mandag 20. mai 2013

Tilbakelagt 17. mai og pinsehelg...

Da var en fantastisk 17.mai og pinsehelg tilbakelagt. I Oslo, som i store deler av landet ellers, har vi hatt noen fantastisk flotte dager og det har vært rom for å kose seg utendørs - her har det nemlig stort sett vært sol fra "ende til annen".... 


I slike stunder da solen stråler og sommeren er på besøk, da får bloggen leve sitt eget liv, mens jeg passer på å nyte maksimalt....


Jeg har hatt familiebesøk og vi har virkelig tatt om oss av hva Oslo har å by på. Med både 17. mai feiring i "rødt, hvit og blått", museumsbesøk på Bygdøy, tur til Holmenkollen, hvilepauser på Oslos uterestauranter og familiebesøk har tiden ikke akkurat stått stille, og det har 
langt fra vært rom for å kjede seg....


Nå som besøket har dratt og den deilige langhelgen nærmer seg slutten, truer mørke skyer utenfor - spørs om ikke regnet er i anmarsj. 
Men, kanskje like greit at fineværet tar en liten pause, for erfaringsmessig er det vanskelig å ta fatt i alt som skal gjøres innendørs 
når solen stråler utenfor.


Den skjønneste ildtoppen pynter i øyeblikket opp på kjøkkenbordet hos meg. Planten har jeg plassert i den flotte selvvanningsposen jeg kjøpte hos Mester Grønn for en tid tilbake - og for de av dere som lurte, den fungerer som bare det.... ;)


Ønsker dere alle en flott 2. pinsedags kveld, og en flott kommende uke!!!
12 kommentarer:

Hulda sa...

Fine bilder du har tatt av ildtoppen, koselig på hylla di. Her nord har vi også nydelig vær, og det skal visst vare ei stund også. :)

Sivs verden sa...

Å,det har vært en utrolig herlig 17 mai og pinse!:) Da har blogg fått være blogg her også;)
Slike dager må bare nytes!!
Virker som dere har hatt det kjekt:) jeg gleder meg til Oslo besøk i juni. Vi skal være der en hel uke å bare kose oss! Elsker Oslo om sommeren, å siden min far er derfra så MÅ jeg dit hver sommer:) Så da håper vi på fine sommerdager!

Ha en fin ny uke:)

Klem

Reidunn sa...

Høres ut som du virkelig har kost deg disse fantastiske sommerdagene!!:)
Tror det var den vitamininnsprøytingen vi trengte:)
Kjempekoselige bilder!!:)
Klem Reidunn

Merethe sa...

Det ar virkelig vært en nydelig pinse. Har kosa oss masse i hagen vår og nytt sommerfølelsen disse dagene. Vakker sommerlige bilder av nydelige ildtopp. Ønsker deg en flott ny uke. Så håper vi at sola ikke blir så himla lenge borte. Klemmer Merethe

loftkroken sa...

Det hørtes ut som en perfekt pinse :))Jeg fikk lyst på en Oslo tur jeg også nå ;)
Herlige bilder av kjøkkenet ditt,trives såå godt her inne hos deg :))

God uke til deg :)

Klemmer Bente

Anonym sa...

Så koselig med familiebesøk og fint vær endelig når det først var både 17. og pinselanghelg. En kan liksom ikke få det bedre da.

Og nå minnet du meg på at jeg må huske å vanne mine små ildtopper på kontoret da, det glemte jeg i dag :o

Nydelige bilder hos deg (som alltid). Du har det så utrolig koselig :)

Ha en fin kveld :)

Marit sa...

Nydelige bilder:) Ildtopp er så fint, må ha noen hvert år!:) Tror jeg må prøve den selvanningsposen også, hørest genialt ut!:)

Ha en fin kveld videre, klem!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Høres ut som du har hatt flotte dager:)
Det har jeg også,godt med slike solrike dager til å nyte ute:)
Men også litt kjekt med en regndag, slik at en får tatt igjen det som er blitt forsømt inne;))

Herlige bilder hos deg, så vakker den rosa Ildtoppen.
Hadde en slik ute i fjor, den stod ute helt til høsten og var like fin:)

Ønsker deg en fin dag!

Gry sa...

Hei Hildegunn og takk for koselig hilsen hos meg! :) Høres ut som du har hatt en herlig 17. mai og pinse, alt blir jo bare hyggelig og smil og glede når været er som det har vært i helgen :) Oslo har så mye fint å by på, fint å kunne ta med seg gjester rundt :)

Nydelige bilder hos deg som alltid! Ildtoppen er både søt og fin :) Fine plantebilder hos deg og :):)

GOd uke videre til deg! Klem Gry

lavendel mio sa...

Høres ut som du har hatt en fin 17 mai og pinse, ja:)
Jeg var også i Oslo, det var en opplevelse jeg kommer til å leve lenge på:) Det var så fint å se eldstesønnen i drill troppen opp etter Karl Johan:) Og det flotte været vi hadde:)
Nå er det tilbake til hverdagen, skal bli godt å begynne å pusle med ting ute igjen, hage har blitt forsømt den siste tiden.
Ha en fin torsdag!
Klem Hanne

Janne i Fagerlia sa...

Selvanningspose var ikke så dumt. Det er noen planter som er litt mer krevende enn andre når det gjelder vann, så da må en slik pose være midt i blinken.

Ninas Interiør sa...

Så vakre bilder! Du har det bare såå koselig!! Ja, pinsa var virkelig fin i år. Vi får håpe vi får mange slike dager framover!!

Ønsker deg ei fiktig fin helg!:-) Klem Nina