lørdag 2. februar 2008

Et "hint" av vår på kjøkkenet....


Åh som jeg gleder meg til våren..!!
Østlandsvinteren har ikke vært noe å skryte av, og etter dager med "slapseføre" er jeg mektig lei og gleder meg til sola begynner å varme og naturen våkner til live igjen.
Må nok vente enda en stund før våren melder sin ankomst,
og imens så koser jeg meg med flotte vårlige planter....
Ønsker dere alle en herlig helg!!

14 kommentarer:

Thalia`s-sjelerom sa...

Å så deilig og vårlig det var her. Våren er den flotteste årstiden... min mening. Jeg fryder meg over alt som spirer og gror, alt som våkner til live igjen etter dvalen! Og det beste av alt... jeg får liksom "gnisten" tilbake med naturens oppvåkning, men det er mange med meg tror jeg!
Ha en vårlig helg... tross slaps og februar!
Inger Bente.

Thalia`s-sjelerom sa...

PS. Jeg måtte bare kopiere av det nydelige diktet nede på siden din..Håper ikke det gjør noe!
Så kloke vakre ord!!! Jeg er så glad i dikt..

Lykkelene sa...

God helg til deg også:0)

liven sa...

Hei:) Her var det vårlig:) I dag snør det som bare det her hos oss. Det er ikke mange gangene det har gjort det denne vinteren!! Men i morgen var det visst mekdt 7 pluss!!!!! og regn selfølgekig!! Typisk vestlandsvinter.....
Ha en fin lørdag:)

Lene sa...

Heeeei. Duuu, så nydelig med disse perleblomstene. Tror jammen jeg må ha meg noen, jeg og. Bloggsmitte ;)

Og såååå utrolig lurt å bruke blåskjell som saltskje - tror jeg lar meg affisere av den og gitt. Og av ditt herlige smil inne hos meg :)) Såååå koselig :)

Vet du - nå må jeg bare fly. Full av dårlig samvittighet for å snoke meg innom bloggen mitt i bakinga ;) Sniker meg innom deg senere - må bare få lest om ditt problemet ditt nedenunder her da ;))

Kos deg så lenge :)

God klem fra meg :)

hannemor sa...

Hei..hahaha, nå forsto jeg ingenting her altså!! Spiller musikk på mac´n min mens jeg blogger i vei her,og det gikk en stund før jeg hørte at det var både Elton John og Pink Floyd SAMTIDIG , ikke så verst kombinasjon, men dog!

Du,,de blomstene kikket jeg også på i dag, var en tur på Plantasjen, og kom hjem med stemor!! Ja du snakker om våryr!! Herrrligt!! (.

ha en flott kveld!

Lene sa...

Hei, I`m back. måtte bare nedenom her og se om jeg kunne løse problemet ditt ;))

O, yes - kjenner til det problemet. Men etter at jeg begynte å levere til Fretex - og vet at tingene kommer til nytte igjen, så er det noe enklere å kvitte seg med litt. Tidligere drev jeg til stadighet og sydde om og farget - gammelt tøy ble som nytt. Nå har jeg visst ikke samme orken til det lengre.

Hengeren din var såååå søt - og den har du laget selv :)) Kjempekoselig å ta frem enkelte plagg, sånn bare til pynt :)

Og duuuu - jeg tenkte på deg her for et øyeblikk siden - da jeg sto og skvisa lime og morta munteblader. Ja, du skjønner. Namminam - tar en liten skål med deg mens jeg er innom :)

Og, fy søren - du er flink med koselige godord - tusen takk :) Jeg kan bare si at du får meg til å smile stort, du og :)

Kos deg masse - god klem fra meg :)

Tiril sa...

EN VEDUNDERLIG WEEK -END TIL DEG OG.MÅ NOK GÅ TIL ANNSKAFELSE AV PERLEBLOMSTER OVER HELGEN...BARE NYDELIGE.


Tiril

elin1976 sa...

Fin blogg. Her kommer jeg igjen:O)

Hulda sa...

Gleder meg også mye til våren gjør sin anmars rundt om i landet. :) Så fine bilder!

Lene sa...

Hei på deg :)

Godt å høre at du ble vel ivaretatt i går kveld likevel, da :) Mmm, menyen hørtes deeeilig ut. Ble sulten her nå - og så sååå mye vi har dytta i oss i løpet av helgen :)

ja, her i gården har vi fått helt dilla på fotografering begge to, og invistert i digitale speilreflekskameraer i vinter. Hehe, jepp - ett hver, hihi. Jeg er altså gift med en skikkelig duppeditt mann,og skal det være - så skal det være. Han leser og studerer - finner ut av tekniske finesser som han prøver å prente inn i hodet mitt. jeg er den etiske av oss - snurrer bare rundt meg selv, og knipser bilder. Husker jo aaaaldri hva det var han sa om blender og lukkertider, etc... Hehe - men begynner å få inn litt etterhvert, da... Moro :)

Du tar faktisk inmari fine bilder selv - og vil sikkert ha stor glede av speilreflekskamera. Du skjønner - det hjelper lite med bra kamera om en ikke lærer seg å fotografere med dem - men jeg ser jo at interessen din er stor og at du har skikkelig sansen. Bare et lite tips om masse brukte, rimelige, bra kameraer på foto.no. Der finner du også tusenvis av bilder, billedkritikker, og en masse å lære. Min mann har liksom satt seg veldig inn i dette (han leser alt han kommer over, hihi), så det er bare å spør han om råd vedrørende gode kameraer, etc.

Ha ei herlig uke, Hildegunn. Og takk for de koseligste hilsninger - dem er du rå på - og jeg blir jo helt forlegen, men også kjempeglad :))

Stor klem til gledessprederen :)

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn på mandagen:) Det bildet som du så på bloggen min, det er bare ett stort bilde, måler 30*40. Men jeg har fotografert utsnitt av det for at detaljene skulle vises bedre. Kunne vel misforstås som flere bilder:) er du interesert i noe jeg lager så bare send meg en mail på denne adr: ibmolster@gmail.com
Skal få laget en bloggbutikk etterhvert nå, da jeg har lagt ned min nettbutikk Paletten pga forskj.rot med systemet.
Ha en kjempefin mandag!
Inger Bente!

hannemor sa...

Takke takke...ja da vet du at jeg har gjesterom om du skulle komme innom byen med stor B !!

Ha en god kveld. Klems

hannemor sa...

fikk du mailen min og hengeren? Jeg drømmer om den hver natt!! ((o: