanlig :o) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en superfin uke som kommer. Klemmer fra Mette

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine puter du har.Så koselig du har det.Nydelig lyspose.Ja nå går det mot vår deilig.Ikke det att jeg vil att tiden skal gå så fort.Men deilig alikevell.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

lovecountrychabbychicstyle sa...

åh så nydelige bilder du viser!!! ønsker deg ei flott ny uke:)

klem fra Lillan

Anonym sa...

Kjempekoselige bilder som vanlig. Og hurra for den som gjør det beste ut av det innendørs, de dagene utelivet ikke frister mer enn høyst nødvendig.
Kjenner igjen det med å glede seg til våren, ja. Det kan nesten ikke gå fort nok !

Torilpia sa...

Søtt GG latte-krus :o) Har en lett blanding av disse jeg også. Skjønt jeg hadde tenkt å legge meg på de nøytrale i beige og hvitt .. men smaken forandrer seg og man får lyst på noe nytt når årstidene skifter :o) Gratulerer med broren din :o)

Du er nå sprek som våger deg ut en tur uansett vær og føreforhold. Her utsetter jeg det dessverre i det lengste. Dørstokkmila vettu ..

Det litt trist at snøen begynner å bli grå og sørpete - vi har jo hatt et fantastisk vær - om enn litt i kaldeste laget :o)

Kos deg Hildegunn - stor klem fra meg - ha ei super ny uke!

Huset på toppen sa...

Høres ut som du hadde en perfekt søndag, Hildegunn:) Litt inne kos med lesestoff, tur og hobby prosjekter, det lyser som musikk i mine ører.....
Nydelig bilder, veldig inspirerende som alltid;)!!
Ønsker deg en fin mandagskveld og uke!
Klem Linda

Liv Hege sa...

Varmende herlig innlegg og nydelige bilder. Du er et unikum når det gjelder å skape stemning! Nå skal jeg kose meg med god te og venninnebesøk! Varm klem til deg!

Alvas hjørne sa...

Høres ut som en perfekt søndag:)
Et vakkert interiørblad, et flott brett med alt du trenger til en kosestund en søndag!
Synke ned i sofaen og la drømmene spinne om vår og varmere dager..sukk!
På søndag var det mildere her også, bare 2-3 minus..men iskald vind:( Men ut måtte jeg en tur, det er så godt å komme inn etterpå.
Ha ei flott uke videre!

Silje sa...

Ha en flott uke, du også, Hildegunn! Herlige bilder som alltid! :) Og gratulerer så mye med bror!

Klem fra meg - som også lengter mot vår

Lunalu sa...

Hei kjære deg!
Kommer på et lite mandagsbesøk, og har tekoppen med meg! Koppen din var foresten kjempe søt - og fikk tankene over til varmere og grønnere tider...Lengter etter våren jeg også - og i dag var jeg og lånte Hagen for alle blader på biblioteket. Så deilig å drømme seg bort i litt hageplanlegging og nyte masse fine blomsterbilder!
Jeg har også vært og trent i dag - skal prøve å trene 3-4 ganger i uka. Og jeg kjenner allerede at det gjør svært godt å komme seg opp av godstolen igjen. Høsten ble virkelig en sløv tid - trente ikke i det hele tatt!
Gratulerer så mye til broren din - du har vel funnet på en spennende gave tenker jeg!
Ønsker deg en flott uke, Hildegunn!
KLem fra Lunalu

Pia Nelly sa...

Nydelige stemningsfulle bilder hos deg Hildegunn=)! Ja, det er deilig å kose seg inne når været er slikt...jeg kvir meg til all denne snøen skal vekk...da blir det sørpe! En riktig god uke til deg!

Klemmer!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Du tar veldig fine bilder, og koppen din minnet meg om at det etter hvert vil bli VÅR! Ser du også var så heldig å vinne fra Englekyss - den lysposen var veldig hyggelig!

Ønsker deg en fin uke!

klem Cathrine :-)

Grip dagen sa...

Jeg fyller hver ledig time på døgnet med håndarbeid nå.
Er igang med Vår i Skulehuset og har derfor mye å henge fingrene i!

Jeg må også komme meg litt oftere på tur. Vanskelig å slepe seg ut fra syrommet når jeg er i det kreative hjørnet. Det er nesten så jeg glemmer å spise også da...

Jeg satte sammen en cd ifjor da jeg arrangerte vår i Skulehuset.
Der var bl.a. Danse mot vår!
Jeg følte jeg fløy over de gamle gulvene. Nydelig musikk, vårlig lys og fullt av positive kunder.
Deilig minne!

Ha ei vårlig og kreativ uke.
Klem Marit

Skogmusa sa...

Så vårlig og fint innlegg:)
Klem

M's lille hjørne sa...

Så flott blogg du har! Første gang jeg er innom, blir helt betatt! SÅ mye inspirasjon:)Sitter og leser side opp og side ned!

Elsker de Green Gate-koppene, så utrolig tøffe:)

M

lavendel mio sa...

Nydelig og vårlig innlegg:)
Dette var en perfekt oppskrift på en kosestund:)
Klem Hanne

Lene sa...

Hei du!

Så nydelig den lysposen var! Det er første gang jeg ser en slik og synes den var nydelig♥

Deilig og varmt innlegg fra deg som fikk meg til å krype sammen i sofakroken med deilig te. Ja nå ligger våren og venter på oss, deilig!

klem,Lene.

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia /Thalias-digiart/Thalias-freebies sa...

Hei Hildegunn, nå var det på høy tid jeg stakk innom i ditt koselige hjørne:) Jeg er så treg på bloggrunder for tiden! Nydelige, varme og stemningsfulle bilder... som vanlig! Ser du lengter etter vår, jeg gjør å;) januar er veldig laaang.
Men sola står da stadig høyere på himmelen for hver dag nå!
Ha ei god natt der!
Klem fra meg!