torsdag 4. mars 2010

Velkommen til et lite pusterom....


På tirsdag inviterte Marianne og Sølvi til "release party" for Inspirasjonsguiden!

Inspirasjonsguiden inneholder interiørbutikker, krydret med blomster, klær og caféer. Med denne guiden blir du loset gjennom tilsammen 40 sjarmerende steder av hyggelige butikker, markeder og interiørblogger - og kanskje best av alt - med deg på veien får du rabattkuponger, gaver eller kanskje en kopp kaffe og en kakebit, når du setter deg ned for å ta en "pust i bakken"...

Maia og Sølvi ønsker
"velkommen til et lite pusterom"...


Dettet var det som ønsket oss velkommen, da vi ankom Kolonihagen butikk og café - den skjønneste bakgården du kan tenke deg, bare såååå nydelig!!! Bakgården deler de sammen med MinaMilanda blomster, som er av de flotte bidragsyterne i guiden.


Vel innenfor døren, blir vi nesten "slått i bakken" av det flotte lokalet - gjennomført, rustikt og lekkert!!

Til mat fikk vi servert en økologisk Fransk kjøttgryte m/potetstappe, salat og nydelig brød til - og maten var ganske enkelt himmelsk god!!!


Her er de stolte utgiverne Maia og Sølvi!


Og her er resultatet - en flott og hendig liten guid, som viser deg veien til spennende butikker og opplevelser i ulike bydeler i Oslo, samt Drøbak og Bærums Verk.

Inspirasjonsguiden blir solgt i alle butikkene som er representert i boken, samt at du kan bestille den her ! Ja, denne guiden er ganske enkelt bare et må ha for deg som bor i området, eller som kanskje tenker tanken på at du skulle
tatt deg en tur....


Med guiden i vesken, kan du blant annet ta turen innom en av mine favoritter , nemlig Nytt & Shabby på St.hanshaugen, som blir drevet av min gode bloggvenninne Kjersti. Her finner du nytt og gammelt i skjønn forening, og med en god rabatt kan du tillate deg å shoppe litt ekstra... ;o)


En annen favoritt av meg som er med i guiden, er Home Coming - en butikk som blant annet selger de nydelige ChillNorway plaggene...


Etter en lang shoppingrunde, kan det være greit å hvile beina litt, og da kan by Ti Mo clothes and coffee være tingen. En vakker butikk og cafe hvor man både kan nyte en kopp franskbrent kaffe, en deilig matbit og Tine Molatt sin vakre kolleksjon.


I den bakre del av gudien, er det viet litt plass til inpirerende interiørblogger, og bildene som blir presentert der, er resultatet av en konkurranse som Maia/Shabby Charm arrangerte blant oss interiørbloggere. 


16 bilder ble stemt frem, og alle disse har blitt en liten del av denne flotte Inspirasjonsguiden - at mitt bilde ble et av vinnerbildene, er jeg både stolt og veldig glad for :o)


På lanseringsfesten hadde mange av de flotte butikkene bidratt med gaver, og hver en av oss fikk et lodd, og var med i trekningen om flotte premier....

Jommen sto ikke vinnerlykken meg bi, og jeg vant dette flotte Malaig påskeegget :o)


Er det ikke skjønt vel??? 

Kvelden i Kolonihagen ble kjempehyggelig, og stemingen var stor. Blant de inviterte var det flere bloggere, noen har jeg truffet før på bloggtreffet på Lillestrøm, og noen fikk jeg treffe for første gang - utrolig koselig, og herlige damer er de alle sammen!! Til de to flotte damene bak Inspirasjonsguiden er det bare å "bøye seg i støvet" og gratulere så masse - lykke til med et fantastisk
flott produkt!!!

En flott uke går mot slutten, så da gjenstår det bare for meg å si
- riktig god helg til dere alle... :o)


PS - De tre første bildene har jeg fått låne av Maia - tusen tusen takk! Bilden har jeg vært flink å merke, men fant jo selvsagt ut etter at jeg har publisert at navnet har blitt feil - ai, ai, ai... Med det nye redigeringsverktøyet er det ikke bare bare å "rydde opp", så da får det bli stående sånn - beklager Maia!!!

37 kommentarer:

Sìv`s verden sa...

Takk for koselig kommentar:)

Inspirasjonguiden skal jeg bruke neste gang jeg skal til Oslo, er der hver sommer og det er jo ikke bare bare å finne flotte butikker. Så denne blir perfekt for meg når jeg tar turen dit igjen i sommer:)

Så flott att du vant med bilde dit, det var utrolig fint:)

Ha en fin kveld videre:)

Klem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

For ein fantastisk kveld det må ha vore!! Og maten høyrest supergod ut! Trur kanskje eg må kjøpe meg den guiden i ein butikk i Oslo når eg skal dit siste helga denne mnd. Er nok mange fine interiørbutikkar i gater eg ikkje eingang veit eksisterar!!

