fredag 11. juli 2014

Om å la seg inspirere...


Nå er det blitt veldig lenge siden sist her inne - jeg har hatt ferie, og vel hjemme i Oslo igjen har jeg flyttet inn i Portveien, og skal ha noen deilige sommeruker der. Sommeren så langt har jo bare vært helt fantastisk, med varme dager og lune sommerkvelder
- måtte det bare vedvare lenge enda.....

Livet her i blogglandia går sin gang, men jeg selv har falt litt ut, ikke helt funnet inspirasjonen til egne innlegg. Fikk likevel en liten "inspirasjonsboost" i innboksen min for noen dager siden, fra damen bak "Heart Handmade UK" - verdens hyggeligste melding om hvor stor inspirasjon hun fant i bloggen min, og at hun hadde laget innlegg på bloggen sin, hvor hun hadde delt en rekke DIY-prosjekter jeg har vist dere her på bloggen min. Innlegget er skrevet under tittelen "Cute & Shabby DIY Project".


Å få slike tilbakemeldinger er til stor inspirasjon, og det er godt med slik feedback for å kunne opprettholde egen kreativitet og skapertrang. Uten tilbakemeldinger - "på godt og vondt" - mister jeg litt av "gløden"...

Noen av prosjektene hun har delt i innlegget sitt finner dere i bildene under. Innleget kan dere se her; Cute & Shabby DIY Project".


Lysekrone hvor jeg har brukt ringen av en gammel lampeskjerm, ståltråd, en dekorasjonslenke, gjenbruk av lysglass fra Ikea og noen små glassflasker med strengoppheng.


Matbeskytter laget av hønsenetting, tyll og blonder.


Sommerpute med pomponger og heklede stjerner.

***

Bloggen "Heart Handmade UK" er en blogg full av herlig inspirasjon, og en blogg jeg selv har vært tilhenger av og fulgt lenge. Er du "sugen" på litt inspirasjon i sommervvarmen anbefaler jeg deg å titte innom; http://www.hearthandmade.co.uk

Ønsker dere fine sommerdager, og så sees vi plutselig igjen :)4 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Hildegunn! Alt til sin tid, og når er det jo sol og sommer, så vi burde ikke ha dårlig samvittighet for en liten bloggpause! Og man må jo få litt inspirasjon selv, for å kunne inspirere andre! Moro at du har fått omtale, og jeg skal absolutt sjekke uten den bloggen! Kos deg j Portveien og nyt late dager! Klem Cathrine :-)

nr.15 sa...

Mange blogger som har ferie nå,vi har lov til det ;) Men enig at det er stusselig når det ikke er så mange kommentarene, det er jo så kjekt å få :)
Flink du med diy,kunne ønske eg var det ♥
Nyt sommeren ☺
Klem

Barbros lille atelier sa...

Så koselig! Alltid stas med hyggelig omtale, og det er såå vel fortjent:-)

Ha en fortsatt god sommer!

Klem

Janne sa...

Så gøy da! Du er jo så flink og har
utrolig mange gode ideer!:)
Ønsker deg fine sommerdager!
Klem fra Janne