lørdag 11. juni 2011

Solskinn i et sinkfat OG kan noen hjelpe meg??


Siden Oslo byr på skikkelig grått og trist sommervær om dagen, får jeg heller kose meg med bilder fra forrige helg - smilende, solgule stemorsblomster som bader seg i sollyset i sinkfatet mitt...


Utenfor har det til tider "plasket ned" de siste dagene, og det innbyr til alt annet enn uteliv - håper det snart snur,
sommeren er jo kort nok som den er ...
 

Stemorsblomster som bader i sinkfatet - enkelt men flott!!
 

Sinkfatet som er "kledd" med flettet rotting, har jeg kjøpt hos Kolsås Hagesenter. Skjønne Maia, sørger for at dette er et hagesenter som er langt mer enn bare planter - der finner du et stort utvalg av herlig stæsj, både til inne- og uterom, og bor du i nærheten, bør du absolutt ta turen innom der... :o)

Når de lune, fine sommerkveldene kommer, skal blomster få selskap av flytelys - det vil skape ekstra stemning i kvelden!
 

Da lurer jeg på - kan du hjelpe meg??

 I den senere tid, har jeg nemlig hatt problemer med å få lagt igjen kommentarer hos mange av bloggvennene mine. Når jeg forsøker å legge igjen en kommentar, blir jeg bedt om å logge på, selv om jeg alt er pålogget. Når jeg har logget på (igjen), kommer jeg tilbake til kommentarfeltet der meldingen min har fått "status anonym". Forsøker jeg å sende meldingen, blir jeg igjen bedt om å logge på, og uansett hvor mange ganger jeg forsøker, så får jeg ikke sendt meldingen. Ved å gå til "velg profil" og videre velge "navn/nettadresse" eller "anonym", kan jeg klare å få sendt meldingen, men dette er jo tungvint, og i tillegg er det noen blogger som ikke har disse alternativene, og da får jeg ikke sendt melding overhode - sukk, så kjedelig!!!!

Vel, nå krysser jeg fingrene, og håper at det finnes noen i blogglandia noen som kan hjelpe meg - vil jo gjerne opprettholde kontakten med alle bloggvennene mine....
 

I dag har min kjære søster bursdag
- gratulerer så masse med dagen til deg Eva 
Vi sees snart, og da blir det pakker og feiring - gleder meg!!

Ønsker dere alle en flott pinsehelg!!


29 kommentarer:

Alven sa...

Hei :-)

Så fine sommerlige bilder :-) Skulle gjerne hatt litt flere soldager nå :-) Vet ikke om jeg kan hjelpe deg noe,men jeg har opplevd det samme når jeg bruker internett explorer. Bruker nesten bare Mozilla firefox nå og der er det lite problemer :-)

Ønsker deg en solrik helg :-) Og en flott pinseaften :-)


Klem

Hjertedamas blogg sa...

Hello hello baby nevnte noe om å trykke på "å forbli pålogget". Jeg bruker Google Chrome, og opplever heller ikke noe problem vedr kommentarer. Jeg har bare oppdaget at jeg må inn på google-kontoen å gjøre om på personaliaen min. Klemz Grethe

Crinoline sa...

Hei,Hildegunn.Ja,det hjelper å fjerne haken i den lille boksen "forbli pålogget." Jeg bruker nettleseren Google Chrome.Den fungerer når jeg blogger. På det siste innlegget havnet ikke linje helt der jeg ønsket,men det ordner seg vel etterhvert. Koselig med blomster i fatet.Ønsker deg en fortsatt god pinse.Klem

I bestemors hus sa...

Kjempefine bilder!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Koselig koselig bilder....)
Jeg har ikke hatt det problemet,men vet mange har.De sier en skal trykke på forbli pålågget tor jeg det var..:)
Nå skal jeg ut og gå meg en tur,nå har jeg bare vært i malingsbøtten hele uken...fått gjort masse da:)
klemklem på deg

Lykkeliten sa...

Hei, ser du har fått tipset om at det IKKE skal være haket av i ruten Forbli pålogget. Det hjalp for meg.

Hyggelig med sommerbilder, for her er det også ganske så grått.

