søndag 7. februar 2010

Endelig....


At jeg har vært medlem av TTT-klubben har jeg vel adri lagt skjul på! Ting tar ofte litt tid, eller for å si det rett ut - det er ikke alltid at jeg "saler hesten samme dagen som jeg rir" ...

Vel, akkurat denne gangen føler jeg virkelig at ikke alt ligger på meg - jeg har nemlig prøvt, men måtte til slutt innse at jeg måtte ha hjelp....


Men, med hjelp ble det gjort,
og endelig er lampen på plass....


Noen av dere husker sikkert at jeg nå på nyåret fortalte om at pendellampen jeg hadde bestilt fra Lunehjem, var kommet i hus. Jeg ivret selvsagt for å få den flotte lampen opp. Til tross for at det i utgangspunktet skulle være en enkelt utført jobb, fryktet jeg likevel at jeg kunne møte problemer. Og som så tenkt, sånn ble det - en halv cm inn i betongen, og så var det full stopp...

Sukk - først gå til innkjøp av slaghammer, for så å ikke klare å borre de nødvendige hullene, og til slutt måtte innse nederlaget, og måtte innkalle en "handyman"
for å få jobben gjort....


Vel, når jeg hadde klart å innse nederlaget (sånne enkle ting vil jeg klare selv..!!), var det bare en ting å gjøre, nemlig å ta tilkalle hjelp.  Min handyman og gode hjelper, ble mannen til en god kollega av meg - han er elektriker av yrke, og med de rette redskapene, ble jobben utført på null-komma-null...!!

Så - endelig nå er lampen på plass!!!


Den nydelige lampen er i grå antikk metal og har vaflet skjerm i sølvfarget patineret fattigmannssølv


Pendellampen er en reproduksjon av en gammel metall-hengelampe med lodd. Synes det er både praktisk og fint at høyden på lampen kan reguleres.

Med denne lampen, synes jeg virkelig at jeg har fått et "smykke" i hus, og litt gøy å se at liknende lampe er avbildet og omtalt i det siste nummeret av
Jeanne d' Arc Living....


Å få lampen på plass, var virkelig et "løft" for kjøkkenet mitt, og jeg er strålende fornøgd. Nå blir det uten tvil enda hyggeligere å kunne nyte en kopp kaffe og i nytt og bedre lys hente inspirasjon fra et av favorittmagasinene mine :o)

Strålende uke til dere!!!


66 kommentarer:

M sa...

Du er så flink til å lage det koselig rundt deg! Veldig skjønn lampe! Ha en god ukestart, klem,M

sigrid sa...

Så flott det vart!
Ha ei vakker veke :-)

Mona. sa...

Så flott det ble,det var virkelig en nydelig lampe,med herlige detaljer !!! Du har virkelig fått en kosekrok på kjøkkenet ditt !! Liker best og ordne ting selv,jeg også,- men noen ganger funker det ikke.....så handymenn er nok gode å ha ! Jeg sitter og ser på min nye,herlige klokke fra Par Courrier,som venter på å komme opp på veggen......(teglsteinsvegg)...men hvem tror du sovnet som et barn,etter søndagsmiddagen......sukk :)Ønsker deg en ny,fin uke :)

Anitas interiør verden sa...

Hei koselig med noe nytt på kjøkkenet fikk en sån lampe for en stund siden jeg også,men den var til å henge på veggen kjempe koselig.
Ha en fortsatt fin søndags kveld.
Klem Anita

Emmas Verden sa...

endelig ble det lampe på deg Hildegunn ;)
den var skikkelig fin!!!
ha ei fin uke ;)
klem Anne♥♥♥

sylvia sa...

god kveld Hildegunn.
å så nydelig det ble med lampen der,absolutt et smykke for kjøkkenet,
jeg har en lampett og bord lampe i samme mønster kjøpt hos frk,olsen,er så glad i de,
ønsker deg en fortsatt fin kveld.
klem fra sylvia

Mitt hvite hus sa...

Nydelig lampe HildeGunn... så bar å ha en Handymann man kan spørre...av og til så trenger man hjelp..
Herlig stemning hos deg...
Ønsker deg en strålende fin uke..

klem Kerstin

Pia Nelly sa...

