torsdag 1. mai 2014

Herlige mai ♥I dag viser kalenderen 1. mai, en av de vakreste månedene jeg vet om....


Fridagen har jeg tilbragt hjemme, og kosa meg ute på verandaen i vårsola.

Varmen vi hadde i forrige uke har blitt byttet ut med litt skarpere luft, men når man finne et lunt hjørne på verandaen og sola skinner,
da er det bare deilig....


Jeg elsker uterommet mitt, og benytter enhver anledning til å sette meg ut
- nyte lydene av fuglene som kvitrer mens jeg koser meg med en god bok ♥


Siden nattefrosten enda kan overraske, drøyer jeg enda en stund med å plante ut blomster. Det eneste jeg har våget meg på er en stemorsblomst som jo er tålig, og et oliventre som jeg passer på å ta inn om meldingene tilsier at gradene synker under null. 


Ønsker dere alle noen flotte dager i mai, og så sees vi "plutselig" igjen....


8 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Så nydeleg eit uterom!

Maiklem @-}--

liven sa...

Koselig i uterommet ditt Hildegunn, skjønner at du koser deg der!
Været er vel slik her som hos deg...men det er fint arbeidsvær :)
Og jeg er så fornøyd med at solen skinner :)
Ønsker deg en fin maimåned!
Klem

HOS JORUNN sa...

Du har jammen gjort det koselig på balkongen, Hildegunn!! Ja, det ble ganske stor forandring i været fra 20 grader og ned på 7-8 på få dager...her kom det jammen noen snefnugg også for et par dager siden. Mai er en herlig måned om enn noe lunefull:)

Ha en flott helg!
Klem fra Jorunn

Hanne Bakken sa...

Hei Hildegunn.

Ja, hersitter jeg med et glass rødvin og stor koser meg som alltid når jeg leser dine innlegg og ser hvor fint du gjør det uasett hvor du befinner deg. Det er en stor inspirasjon å se og lese dine innlegg. Kos deg med lune dager på hverandaen, så håper jeg vi sees om ikke så lenge.

Mai klem fra Bakken

Janne i Fagerlia sa...

Så trivelig du har det på din veranda. Jeg fant ut at jeg skulle fornye vernadapynten litt, men så falt temperaturen med 20 grader, og dermed mistet jeg gnisten for slike innkjøp. Håper sommeren kommer tilbake snart.

Riktig god helg!

Guttemamma sa...

Høres deilig ut, Hildegunn og jammen er det trivelig hos deg! Jeg kjøpte stemorsblomster i går, men de står i gangen fortsatt...i morgen??
Klem♥

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Koselig på uteplassen din!
Finnes ikke noe bedre enn å sitte ute og nyte sol og fuglesang:)
Ønsker deg en fin søndag!
Klem

Gry sa...

Jeg skjønner veldig godt at du elsker uterommet ditt! Så sjarmerende og koselig, tenker du har hatt mange fine dager der med det fine været som har vært de siste ukene :) Nå derimot, er det best inne, he he... Kaldt og regn, men det trengs. Og så blir det desto mer hyggeligere når sola kommer tilbake da :) Ikke noe planting her ennå heller, drøyer til det blir varmere vær. Gode maidager videre til deg! Klem Gry