Klem Lykkeliten

Fru R. sa...

Heia
Du må skifte til nettleseren Google Chrome, jeg har brukt denne i mange måneder og har ingen problem. Har helt sluttet og bruke Firefox. Google Chrome syns jeg er helt topp.
Lykke til
Klem

Tovepia sa...

Jeg bruker Firefox og har ikke hatt problemer, men hører flere har måttet bytte nettleser..men tror jo blogger sliter også, for følgerne mine forsvinner i perioder..
Nydelige bilder! Her har alle mine stemor fått lus, slå den! Det har jeg aldri opplevd før, men jeg skylder på klimaet, for det har vært lusent i det siste:O)
Ha en fin kveld, klem fra meg;)

Mitt hvite hus sa...

Jammen har dere hatt grått og vått vær dere og i det siste.... man gleder seg til sommeren kommer på alvor... nydelige bilder du deler... sink blir man vel aldr lei av o=)

Håper du finner ut av problemet..

Ønsker deg en fin pinse helg 'klemmer 0)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så sommerlige og fine bilder på en grå dag! :) Her har det akkurat regnet ei skur igjen etter opphold det meste av dagen i dag.

Riktig god helg - kos deg!
Klem

merethe sa...

Hei Hildegunn. Jeg hadde samme problemer som deg men de ble borte da jeg lastet ned google chrome nettleser. SÅ da bruker jeg den når jeg blogger. Skjønne bilder av herlig fat. Det likte jeg godt. Her har det også bøttet ned i perioder...lange sådan :) men i ettermiddag kom det solgløtt og vi ut i hagen med en gang. Alt vokser i rekordfart og det blir veldig frodig. Men nå har jeg lyst på stabil sol. :) Ønsker deg en fin fin pinse. Klemmer Merethe

merethe sa...

Hei Hildegunn. Jeg hadde samme problemer som deg men de ble borte da jeg lastet ned google chrome nettleser. SÅ da bruker jeg den når jeg blogger. Skjønne bilder av herlig fat. Det likte jeg godt. Her har det også bøttet ned i perioder...lange sådan :) men i ettermiddag kom det solgløtt og vi ut i hagen med en gang. Alt vokser i rekordfart og det blir veldig frodig. Men nå har jeg lyst på stabil sol. :) Ønsker deg en fin fin pinse. Klemmer Merethe

Shabbylishious sa...

Lekkert fat. Veldig fin kombinasjon med flett og sink.
Synes bysten din var knallfin jeg. Hvor har du fått tak i den.
Her bøtter det ned nå. Tv og pc har vært slått av og på mange ganger i løpet av dagen fordi det torner og lyner så mye. Pledd,levende lys og sying er jo kjekt det også.
Stor klem!
Line Cathrin

Bente sa...

Hei :)
Ja, her var mange tips du,og jeg har nilest , for sliter også veldig med å få lagt igjen komentarer, blir jo helt fortvilet!
Og hos forsvinner også følgerene innimellom, men så plutselig er de tilbake igjen...rare greier...ser det er tips om å laste ned Google chrome, men hjelp,får jeg det til da??

Men du,elsker disse små detaljene du får til, så søtt!!!

Håper det ordner seg, og kos deg :) Klem :)

Garden Angel sa...

Hei:)
Nydelige bilder (som alltid)!
Leeenge siden jeg har blogget nå.
Koselig å titte innom dere "kjente & kjære" bloggere igjen!
Nydelig med stemorsblomster flytende i det flotte fatet ditt.
Håper vi får finværet igjen snart ja! Ønsker deg en fin pinsehelg!
God klem fra meg (",)

GryNoKa sa...

Nydelige sommerbilder!
Jeg har hatt samme problemet, og som de andre sier hjelper det å ta bort haka for forbli pålogget.
Ha fine pinsedager! Klem : )

liven sa...

Heisann
Ser du har fått tips ang.kommentarer!
Jeg tok bort haken"husk passord"....da løste probelmet seg hos meg!!
Herlige bilder av den solgule blomsten.....og sol vil vi ha!! nydelig dag i går....men jeg serverte i bryllup...og det var hard jobbing :o)
I dag er her heller litt grått og trist...men men...det er nå sommer uansett :o)

ha en fin dag
Klem!!

sigrid sa...