Å så flott det ble Hildegunn!! Det er et flott smykke du har fått deg på kjøkkenet!!!! Jeg hater å måtte være avhengig av andre når ting skal gjøres....men noen ganger må en bare kaste inn håndkleet og be om hjelp;)! Nyt det nye smykket ditt og ha en riktig god uke=)!

Klemmer!

Hvit Villa sa...

Vi er vel alle kjent med den TTT-klubben, på en eller annen måte, tihi! Resultatet ble hvertfall kjempeflott, og det er vel akkurat resultatene som teller er det ikke??? :-)

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Så fint det blei, og ser ut til å passe heilt perfekt! Veit du; første kontakta min her inne, var at eg sende ein mail til Hulda i fjor haust, der eg spurde om akkurat ein slik lampe :) Love It! Men eg har ikkje kjøpt sjølv enno ;)

Takk for vakre ord inne hos meg, eg er så glad for alle dine besøk!

Ha ein fin kveld, og ei
god, ny veke!
Varm klem!
Elin.

sologbolig sa...

Denne lampen var virkelig flott, Hildegunn, nydelig til resten av interiøret ditt. Jaja, sonn e' de', av og til må en innse at en trenger å be om hjelp, sjøl om vi ikkje liker det (hehe!) Artig at den er i Jeanne d'Arc living magasinet også, har ikkje fått sett det siste nummeret, siden nærmeste butikk som selger bladet ligger 8 mil herfra !! .... snakker om å bo ute i bushen !! Så er denne helga snart over også ....utrolig så fort den gikk. Ønsker deg ei ny og fin uke med nye muligheter! Klem !

Fro sa...

Så flott lampe! Jeg har jo gledet meg sånn til å se bilder av den! :) Den passet jo perfekt!

Ønsker deg ei flott og innholdsrik uke!
Klem

♥ Pia..... sa...

Jäklar för en fin lampa du fått tag i..har kikat på något liknaden..såg även de där Norgeglasburkarna..har letat efter sånna på loppmarknaderna i grensetrakterna..men inte funnit några..tycker de är vackra..
kram..Pia

MarnyAlice sa...

Lekker lampe ☺
Og intet nederlag å få hjelp av ein handyman, dei er gode å ha dei ☺ Min bror har hjelpt meg å skru i hop hylla på rommet til prinsessa og ein krakk (som eg trudde eg skulle klare skru ihop sjøl) idag ☺ Supert med snille folk ☺

Håpe du får ei fin veke ☺

Klem M ♥

Josefine sa...

Gratulerer!!

Så gøy å få lampen i hus..
Den var kjempestilig:) Det blir liksom prikken over i'en med en fin lampe i rommet. Har en selv med lignende skjerm, syntes den gir så fint lys også:)

Ønsker deg en fin ny uke, stor klem fra meg

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig lampe.Så koselig du har det på kjøkenet.Kos deg masse med bladet.Ha en kjempe fin Mandag.Klem fra Bodil..

Hulda sa...

Lampen tok seg godt ut på kjøkkenet ditt. Jeg har en lignende på arbeidsrommet, de er flotte, og gir et godt lys. God stemning i bildene dine. :)

Crinoline sa...

Hei,Hildegunn.Den som venter på noe godt......Lampen er lekker.Jeg sikler også på en lampe med lodd.Ønsker deg en fin uke.Klem

Crinoline sa...

Hei,Hildegunn.Den som venter på noe godt......Lampen er lekker.Jeg sikler også på en lampe med lodd.Ønsker deg en fin uke.Klem

Tonje sa...

Ja sånn kan det gå...av og til må "vi" handydamer innsjå eit nederlag eller to...og dei sit langt inne ;o) Resultatet var uansett verdt å vente på, kjempefint. Lampa er berre heilt nydelig.
Ynskjer deg ei fin veke!
Klem Tonje

Lille Liljehvit sa...

For en flott lampe!!! Den er jo LETT verdt å vente på :)

Jeg kjenner til det der med at ting tar tid...haha.... Og det er alltid de små tingene...som f.eks lister...eller knotter på kjøkkenet...eller lamper...eller bilder på veggen :) Det er sånne 'små' ting som tar lengst tid :) Men så blir det bra når det er gjort da :)


Håper du får en fin uke!!

