mandag 28. januar 2008

Frisk lørdag....

Tenk, på lørdag våknet jeg opp og var "frisk som en fisk". Utrolig deilig! Er nok de mange, fine, go'bedring meldingene jeg fikk på bloggen min som gjorde underverket! Det varmet!!

Det ble til at jeg gikk meg en tur på IKEA på Furuset. Greit å slå to fluer i en smekk - komme seg ut i det flotte været og ikke minst - få seg litt trim.

Kom selvsagt ikke ut fra IKEA uten bærepose, det var jo et par småting jeg bare "måtte ha"..... tji, hi.. Men, når det er sagt - nyttige ting var det... :-)
Har lenge tenkt å bytte ut håndtakene til kjøkkeninnredningen min, så kjøpte disse enkle - men fine - håndtakene, i matt, forkrommet, aluminium.
Kjøpte også disse fine oppbevaringseskene for sko.
Det transparente vinduet i fronten er av plast, slik at du kan se hvilke sko som er i esken. Borrelåsfeste gjør at esken er enkel å åpne. Kjempefornøgd!!!!!

3 kommentarer:

liven sa...

Hei:) masse kjekt på Ikea...elsker å gå der jeg.

Anonym sa...

Så bra at du kvikna til i helga:0) Dei skoeskene var supersmarte! Dei må eg sjå nærmare på...
Ha ein fin kveld!

Lene sa...

Hei på deg :)

Ja, jeg tror vi tenger noen til å passe på oss iblandt. Det er en tanke jeg egentlig ikke går og henger meg opp i til daglig, men likevel en visshet iblandt, om at noe er det som gjør meg trygg. God følelse. Min farmor, som hadde rampeenglene jeg viser på bloggen, lærte meg en enkel barnetro - og det er vel en av de få tingene i livet som jeg har valgt å ikke stille for mye spørsmålestegn ved som voksen. Mange kaller det fantasi, men isåfall en god fantasi å ha med seg i livet :)

Så deilig lørdag du hadde - fin trim, frisk luft, praktiske saker og ting (de skoeskene var kjempesmarte) og ikke minst god samvittighet - viktig :)

Ha en superfin dag i dag :)

Klem fra meg :)