Vakre bilete!!

god Pinse :-)

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Nydelige bilder... vi må jo lage oss sommerstemning selv om været ikke er helt med oss :)
Håper du kosa deg med feiring :) Jeg var og feiret 30 års dag (lag) til min beste venninne (Blåveispiken) i går.. Knallbra lag og litt sliten i dag ;)

Ha en fin dag- her er det SOOOL i dag :)

Klem Anette

aase sa...

Problemer jeg og Hildegunn...gidder nesten ikke blogge mer...bare tull her synes jeg...tar jo sååååååå lang tid.

MissMette sa...

Hei Hildegunn...
Ser over at jeg ikke har andre
tips og komme med ang pålogging
enn det du allerede har fått :)
Jeg har aldri hatt problemer, og
jeg bruker Firefox...
Nydelig sinkfat, og så fint med
stemorsblomster ღ Håper sol og
godvær er snart på vei til deg ღ
Her har vi hatt strålende vær i
4-5 dager, men nå er det vist
slutt - grått og kaldt nå...
Skal bare kose meg på dataen i
kveld :) Ønsker deg en fin, fin
søndag. Stor klem fra Mette

sylvia sa...

hei Hildegunn.
jeg bruker firefox å har ikke problemer, tår som innlogget på googel.
håper det ordner seg for deg,
nydelig stemning i ditt fat, skjønne gule blomster du har i dem, elsker stemor,
ja nå venter vi på varmen, har hatt sol i dag å , men en sterk vind gjør at en må kle godt på seg, men vært ute i hele dag,
ønsker deg en fin pinse.
klem fra sylvia

Alvas hobby sa...

Herlig bilder!
Det fatet var bare superlekkert:))
Flott og stemningsfullt!
Kos deg, og fortsatt god pinse!

Hulda sa...

Håper det ordner seg med bloggeinga, Hildegunn! Kjedelig når ting blir problematisk på den måten.

Bildene er vakre, det ble ordentlig flott med blomstene i det fine sinkfatet. Herlig med kurven rundt også. Kurv er et så fint materiale.

Jeg har vært helt fraværende på bloggene i det siste. Været her nord er så flott, at det gjelder å nyte det. Men, har tatt noen bilder til nytt innlegg som kommer i morgen. :)

ide-puffen sa...

Å så irriterende med bloggproblemer. Jeg bruker bare Firefox og google chrome funker også. Vel nå ser jeg at de tipsene har du fått flere ganger her he he.
Lykke til.
Nydelige flytende blomster. Vann har en egen kraft på ting synes jeg. Vakkert. Her regner det også i dag. Helt greit så jeg får roet den varme huden og ikke minst ha god samvittighet til å blogge he he.
Hei hopp
Klem
Randi

Villa Klaraberg sa...

Hei Hildegunn! Så vakkert det ble med sinkfatet og stemorsblomstene!! Jeg hadde en ukes tid problemer med noe av det samme når jeg brukte Firefox. Jeg byttet over til IE og da funket alt bra. Nå virker Firefox som den skal også. Håper du for ordnet med feilen...men prøv å bytt nettleser. Her i Sverige har det vært 2 deilige dager og jeg har fått gjort mye i hagen...fremdeles gjenstår det masse. Ønsker deg en flott uke, klemmer fra Jorunn

Fru R. sa...

Hei igjen
Kjekt at du ville være med i min giveaway :-)
Du får krysse alt du har...
Ha en fin kveld !
Klem

Grip dagen sa...

Jeg har også hatt stor problemer med bloggen den siste måneden.
Utrolig irriterende.
Mitt beste tips er å laste ned den gratis nettleseren som heter Firefox.
Når jeg blogger via den, går det fint.

Lykke til.
Klem Marit

Randi sa...

Så nydeleg sinkfat! Flott med blomar i, enkelt og vakkert.
Har ikkje hatt noko problem med kommentering her, bruker Firefox,
ser du har fått ein del tips om nettlesar her.
Får håpe det hjelper deg.
Klem klem