LiljeHvit :)

Solveig sa...

Merkelig hvor mye koseligere ting ser ut i ditt hjem enn i interiørbladene, Kan det ha noe med den koselige Hespe-atmosfæren å gjøre tro?:o)
Nydelig lampe, min venn! Alltid koselig å tre inn i ditt kjøkken. Og ja, vi trenger en handy-mann av og til. Jammen godt de finnes:o)
God uke til deg.
Klem fra Solveig

Jannickes Hjemmekos sa...

Nydelig lampe, Hildegunn. Tror jeg hadde behøvd hjelp jeg også...

Ønsker deg en lys og trivelig uke - klem fra Jannicke

Datt sa...

Åh, mamma mia, for en fantastisk lampe!! <3

Barbros lille atelier sa...

Knallstilig lampe! Skjønner godt at du er strålende fornøyd med den! Jeg hadde ikke vurdert å henge den opp alene en gang....

Klem

Kort og Søm sa...

For en flott lampe... den minner meg litt om toppen av en gedigen julekule!! :o)
Ja, av og til må man ha litt hjelp...*smiler*..
ha en fin uke,
klem Fredrikke :o)

Simones Country Home sa...

Hei.

Så koselig det ble da. Har nesten makan lampe å de er så fine. Ønsker meg vegg og bordlampene også. ;o)

Ha en knall uke.

Klem Simone

tinemor sa...

Så vakker lampe!
Grattis
Kjekt med litt hjelp, -innimellom ;-)
Klem

Rita sa...

Ja, dette var virkelig et smykke! Skjønner godt at du er fornøyd med denne!

Ninas Interiør sa...

Kjempekoselig lampe! Vi trenger litt ekstra lys i hverdagen!..:)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Lampen var nydelig, og det er så fint med gammeldags ledning og pendel! Så den får du nok STOR glede av fremover! Det er tilfredsstillende når ting endelig kommer på plass, og kanskje ventetiden bare er sunt? Så setter man kanskje ENDA mer pris på det?! TT-klubben - den var god! :-)

Ha en fin uke!

Klem Cathrine :-)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nydelig lampe Hildegunn...har sett på de jeg og....får se om det kommer noe på mitt nye kjøkken:)
Og så praktisk med det loddet som kan taes opp og ned....alt ettersom en trenger mere lys.....
koselige bilder....
jeg så deg ikke inne hos meg den dagen jeg hadde bilder av løveglassene??det var mange som ikke hadde sett de før.....så det var jo litt morro da...og komme med noe som var til nyttig info:)
Så du må gå inn og se tilbake på innleggene mine.....
Ha en flott dag Hildegunn.....visningen gikk så som så:(
GoeKlemmer til deg

Hverdagen vår sa...

Nydelig Hildegunn.
Så kjekt når man kan få litt hjelp jeg er også lite handy for å si det sånn, og når jeg bodde alene her i huset, mannen bodde på hybel og pendlet, så skulle mor begynne å rive og jeg rev og rev så ledningene glødet en rask telefon til mannen og fikk da klar beskjed, det elektriske tar jeg meg av.... så da kom han hjem til kaos-

Nå er det ny uke og jeg har bare to arbeidsdager og må si det er herlig!

Kos deg denne mandagen og resten av uken.

Klem fra Eli

Thing sa...

Wow!
Utrolig stilig!!

Livet i Parkvegen sa...

Nydelig lampe!! Den tok seg veldig godt ut på kjøkkenent ditt:)
Så du er medlem i klubben du også... frykter eg har gått over i ein slik TTFLT avdelig i klubben,(ting tar fryktelig lang tid)men eg trives i grunnen ganske bra der...
Ha ein flott dag Hildegunn:)

Therese sa...

Lekkert!!!

Noen ganger må man bare kaste inn hånkle og be om hjelp... Huskt at det ikke er noe nederlag, faktisk tvert i mot !!! :)

Jeg er også medlem av TTT-klubben, nesten æresmedlem tror jeg...

Ha en super duper uke Hildegunn!
klemmer

MonaLisa sa...

