onsdag 30. januar 2008

Jeg har et problem….

På soverommet mitt har jeg - som mange andre vil jeg tro - overfylte klesskap. Det bare bugner over..! Hadde jeg bare vært litt flinkere til å kaste. Men, neida, det ligger alltid en liten stemme på lur i bakhodet – denne kan du få bruk for, kan ikke kaste denne for den knytter det seg minner til. Håpløst spør du meg!! Må innta full skjerping – lukke øynene og bare kaste. Det bare må bli slik..!!Vet ikke om det er de bugnende klesskapene som inspirerer meg til å henge opp nattkjolen på en henger på veggen. Det er jo sprøtt – iallfall ville mamma ha sagt at på veggen skal det henge bilder og ikke klær…Neida, inspirasjonen ligger nok i noe annet. Syntes bare denne søte hengeren som jeg laget her om dagen, fortjente en synlig plass på veggen. Like naturlig ble det da å henge den søte nattkjolen på hengeren – den tåler så absolutt dagens lys.Men altså - selv om klesskapene mine er overfylte blir det nok ikke den nye trenden hjemme hos meg, at klær blir hengende rundt om på veggene. Som sagt her må det nå kastes med ”hard hånd”, ikke snakk om noe annet. Tross alt, jeg elsker jo å shoppe, og må jo gi plass til nye kreasjoner….Jeg har hektet på en liten pose med lavendel - den sprer deilig duft i rommet!

7 kommentarer:

Tiril sa...

Du som jeg kjente meg igjen,skapene er stappfulle,og stadig vekk blir der puttet inn nytt der!!!
nå må jeg begynne å kaste,meeen kan jo få brukt for det.
lekkre bøyler du har laget, herlig med den lille dufteposen på, prikken over ien.
Ha en super dag.

Therese sa...

Ha ha - mitt skap er også temmelig fult, men når jeg skal finne noe å ta på meg har jeg jo ingenting !!?
Hengeren din ser nydelig ut og den må jo ikke gjemmes bort i et skap!
Finne nattkjoler tåler dagens lys.
Ha en fin dag.

Lykkelene sa...

Kjenner meg igjen der, ja...
Så søt hengar du har laga:0)

hannemor sa...

Hei og takk for besøk, så koseligt! Ja jeg er ganske ny, og har slettet en del av innleggene også etterhvert, for de ble lagt helt feil..hehe, men begynner å få mer dreisen på det.

Ja den hengeren skulle jeg godt hatt synlig på veggen min ja, synes det er søtt med et plagg fremme. I forhold til overfylte skap tror jeg vi er mange om det ja. Jeg har så lite soverom nå i det nye huset, så jeg tok rett og slett av dørene på skapet...da Må man jo holde orden!! (o:

Ha en super helg og velkommen igjen!

hannemor sa...

selvsagt er det ok! Jeg kom ikke på at man må spørre om det heller jeg,,,hehe,,og så mange som jeg har linket "ulovlig! ((o:

Jeg linker deg igjen!

hannemor sa...

Ja ..huff, det har du helt rett i!! Jeg vet ikke som mye om "reglene" her inne, så jeg har linket i hytt og vær jeg, ettersom jeg oppdager nye flotte blogger, og det i seg selv er jo et kompliment, men kanskje jeg burde sagt fra...skal huske det heretter! Håper ikke noen er blitt fornærmet av det da?!!

Ja , jeg kan tenke meg du fikk mye fint i pakken,,det er en nydelig butikk,,har lyst å dra dit engang. Bare sette meg i bilen en vårdag og besøke alle de fine nettbutikkene rundt om kring. Landstil har jo jeg en times tid unna meg, så dit skal jeg iallefall!
Jeg har fått slept opp pastaskapet jeg kjøpte på finn,,,det er kjempefint og praktisk til mitt lille sted. Men tror det blir hvitt det også!,,,det skal fylles med kurver og kokebøker, lys og servietter, friske blomster... og selvsagt en vinflaske og to. (:

Selger du disse kleshengerene? De er jo et syn!!! Vil ha!!!! (: so long

hannemor sa...

Åja,,,jeg vil gjerne ha noen sånne,,men skal selfølgelig betale deg! De blir fine i butikken min!! ((...og en på soverommet, som forøvrig ser ut til å kunne huse kun en dverg akkuat nå. Jeg får gjøre meg liten og liste meg inn i håp om å finne et hjørne å legge meg i!

Og igjen,,,de hengerene var rent SNOP!!! (;