Kjempekjekt at bilde ditt er med☺☺

Klem M♥

Crinoline sa...

Hei,Hildegunn.Høres ut som en fantastisk kveld.Du kan tro jeg gleder meg til jeg får kjøpt Insprasjonsguiden. Gratulerer med gevinst og ikke minst at bildet ditt kom med.Klem

Hege sa...

Heldiggris:-)
Og noen ganger må jeg si at jeg savner Oslo og alle de fine butikkene..!
Men bare av og til, fniis!
Ha en fin kveld, klem Hege.

sylvia sa...

oj,så koselig det virket der,
tenker du hygget deg masse,
å vant å alt da,
ønsker deg en fin kveld,
klem fra sylvia

ANETTESHUS.COM sa...

Høres ut som en vellykket lanseringsaften!! Jeg skulle ha vært der, skjønner jeg;) Gleder meg til å få guiden i posten!! (jeg fikk jo forresten et lite glimt av bildet mitt her *smiler* takk!)

Ha en fortsatt fin kveld, Hildegunn!

Klem klem
Anette:)

sologbolig sa...

Hei !Så kjekt å vera med på ein slik lanseringsfest og flott bilde fra bloggen din i boka også. Eg har bestillt boka og tirsdag låg den i postkassen. Ei flott bok i hendig format, og med mye bra info både om butikker/cafèer og bydeler. Bra at det var kart også, iallfall for oss som ikkje er lommekjent i Oslo. Lenge sidan vi har vert i Oslo nå, kanskje tid for ein tur .... og då skal boka vera med. Heldig som vann det flotte påskeegget.
I dag har eg bare lata med ute i sola, deilig.
Ha ei fortsatt flott veke. Klem Sigfrid

Jannickes Hjemmekos. sa...

Oj, dette så spennende ut. Tror jeg har gratulert deg før, men i tilfelle ikke; gratulerer at bilde ditt ble ett av vinnerbildene. Ønsker deg en god natt - klem fra Jannicke

Anita S Home and Wine sa...

god kveld Hildegunn
Dette høres utrolig koselig ut. og ikke minst gratulerer med vinnerbilde - så gøy :-) o
klem Anita s

Tino sa...

Det høres ut som en utrolig koselig kveld, og så heldig du var som vant. Gleder meg til jeg får inspirasjonsgiden.
Klem Tino

Camilla, Casa de Bach sa...

Så utrolig kjekt med en sånn guide! når jeg er i Oslo med familien på slep er det helt avgjørende at jeg er godt forberedt på hvilke butikker jeg skal innom, så dette er noe for meg!
Grattis med premien og at du er med i guiden - vel fortjent!

Ha en strålende flott helg!

Hilsen Camilla ;)

Hennes sa...

Heisann.

Dette må ha vært en koselig kveld, uten tvil.
Ser spennende ut den guiden, og grattis med bildet..

Ha en fin kveld.

Klem Linda

Tulip sa...

Å dette måha vært inspirerende åfå med seg!

Koselige bilde3r.

Så gøy at ditt bilde bleplukket ut!
Kult, det har du grunn til å være stolt av!

klem

M sa...

ÅÅå så heldig du var som fikk være med på dette!
Jeg synes forresten bildet ditt i guiden var veldig fint!
Og maileg egget var bare så bloggriktig, hihi!
klem,M

bikim sa...

LOVE THAT 1ST PHOTO!
TAKE CARE,
ROSA

Guttemamma sa...

Håper du får en deilig og vårlig helg,vennen!! Kanskje skal du ut å prøve guiden...?? Jeg skal i 40-årslag til helgen,gleder meg!
nattaklem

Mitt hvite hus sa...

Så moro å få være med på denne kvelden da... nydelige bilder har jeg sett rundt om kring her inne..

kjempemoro at du fikk bildet ditt i boken..gratulerer...

Ønsker deg en fin dag..

Klem Kerstin

bodil sa...

Hei.Så koselig.Så mye fint har ikke ord.Kjempe fin gaid.Kos deg masse i helga å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil..♥♥

Josefine sa...

Hei på deg..

Så kjekt for deg at du fikk bilde i boken:) Høres ut som en koselig og inspirerende kveld du har vært på.

Ønsker deg en flott helg, stor helgeklem fra meg

inger susanne sa...

Hei hei!
Må beundre det pågangsmotet og kreativiteten dette sikkert har kostet! Ditt engasjement er virkelig beundringsverdig også:-) Den skal jeg definitivt kjøpe! Jeg er jo innom Oslo-området annenhver uke, så det hadde vært veldig kjekt med en skikkelig guide.
Ønsker deg en alldeles nydelig helg! Selv skal jeg feire min kjæres bursdag i Helgeroa, og slappe av etter en skikkelig hektisk dag med foto-shoot hjemme hos meg:-)
Klem, Susanne

huset ved elva-elin sa...

Heisan :) Så bra med sånn guide.
Hender jeg er i Oslo men har problemer med å finne bra butikker.
Ha en fin helg.
Klem Elin

Hulda sa...

Skjønner at dere har hatt det ordentlig trivelig! Gleder meg til å få boka, må jo ha den siden jeg har et bilde i den jeg også. :) FlOTTE bilder du viser. God helg!

Hulda sa...

Glemte jo helt å si at du var heldig som vant det egget. :) Blir fint til påsken.

Thing sa...

Der skulle vi vel alle vært en tur
tenker jeg ;)
Høres fantastisk ut.

Goooood helg!

merethe sa...

Jeg skjønner godt at bildet ditt var en av vinnerne for det var skikkelig flott. Stemningsfullt og vakkert. Koselig premie du vant også. :) Ja Hildegunn, da er helgen snart her igjen. Ønsker deg en god helg. Klem Merethe

Lunalu sa...

Åh... Det egget var nå bare det søteste!!! Så artig at du skulle vinne!
Det lanseringspartyet hørtes jammen rå koselig ut! Blir nesten litt misunnelig - det er jo så mange flotte butikker i Oslo! Tenker du gleder deg vilt til å bruke rabattene rundt omkring!!! ;-)
Det har vært så utrolig deilig vær i det siste - sol og blå himmel. I dag kjente jeg tilogmed at den varma litt...yeeei! Tørr vi håpe at det er våren som sakte men sikkert begynner å melde sin ankomst..!!!
Mens vi venter får vi nyyyte helga - for svusj! så var den her igjen!!!
Kos deg masse!
Klem fra Lunalu

Livet i Parkvegen sa...

Dette høres jo berre kjempe koselig ut! Gratulerer med vinner bilde:) Og påske egg, det er gøy når ein har litt vinnerlykke! Ha ein fin helg:)

Trinola sa...

Hei !
Dette var koselig lesning ;o)
Morsomt og få være med og pryde en bok da gitt ;O)
Egget var bare lekkert og deg vel unt ----
Ha ei fin helg da Hildegunn ------

Datt sa...

Så stas da! :D Søren, den som bor i Trondheim, prakk! :P

Inspirasjonsguiden sa...

Tusen, tusen takk for et kjempe koselig innlegg kjære Hildegunn.
Jeg er så glad for at du var der på lanseringen vår!!! Veldig hyggelig at du vant også :)

Jeg har nettopp lagt ut et innlegg på Inspirasjonsguiden med linker til omtaler fra lanseringen. Jeg har lånt et av bildene dine også. Håper det er greit? -Det er helt ok at det dukket opp en liten skrivefeil i navnet på bildene dine.

Ønsker deg en kjempfin helg!
Mange go`klemmer til deg fra Maia

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia /Thalias-digiart/Thalias-freebies sa...

Heisann, så lenge siden jeg har hørt fra deg... måtte bare innom og ønske deeg ei flott helg, håper du har det bra!

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia /Thalias-digiart/Thalias-freebies sa...

Ikke se på skrivefeilene... litt for rask på labben, jeg er på vei ut for å nyte dagen:)

Torilpia sa...

Spennende innlegg! Hadde vært kjekt med denne guiden når man skal på Oslo-tur ja ..

Så ut som et flott tiltak.

Gratulerer med gevinst og med vinnerbilde :o)

Håper du får ei fortsatt flott helg - stor klem fra Toril :o)

Hagagården sa...

Tack för titten,vilken underbart fin butik det verkar vara,ser helt underbart ut.
kram
ninni

Camilla sa...

Hørtes ut som en flott lanseringsaften, også med så nydelig mat!
Så heldig du var som vant i trekningen, de Malaig påskeeggene er utrolig søte.

Ønsker deg en fin søndag.
Klem fra meg.

Villa von Krogh sa...

Den boka er jo et must! Gleder meg til å kjøpe den. :)

Tusen takk for hyggelig hilsen. Ja nå begynner det å ta form inne. Kjempegøy! Jeg er i lykkerus...

Ha en fin søndag kjære deg!
Klem fra Anine

Hverdagen vår sa...

Ser ut som dere hadde en flott kveld:) nydelige bilder og butikken og bakgården så veldig så flott ut.
her er vi i valpemodus for tiden og lite som dreier som interiør da mye må ryddes bort for en liten tass;)

Så kjedelig at mange butikker var stengt i Køben, men, neste gang.

Nå er det en som må ut får matmor drar på jobb

Klem fra Eli