Åhhh så fint det ble! Wow.. den lampa var nydelig! klem

Synnøve sa...

Kjempefin lampe.
En gang i blandt er det kjekt og få hjelp til ting en ikke greier selv:))
J&l hadde mye fint denne gangen her.

Ønsker deg ei fin uke.

Klem

Huset på toppen sa...

Så flott det ble med den nye lampen din på kjøkkenet, Hildegunn:)Godt å høre at du fikk hjelp...noen ganger Må vi ha hjelp,slik er det bare....
TTT klubben,jeg er innom den jeg og av og til.Selv med Handymann i huset tar det TID her og!!
Ønsker deg en fin februar uke!
Klem Linda

Victoria sa...

Gratulerer med utført arbeid! ;) det ble velig fint, og den passet kjempebra inn hos deg! :)

ha en en flott uke! :)

Hennes sa...

Nydelig lampe.
Skjønner godt du er fornøyd..
Jeg er også medlem i klubben TTT.
Tror kanskje den heter TTVVLT,den klubben som jeg er en mester i.
TING-TAR-VELDIG-VELDIG-LANG-TID.
hi, hi...

Ha en fin dag..

Linda.

Thing sa...

Ja! Da er du heldig! ;)
(ref. til egg! Hehe.. )

Ønsker deg en HERLIG uke!

Klem

Trinola sa...

Kjæmpefin lampe og så passet den akkurat hjemme hos deg ;o)
Ha ei bra uke ;o)

Trinola sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marias skriblerier sa...

Det er godt med litt hjelp av og til også :) Ble kjempefint med lampen da! :D En super kveld ønskes deg! Klem klem.

Margrethes hus og hage sa...

Det var en nydelig lampe, vel verd å vente litt på :) Godt det kom en handymann og kunne hjelpe deg!

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Ninas Interiør sa...

Det er bare meg igjen:) Ligger en liten overraskelse til deg på bloggen min!

Ha en fin kveld!:) Klem Nina

Min Lille Drøm sa...

Gratulerer med ny og flott lampe;)
Den var jo bare skjønn...
Godt det finnes noen handy-menn der ute...hi hi;)
Ha en fin uke
Monica

Beate sa...

ååå! den er rett og slett rå-lekker!

klem beate

Anita S Home and Wine sa...

Hei
oppdaget bloggen din via via... kjempe fin lampe du har fått deg og koselig blogg du har - her vil jeg titte innom igjen.
hilsen Anita S

vintagepaitings sa...

Heisann Hildegunn,
Åhh har hatt lyst på en slik selv... den er kjempefin.
Og SÅ nydelige bilder du viste i forrige innlegg! kjemepfine! Morsomt at du skriver du er med i TTT-klubben for det virker absolutt ikke slik! Meg derimot... ja ja - nå er det altfor sent og jeg må sove litt.
Nattinatt :)

anne - moseplassen sa...

Flott lampe! Jeg får sånne vibber av halv gammeldags julekule :D Har nemlig noen kjære gamle julekuler som er kongleformet som minner veldig om denne, men litt annen størrelse da ;)

Det hadde vært kjempespennende om du fant frem til en liten kandidat å delta i konkurransen med, litt sol og sommerminner kommer jo godt med nå :)

Anitas hus sa...

Denne var virkelig skjønn Hildegunn. Helt klart ett smykke på kjøkkenet ditt. Forstår godt at du er fornøyd.

Ja, det er ikke gøy å måtte tilkalle en handyman^^,) Vil helst klare meg selv jeg også, men nopen ganger må man bare innse at det er noe man ikke klarer;)

Jeg melder meg herved inn i din klubb TTT, det gjør det nemlig her også:P

Ha en fin dag Hildegunn, nå får vi håper kulda slipper taket snart så vi kan få VÅÅÅÅÅÅR!
Klem, Anita:O)

atinybitofheaven sa...

for en utrolig nydelig lampe- helt perfekt... TTT-syndromet er ganske kjent her i huset også, til tross for at det ikke er jeg som lider av det ;-) men enda herligere når det endelig kommer på plass :-)

Ha en flott dag :-) klemmer

Kjersti sa...

Utrolig nydelig lampe Hildegunn. Du er så flink til å sette sammen de rette tingene og skape hygge rundt deg. *sukk* Du inspirerer meg til å ville gjøre noen hyggelige endringer i heimen.
Ha en fin uke videre!
Stor klem

liven sa...

Hei Hildegunn!!!
En kjempefin lampe...skjønner godt du er fornøyd nå!!
En slik i denne stilen er høyt på ønskelisten :o)
Koselige bilder hos deg.....du er flink å lage stemning!!

Ha en fin tirsdag....og fortsatt fin uke :o)

Maliva`s verden sa...

Heldige deg...så nyyyydelig fransk lampe du har fått deg, og koselig er det jo alltid her hos deg. Takk for oppmuntrende ord...jeg skal ta deg på ordet;o) Fortsatt fin dag til deg fra M-L

-Mia- sa...

Kjempeflott lampe!! Og fine bilder, det har så mye å si hvordan de er tatt, og du er kjempeflink!! Håper du får en strålende uke! Klem

Torilpia sa...

Kjempefin lampe Hildegunn :o)

Godt å få hjelp da .. selv om man helst vil klare det meste selv.

Ha en flott tirsdag - klemmer!!

Anette Willemine sa...

Den var både vakker og kul, synes jeg! Passet veldig godt hjemme hos deg, Hildegunn! ♥

Ønsker deg en deilig tirsdag!

Klem fra
Anette Willemine

AnnaJohanna sa...

Så flott og inspirerende!! Flotte bilder du deler. Håper det er greit vi legger oss som følger, for her kommer vi mer enn gjerne igjen.

Ha en herlig uke!!

klem Johanna

M sa...

Hei Hildegunn, tusen takk for varme ord....jeg måtte slette innlegget, det ble for sterkt og nært.
Jeg er så privat ellers, så det er helt utypisk av meg å skrive noe sånt....selv om det er bra å få det ut....
Ha en fin kveld!
Klem,M

Ingunn sa...

Så flott lampe.. Du skal få kreditt for forsøket:)Jeg synes du er flink jeg..Klem Ingunn

Elin med Draumesidene sa...

Hei igjen! Vinter er det i år - på rett! Kan ikkje hugse sist det var så kaldt, og mykje snøv?
Håper du har det bra! Eg skal heilt sikkert til bygda di i påska. Kanskje bo på hytte opp til høgre frå riksvegen. Huskar ikkje navnet på setra?

Ha ein fin kveld!

Klem Elin :)

Lunalu sa...

Jaaa - endelig får jeg til å gå inn og kommentere hos deg!!! Har vært noe tull med et eller annent - kom bare opp en helt tom boks hvor det stod ukjent sone...???
For en utrolig lekker pendellampe - og den passa jo så godt inn hos deg!!
Av og til må man bare spørre om hjelp - selv om man liker å klare alt selv! - og da er jo en handyman ikke å forakte! Moses var også medlem at TTT (ja, jeg også...;-)) - men han spurte jo aldri om hjelp - derfor han surra rundt i ørkenen i 40 år... hi hi

LIkte godt det "trekket" rundt flaska - har du laget det selv??? Du er så flink til å lage det koselig og stilsikkert rundt deg!!!
Er hjemme med sykt barn i dag - så jeg får nok tid til å slulle litt rundt med husarbeide og blogging!
Skal ha familiegruppe her i kveld - blir nok livat her med en gjeng med 6 åringer... hi hi
Ønsker deg en fantastisk onsdag, kjære deg! Nyt dagen!
Klem fra Lunalu
- som sender over litt kaffe og skravling pr kommentar...

minishabby sa...

Jeg er også medlem av den klubben:) Ting tar tid hos oss også. Og så er det så frustrerende når en først får ånden over seg, og så viser det at en ikke klarer det selv, og en må ha hjelp. I mitt tilfelle så er det jo min kjære danske som må trå til, og ikke alltid at han får ånden over seg samtidig med meg:)
Kjempeflott lampe har du fått deg i hvert fall. Som jeg skrev i innlegget mitti dag, så er det ikke alltid mye som skal til.
Ha en flott dag.
Klem Elin!